Prijava

Warner von Latinsche - дечко, ти мене фасцинираш. ХелиЈоцентричан... е мој, апостоле... почињем да те пратим. Браво!

Не подржавам убијање животиња само зарад крзна, али дотична господа петаши би требали да знају да се од убијених животиња не узима само крзно. Сви други отпатци се мељу у сточну храну за прехрану пилића, товних јунади, крмади и осталих живуљки. Дакле, не убијају се само зарад крзна, већ и многе друге производе. Увек бих се одрекао животињског крзна зарад заштите животиња. Али да ли би сте ви господо, напустили своје удобне станове и порушили их да вратите животињама њихова природна станишта? Да ли би престали да сечете шуме да би имали чиме да бришете дупета и увијате мастан бурек?

Али да ли би сте ви господо, напустили своје удобне станове и порушили их да вратите животињама њихова природна станишта? Да ли би престали да сечете шуме да би имали чиме да бришете дупета и увијате мастан бурек?

Наравно. Увек је лакше кењати у празно кад имаш далеко више од егзистенцијалног минимума. Подржавам те.

Сизифе, очигледно да никад ниси свиро клавир здиркама од слоноваче, вреди боме сваког убијеног слона. Свира ко газда!

Ја сам против пластичних кеса јер оне загађују околину, зато треба посећи све прашуме да бисмо имали довољно папирних!

Ako je u pitanju krzno Seje Kalača-KOLJI!
Ako je u pitanju krzno male, nevine, slatke životinjice- važnije mi je da su mi muda topla od života tamo nečega što se koti tri puta godišnje, dakle- KOLJI!

http://www.balkanmedia.com/slika-sejo-kalac-nesudjeni-nutricionista-postao-pevac-slike-4110-1-2.jpg

Jebes cizme ako nisu postavljene pravim krznom! A ovi dusebriznici neka vide sta ce kad im se usmrde noge u sintetici.

Warner von Latinsche Грешиш, свирао сам, полуконцертни, и није неки претерани трип, мада не бих дркно слона због трипа. Ако већ убијају нека узму све, а не само кљове. Треба бити рационалан и економичан убица.

Их, бре, па не мораш све трпати у пластичне кесе а ни у папирне. Јел толико тешко да понесеш платнену врећу за намирнице? Имаш и оне мрежасте за поврће и воће, као и оне памучне за лебац и слично.
Ја сваку кесу из продавнице савијем и искористим макар још једном. Економичност и разум су оно што нас спречава да се удавимо у сопственим говнима. Ђубре је у 21. веку сировина односно ресурс. Ресурс = новац.

gaidin Подржавам! Носио сам борбену чизму Милета Драгића. У случају рата, довољно је да исту скинеш и бациш уместо гасне бомбе у непријатељски ров - ефекат исти. Ништа без старе свињске пешадијске чизме. Само сам увек имао једну дилему - јесу ли муслимани у Бостанистанском рату избегавали ове чизме јер су од свиње?

Koliko god vi srali o ekologiji i kurcima - Majka Priroda će smisliti neko novo rješenje. Ako joj dopizdimo i pretjeramo - potraće nas u sekundi, o tome se ne brinite.