Jednom se moj ortak popišo u vodokotlić, u nekom birćuzu. Kaže bila prljava wc-šolja, gadilo mu sei ladno zaklopio šolju, otvorio vodokotlić i olakšo se.
Prosli vikend u klubu guzva, izlazim iz wc i pustio vodu na lavabou perem ruke i pogledam malo bolje ono lik izvadio djoku i pisa u moj lavabo o.O Ja ga pitam pa jel mora u lavabo majka mu stara on meni pa guzva... sva sreca nije mi popisao ruke...
hahahahhahahahahahaahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahaha .......a i ovaj sto mu pisaju u lavabo. lik ti se ispiso u zivot bukvalno, trebao je jos i da te zagrli i da ti trazi da mu ga otreses kad zavrsi hahahahhahah sou brte
Gospod Bog
PAAAAJAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
mirash33
Gospod Bog se izurinirao po temi ololo do sad najčudnije mesto.
majav
Pelene za odrasle.
Srećom, prohodala sam.
Loksi
BOG!
Jericho
U bre Majo, saobracajka neka?
Roberto Bomba
Po PLEEU!
doa
Jednom se moj ortak popišo u vodokotlić, u nekom birćuzu. Kaže bila prljava wc-šolja, gadilo mu sei ladno zaklopio šolju, otvorio vodokotlić i olakšo se.
Триша
Испред дома пензионера, толико ме пресекло, ал' је срећом пуст крај ионако је било насред улице...
doa
A penzioneri koma. Garant su bili ljubomorni, oni pišaju u katetere i pelene a ti nasred dzade:)
Триша
Било је далеко од видокруга, једино што сам ко дебил кренуо да спуштам панталоне па да пишам као азијат...
JamesBond 007
Moji drugovi su jednom pišali i kenjali u fioku, na ekskurziji.
Зна Мурињо
U pičku.
:))))
Jericho
Evo pozajmljeno zdruge teme

Milisav R.
Пишао сам по београђанки, у канту за отпатке у шк, насред ибарске магистрале, са неког надбождњака ваљда се тако пише . лавабо, писоар, када, тераса
YeahBatch
BlackArrow
Prosli vikend u klubu guzva, izlazim iz wc i pustio vodu na lavabou perem ruke i pogledam malo bolje ono lik izvadio djoku i pisa u moj lavabo o.O Ja ga pitam pa jel mora u lavabo majka mu stara on meni pa guzva... sva sreca nije mi popisao ruke...
Eddie
лол
SMAJ BOKE
hahahahhahahahahahaahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahaha .......a i ovaj sto mu pisaju u lavabo. lik ti se ispiso u zivot bukvalno, trebao je jos i da te zagrli i da ti trazi da mu ga otreses kad zavrsi hahahahhahah sou brte
Урош
У себи.
Ketaminčić
У флашу
чији је садржај након тога, мој наварени друг, наврнуо...