Prijava

Кад их избациш има Корнелије да ти каже "Тришо немој да се секираш" :)

То су јебени средњошколци. И то вероватно неки штребери. Неког стрица у гаћама са пушком или комшију крајишника и то се растера за минут. Плус намамиш двојицу са наочарама у веце, скинеш им наочаре и пребијеш к'о пичке за наук.

Па да мајку му... покажем ко је шеф, само нису они проблем него ће ми бити багра земнуска која бане на сваку журку ако је непозвана.

Kornelije, evo ja ću da ti dam Trišin stan za 2 pijane srednjoškolske lolo

Ау Ајакс, сад ми дође да ја изнајмљујем стан за НГ, ја би их пребио и због 200 евра... Једино је глупо што ћу пола новогодишње вечери провести на пребијању клинаца :)

Станите бре. Ја сам од почетка те две планирао једну за Тришу, једну за мене. Или обе за Тришу прво, па обе за мене. Или корнелија за Тришу, а обе за мене. Шалим се. Лапо-лапо. И помогнем ти да бијемо два највећа штребера са највећом диоптријом после. И ја зовем мурију и преузмем ризик.

Ja bih tukao pijane srednjoškolce i za 50 evra, nema veze što trošiš vreme Čule, sutra barem imaš keša za reprizu.

Код друга у Батају, кућна варијанта.

Чаче управу си, имам ја стан празан на новом бг, али не знам који блок и адресу имам га 3 месеца доби у наследство, Корнелије оћеш да дођеш може да стане и 60 људи стан има 80 м2, чаче ја и ти пребијамо мушке и остављамо клинке, корнелије оћеш код мене јел ти далеко НБГ?

Ово је прилика за профит дечко, пијане средњошколксе су ОК ал' триста јевреја мајку му...

То су јебени средњошколци. И то вероватно неки штребери. Неког стрица у гаћама са пушком или комшију крајишника и то се растера за минут. Плус намамиш двојицу са наочарама у веце, скинеш им наочаре и пребијеш к'о пичке за наук.

Гимназијалци, фина деца и рибе су прва лига, препусти мени да их напијем а ти после ради радњу.

Najverovatnije na doček.

Ne kontam frku, mnjah. Mada, aktivno radim na tome da ovu novu godinu dočekam jebajući. Čisto da mogu da pričam unucima.

Ako Triša jebe dve srednjoškolke i pritom zaradi trista evra, da li Triša zapravo prodaje svoje telo?

Elem, Javio gde ti je lokal, možda Smarko i ja navrnemo, mada nije sigurno.

U orman. (I molim da se ne uznemiravam.)

Нина, и не излази одатле...

Neću, nema potrebe. Instaliraću nošu i meze i ćao đaci...

Ти си она Самчевићева? Е па зовем вас ако ми Триша да стан :)