Prijava

Стра ме вата од мрака и смрти...Стра ме вата од ћалета још увек и ако имам двајесидвекусур године... Шта знам...Можда се плашим још нечега а да 2 благе везе немам лололо

Ona je izgleda onaj gospodar zvijerova, što je imo one tvorove. Kodo i Podo. Ne znam đe radi sa zmijama.

Ahahaha, jesam. Ne videh ovaj post malopre. Radim na faksu sa zmijama. Zoologija jebe kevu svima :3

Е, Буренце. И ја сам имао тај трип са висином и авионом и томе слично. И на крају скупим муда и седнем у авион и типа, мање ми је било фрка него у ГСП-у. Мсм, нисам имао ама баш никакав страх, сем што ми је глава од притиска(и уши богами) јебено пуцала приликом слетања. Дакле целих пола сата, због промене притиска. Мислио сам тад да ћу умрети, без зајебанције. Ал, опет ћу ићи авионом, нисам ја пичка да се плашим експлозије главе :)

Imam li pravo na još jednu fobijicu, baš malu?

Ае, као, можеш... Ионако нисмо још утврдили да си жена :)

plašim se žaba nenormalno

Је л' постоји металикофобија? Ја ка виим оне секте бежим ко да ме Боки 13 јури.

Žena sam, majke mi!
Plašim se tamne vode, onako u jezeru! U to ne smem da uđem, kao da me teraju u pakao, a ne vodu. Koju usput obožavam!

Јесте сад. Где има такво језеро? У Финској? :)

Не верујем да си жена још увек, тек сам јуче вид'о да постојиш. Мене што се тиче можеш бити и Цара, док се не уверим у супротно :)

U Pranjanima, kod Leša ima, nekad je braon, nekad crno. Kunem se, jer u Pranjanima imaju sva čuda sveta! Pranjani su centar sveta!

Знам, био сам тамо. И у Прељини и у Коштунићима, скоро цело једно лето. Не питај ме ништа, како ни зашто, само сам био. Ономад кацу бомбардовали Близнакиње у Њујорку.

Ja imam rodbinu tamo! Ja sam inače Radetova predstavnica za Pranjane :D
U Koštunićima imam vola. Ali ozbiljno, moj je. Ja pomogla dedi da oteli kravu, i kad se rodio bikčić, poklonio ga meni, da nađem dobrog muža!

Ne plašim se životinja, osim insekata, ne sad nekih malih bubica, tipa pauka i tako, ali one velike kad vidim, bežim koliko me noge nose. Ne smem ni da ih ubijem.
Ne bojim se visine, vode i tako toga... Jedino čega se baš plašim je zubar. Kad treba da idem, celu noć ne spavam. :)

Poslednjih nekoliko godina imam fobiju od makaza. Kad god neko drži makaze u ruci, nekako dođe na ideju da bi mogao meni rep da otfikari.

Duboke vode, iako znam da plivam.

e dankane, ali mislim da sam ja istripovo da mi ništa ne može pomoći, ali probaću sa avionom... ako skupim muda možda probam i sa padobranom, makar onaj skok sa instruktorom, onaj gej skok...

Од кад је Еди на Ктитор форуму поделио овај сан

Сањао сам како ми је Фејзбукманијак у сред ноћи упао у кућу, отишао у ВЦ, и исрао се поштено.
Онда ме је гурнуо у исти ВЦ, и терао да помиришем.

Имам фобију да ће Фејз да скочи на бус, да ми улети на гајбу и одради ово.

Могло би се рећи да је то Фејзокопрофобија...

Hahahaha, mene nije stra, nisam klitor ololo

e dankane, ali mislim da sam ja istripovo da mi ništa ne može pomoći, ali probaću sa avionom... ako skupim muda možda probam i sa padobranom, makar onaj skok sa instruktorom, onaj gej skok..

Пази вамо. Човек се иначе не плаши висине, него погледа са висине. Ти приликом скока падобраном не видиш земљу, тло, или је оно јако далеко те ни тај страх не би требао да постоји. Ал' доста је људи тако лечило страх од висине. Јер у једном тренутку ћеш ладити јаја на 1000 метара де сасвим лепо можеш да видиш место на земљи на које си се усрао од страха. Шалим се, чињеница је да се страх на тај начин лечи, и чуо сам да га је доста људи излечило тако. :)

Ја немам страх од висине, већ жељу да будем на висини, па контам да упишем курс за падобранца кад будем при кинти.