Prijava

А најјаче колко смо ми јадници једни! Кењамо овде по човеку, а радили би исто што и он. Ма сви би дали да нас црнац јебе у дупе 4 дана, а да се за то не сазна касније, само да будемо ко Радош и да можемо да пишемо какав оћемо сценарио, само да би фатали неку сисату милфачу за сисе. Или оно, орем трактор а около долазе сељанке и прија из Македоније и оће да те карају и траже да их баш ти фирцаш, то још гледа 2 милиона паћеника већих од тебе и завиди ти, а плус зарађујеш пара толико да можеш да се купаш у магарчевом млеку. Ма милина. Ја бих то све волео, искрено, и болео би ме курац што ме пљују неки сељани са Вукајлије :) Ко Сашу Поповића, сви га воле а он им прди у фацу и зарађује паре и плус гизучи оне сисате пичке, кад му се дигне, наравно.

Ја сад морам да идем у школу и слушам неког индијанца 6 сати, а Радош Бајић шта ради за то време? Па ништа, од свог хобија диже паре, а вероватно никад није ни ишо у школу! Где год га виде у Шумадији, српски сељаци ваде најбољу ракију и вино, ваде му пршуту и печење и желе да им он оплоди ћерку јединицу, а ми седимо за компјутером, гледамо тамо неки култни филм из 1967. и много смо кул, а њега боли рац, јер он не уме ни да пусти теве без помоћи пријатеља. Толико од мене у овом јављању :)

Ne znam, sve je to do jaja, pare, rakija, pršuta... Ali jebeš to kad si duduk. Ne kažem da sam ja nešto pametnija od Radoša, al ne bih se menjala sa njim.

Има смисла Мурињо.

ал наш како још шосе тиче самог рада. рече ми деда фазон то је погодио тај сеоски зонфић је убо начи сад шосе нама можда шабанима сбеограцког асфалта не свиџа није ни важно. то о чему он говори је прилично аутентично

Напљујте ме сад колико хоћете, али допадају ми се прве четири епизоде и неколико из друге сезоне. Све после тога је жестоко срање.

Dobar glumac, pre svega. Nije loš ni scenarista.

Хахахах, тек сад видела Мурињов пост :) Дечко је објаснио.

Све је од понуђеног, у налетима је и трве, и позер и сељак филозоф и само сељак :)))

гледамо тамо неки култни филм из 1967. и много смо кул

Хахаха тај рад али немој много да се држиш овога, завршио је Бајић ФДУ тако да није он дудук сигурно, а још мања је вероватноћа да се не разуме у уметност. То што прави ове кич ствари је већ друго питање...

А најјаче колко смо ми јадници једни! Кењамо овде
по човеку, а радили би исто што и он. Ма сви би
дали да нас црнац јебе у дупе 4 дана, а да се за то не
сазна касније, само да будемо ко Радош и да
можемо да пишемо какав оћемо сценарио, само да
би фатали неку сисату милфачу за сисе. Или оно,
орем трактор а около долазе сељанке и прија из
Македоније и оће да те карају и траже да их баш ти
фирцаш, то још гледа 2 милиона паћеника већих од
тебе и завиди ти, а плус зарађујеш пара толико да
можеш да се купаш у магарчевом млеку. Ма
милина. Ја бих то све волео, искрено, и болео би ме
курац што ме пљују неки сељани са Вукајлије :) Ко
Сашу Поповића, сви га воле а он им прди у фацу и
зарађује паре и плус гизучи оне сисате пичке, кад
му се дигне, наравно.

Теби изгледа морал као категорија није познат. Ако ти новац доноси убујање људи, а гарантовано ти је да нећеш ићи у затвор, ти би људе убијао?
Исто ти је и са "сагоревањем народа" које врши Радош и њему слични.
Размисли мало, среброљубље је велики грех, а ако не верујеш у Бога, мораш да знаш да ти новац стечен на искоришћавању слабости људи, конкретно овде, подилажењу ниском укусу публике неће донети ни мало среће, а ни поштовања људи који су позвани валоризују твоја дела. Можеш добити једино поштовање хуља, којима се циљеви у животу не разликују претерано од твог и којима ће твоја несрећа изазвати једино осећање које које чини радост њиховим срцима, негацију радости праведних и моралних, злурадост.

Неко рече да је "љубав, навика, паника" добра серија. :ТРАНСФЕР: !!!

А зар то није Секула?

AGENCIJA ZA SIS JE NAŠA NAJBOLJA SERIJA!

SEKULA SE OPET ŽENI!

ШТА СИ СЕ НАВРЗО НА МЕНЕ КИ ЧУМА НА ДЕЦУ?!

Нисам гледао ово "баба гори...", али се сећам да сам гледао неки његов филм кад је Никола Симић поштар и онда ваљда нашао неку пушку. А овај Радош треба да се жени. А није још млада стигла, а поштар витла оном пушком и виче: "А ди је млада?" И како он окреће пушку, сви се сватови сагињу пошто је овај пијан и да не опали случајно. Хахахаха! У биоскопу сви патос! Али није на крају опалио. Нормално, кад сељак човек иде у војску и зна како се рукује пушком и пијан, а не к'о ове сека-персе што сад неће ни знати како се чисти пушка или вц! Али то је друга прича.

Кажем поново. Нисам гледао ове нове његове филмове, али ако је то истина што кажете да је почео да филозофира онда до курца!

Seljak. Ali ne pravi, već isfolirani ljakse. Onaj njegov kvazinarodni govor kad čujem u njegovim mudrim narativnim monolozima... Jebote, svaki mu je treći akcenat pogrešan, frlja na beogradski. Najgori student prve godine srpskog jezika mogao bi da mu objasni kako u stvari govori taj narod o kome Radoš priča tako potresne i istinite pripovesti.

Пошто је тема слична, знате ко ми још иде на живце? Онај Бане Видаковић, тај је већи Радош од Радоша, а десет пута штетнији и опаснији.

Boris Milivojević u Crnom Gruji objasnio kako se govori narodni jezik, a gigant srpske kinematografije Radoš Bajić tuc-muc. Jeee, mogao je da navata neku babu da mu bude savetnik za jezik.

Иначе, што се тиче питања која домаћа серија ваља, "Врућ ветар" је најбоља домаћа серија икад.