Prijava

Хрватице ( пошто је колегица западна варијанта) знам да ти је жао што хрвати немају свој идентитет у бих али тако је. Ми ћемо се одцепити кад тад али хрвати ће остати са муслиманима па разумем уашто ти ке жао.
А ти радмило као против муслимана си а уствари си против свога народа тј. Срба

@ Kolegica - nije teško izguglati:
- http://sr.wikipedia.org/sr/Република_Српска;
- https://en.wikipedia.org/wiki/Republika_Srpska

@ Radmilo Topola - nije ti fora da troluješ ljude bezveze, obzirom da znaš kakvih paljevina ima.

@ ja sam rasan - ne loži se toliko, nije dobro ni za čuku, ni za psihu.

Pogrešno si me protumačio, ja nisam Hrvatica.
Entitet RS se ne može otcijepiti taman da to i ja hoću, i iskreno da ti kažem malo mi je smiješno ako si ozbiljan po tom pitanju. Ako jesi, ja bih da mi kažeš na koji način će se otcijepiti, i gdje, i kojim Ustavom je to predviđeno? Ako misliš na referendum, to se može desiti jedino ako se na nivou BiH proglasi referendum, znači- piši propalo, a ako misliš nekim nasilnim putem- to je još smješnije.
Zyclon, ja postojanje ovog entiteta računam od Mirovnog sporazuma iz 1995.g. jer je taj entitet tek tada legalizovan, a do tada se zna šta je to bilo, već sam navela, pa ako će se već obilježavati taj neki datum postojanja, onda neka se obilježava onog dana kada je ustvari "prihvaćen" kao entitet.

Zyclon, ja postojanje ovog entiteta računam od Mirovnog sporazuma iz 1995.g. jer je taj entitet tek tada legalizova

Sad treba da promenimo datum nastanka RS jer TI računaš od 95'te ? Stani vojsko da kobila pisa .. Evo šaljem Dodiku sms da promeni...
I Kosovo kad bude nezavisno će da slavi datum kad je proglasilo nezavisnot a ne kad je medjunoradno priznato..

A što se tiče referenduma, to je trenutno vrlo teško, faktički nemoguće ali vremena se menjaju i pošto je BiH nakaradna država može se desiti da raspadne, kao na primer Belgija što se raspada ili Britanija...

У бих је све наопако а колегица може рећи ако хоће да је настала и 2012 мене баш брига

kolegice,nemoj me shvatiti pogresno,ali na pogresno si mesto dosla da ispravljas krive drine.ovo ti dobronamerno govorim.

Добро људи, шта се палите џаба, видите да јој је досадно, па вели ај да чачкам мечку. Само кулажа и готова ствар. Нек иде да протествује у Сарајеву, популарно је ових дана.

Pa i meni je dosadno a i pun mi je kurac muslimana sa stavom "Suživot i tolerancija svi da volimo Bosnu i da se poštujemo i ljubmo, al RS je genocidna i vi ste genocidan narod i treba da samoubijete mamu vam jebem četničku"

Рођени, немој да се нервираш :) Ево једна са нашег родног краја

http://www.youtube.com/watch?v=meSHRE9Mm90

Pa LOL pijesme krv ti jebem :D

'ладно ниси чуо ово до сад? :)

♥Република Српска♥

Ma jok, jebga izbjeglica..a i ne slušam daš i bn radio :)

Не слушам ни ја, цимер једном извадио ово из нафталина, ајд реко' да те развеселим мало, нешто си ми се много расрдио :)

Ne znam zašto si to tako nabusito pročitao, nigdje nisam napisala da sam ja stavila u Sporazum datum i da sam ja odredila uređenje BiH, nego da ja, za razliku od vas nekoliko, računam postojanje tog entiteta od onda kada je nametnuto spomenuto legalno uređenje. Ne troši džaba kredit, sad je kasno da čovjeka budiš.
I zašto spominješ Kosovo? Je li tamo nametnut Ustav i njime i uređenje države kao u BiH, šta, ja nisam upoznata?
Nije ba nakaradna država, šta ti to uopće znači? To je jako ružno reći. Došlo je do promjene u unutrašnjem uređenju države, specifično je u svijetu, i to je to. Eto ne znam kako drugačije da ti kažem osim da nema nikakvog raspada brate.
A neka se mijenjaju vremena, da hoće malo sunce upeć da mogu na jezero.

Malo si se zajebunio. Postojanje tog entiteta se računa od 1995. godine.

Sad treba da smanjujem rečenicu i na kraju ostano ovo

se računa

I zašto spominješ Kosovo? Je li tamo nametnut Ustav i njime i uređenje države kao u BiH, šta, ja nisam upoznata?

Onde je sve nametnuto, oni jadnici i veruju da su nezavisni. Njih su Ameri više zajebali nego Srbijance... A nigde nije takvo uredjenje države kao u BiH, naravno.. Ali ne govorimo o uredjenju nego o samoopredeljenju i mogućnosti ocepljenja dela države..

BiH jeste nakaradna država jer ima ogroman državni aparat (opštine, kantoni, županije, entiteti, i ovu zajedničku) i za svaku odluku treba da se sastane 6 guzonja i da se okrene 4 jagnjeta a dogovor ko jebe..

Uživaj na jezeru, odo i ja u Dvorove da se kupam s'ciganima :)

EDIT: I odo da spavam, ako šta budeš pisala..

Dobro vidimo da si srpkinja islamske veroispovesti idi pa ganjaj maticni broj koji vam nikad necemo dati da nametnete na nivou citave rs