Prijava

pokazuje ogrebotine od rvanja s policijom

Haha, druže stari, ti si njih napao, službena lica, trebali su te ugazit tu ka stoku, a i inače se napad na službeno lice teže kažnjava, jer i treba.

Mislim da je čiča kriv. Prvo, krši zakon, buka se i onda prijeti ubistvom. Je l došao on da prodaje ili da kolje ljude?

Sere mi se od ovakvih Lauševića.

Ja sam već pomenuo negdje u nekoj temi - trebali su mu ruku polomiti, mamu mu jebem nasilničku.

To što je sirotinja daje mu za pravo da poteže noževe?
A šta su komunalni policajci - milioneri? I oni hrane nekoga, i oni imaju porodice... Na to nije mislio kad je nož vadio.

Помешао је бундеве и пандурске главе, разумем човека.

Obojica komunalnih policajaca odlično poznaju borilačke veštine jer su završili Fakultet fizičke kulture, a Zoran Miljević je dugo bio i šef obezbeđenja u Skupštini grada, tako da su napadača savladali u rekordno kratkom vremenu

Ahah koji blam, odlično igraju fudbal jer su u osnovnoj na fizičkom igrali fudbal!
Pazi tek ovo, u rekordnom roku ga savladali, a minut se rvali sa dedom od 70 godina...
Matorom je za osudu što je potegao nož iako sumnjam da bi ga upotrebio, al opet ga razumem na neki način. I koji kurac ima da ga gura ovaj? Kakve procedure, kao morao je da ga skloni od auta pa ga je zato gurnuo...
Po meni, ovaj je trebao da dobije jedan torpedo u bradu čim ga je gurnuo.

Comatose, lik likovima govori "ubiću vas".

Јасно је да је човеку допиздило да једва преживљава вероватно, али ми није јасан овај у капуту што прво гледа са дистанце и онда се приближи као мало дете?!

Oni su ga savladali zahvatima, iako standardna procedura predviđa upotrebu pendreka dok mu ne ispadne nož. Obojica komunalnih policajaca odlično poznaju borilačke veštine jer su završili Fakultet fizičke kulture, a Zoran Miljević je dugo bio i šef obezbeđenja u Skupštini grada, tako da su napadača savladali u rekordno kratkom vremenu i bez posledice po njega, dok je u intervenciji komunalni policajac Igor Džonić lakše posečen po zglobu ruke - kaže Veljković.

Хаха, па овај Вељковић мора да је одгледао погрешан клип.

A kako on to krši zakon? Kome smeta nesretnik koji oće da proda nešto što sam proizvede za neku siću? Oće oštetiti državu ako ne plati pdv na te dve-tri kile krompira što proda?

A o njihovim borilačkim vještinama da ne govorim.
Da mi je samo upoznati njihovog instruktora, čisto da mu glavu razbijem.

Na 1:08 je odmah morala biti primjenjena džudo tehnika TANI OTOSHI jer je protivniku bila otvorena desna noga i to u dovoljnoj udaljenosti od službenog lica da isto odradi tehniku bacanja. Pravilnom primjenom ove tehnike napadač će biti djelotvorno onesposobljen usljed udarca o pločnik a samom kontrolom napadača nakon završene tehnike ruke napadača će biti u zaključanom položaju i to desna ruka u standardnom zaključanom položaju usljed modifikovane parterne tehnike KESA GATAME a lijeva ruka, sa koje je prijetilo hladno oružje, biće pod kontrolom službenog lica jednom od poluga, u zavisnosti od potrebe.

da je na mjetu tog đeda bio neki Cigo bilo bi :" Neka, neka. Ionako su paraziti neradnički!" ili "Mamu im jebem, ne može čovjek ulicom da prođe od njihovih štandova!" i tako to. A ovako je to napad na sirotinju i represija nad srpskim domaćinom.

све је то у реду. незадовољни смо економском ситуацијом. керови не смеју да заустављају дилере. мало боља кола не одности паук. корупција на све стране. осећамо емпатију за чичом који свој лебац поштено зарађује.

али јебем му миша, чича је потего сечиво, макар оно било и за печенке. покушао је да повреди службено лице. хтели ми то или не. чича ће лежати затвор.

Ulični prodavci - Neformalni trgovci

ХАХА! Блиц обара сопствене рекорде.

У следећем броју:
Женка неформалног продавца - неформална трговкиња

Ako može neko da mi objasni na koji to način on oštećuje državu što prodaje za neku siću hranu il šta već da da organi reda moraju da ga teraju.

Ne može niko. Kacmo šabani!

Ako može neko da mi objasni na koji to način on oštećuje državu što prodaje za neku siću hranu il šta već da da organi reda moraju da ga teraju.

Не смије, јебига, плаћа се закуп простора, плаћа се порез на доходак и све то, и мора свако продајно мјесто да буде регистровано...
Закон је закон, јебеш ти све....

Овог чичу је мени жао, нема се, десеторо издржава, али не можеш ти да насрћеш на полицајце који врше службену дужност, што неко рече и они хране породице од тог посла...

Дакле могли су и да пуцају у њега кад смо већ код тога, напао их је са оружјем, и да су пуцали, нема шта ту, самоодбрана.

Хаха, ови Финци су тек изобјашњавали. Са све дезодорансом и хиринг имперд титловима. Све по ЕУ стандардима.

АЈ ВОНТ А ЛОЈР!!!1

АЈ ВОНТ А ЛОЈР!!!1

Realno, lik je car, a panduri nisu smeli da mu pridju bez deset ljudi.
A onaj kurton sto ga napado s ledja sa dzogerom, nadam se da mu je zapamtio facu:)
A cica je dobio sta je zasluzio, nema sta.
AJ VONT HIR LOJER!