Prijava

Majstore, verovatno nisi bio dugo ovde, pa ne znas da je hakovana baza podataka i da su svi podaci korisnika bili dostupni online. Mejlovi, ip adrese i ostalo... Dzimiju je polomljena kicma, znas onog bivseg moda, a malog Rasnog je Olanik silovao... Pa ti i dalje provociraj.

Lomite kicme, silujte, streljajte, JA i dalje drzim cas!

Menjaj skolu, slabo si placen brt...

Bolje idi botuj, zaradićeš za sendvič makar.

Aj daj ziro racun, sad ce bohor da ti uplati 3 dolara pa si miran 10 dana

Taman da kliktanje donosi 500 dolara mesecno ubio bih se da to radim, u glavi bi mi bilo samo "zar moj mozak nije sposoban za nesto bolje od jebenog kliktanja"

cime se sada bavis ako smem da pitam?

Klikce po Vukajliji za dzabe

moze i faca da postane ovde
samo da zna sve o svemu i da se ne libi da to svima napise.

Sad se setih.

Prosle god upoznam lika i on mi kaze da njegova devojka prevodi porniće, tj u par rečenica na eng daje opis pornića.

Nesto tako, nisam ga bas slusao jer sam u glavi zamisljao kako upoznajem njegovu devojku.

Al kao nije losa kinta.

Brate, ako već oćeš da zaradiš nešto na neki kurac posao makar uzmi radi jebeni data copy preko freelancea, ono, plaćaće ti verovatno na sat, i verovatno oko 2$ po satu, ako već numeš da programiraš, praviš sajtove ili radiš bilo šta pametno. Jeste, neš imati stalno da ga radiš, ali ćeš za dan rada toga zaraditi tromesečnu zaradu na kliktanju (što više govori o kliktanju nego o ovome). Ako iole znaš o web develipingu ili sličnim stvarima komotno možeš da radiš to i budeš plaćen oko 4$ po satu što je i dalje kurac, ali ono, za neki za dva sata dnevno u proseku (radnim danima) uzmeš oko 200 evra. A radiš isto, kada ti odgovara i koliko ti odgovara.

Ovi, "dovoljno je da budeš idiot i klikćeš" poslovi su totalna degradacija, bolje se kurvati nego ih raditi. Jer je tebi efektivna zarada mnogo manja, kako god da povlačiš novac i na koji account da ti ide, kada povlačiš pare preko weba na račun postoji određena količina novca koju ti uzimaju servisi koji se time bave. S ovim kliktanjima i sranjima, smešno je pričati o zaradi. Ceo mesec "radiš" da platiš net, koji potrošiš na to što radiš. Beskonačna petlja.

Bolje polepi oglase i drži časove, radi nešto treće piši za neki sajt, radi bilo šta drugo i zaradi džeparac za dva piva u nedelju dana. Sve u svemu, bolje kitu na omegleu da pokazuješ za džabe nego da klikćeš ova govna.

Ali jeboga, ako si sedamdeseto godište, ono, trebalo bi da razmišljaš o nečemu ozbiljnijem od 3$ nedeljno.

Šta je data kopi?

Uzmeš, i lupam, iz pdfa prekucavaš podatke u excel tabelu ili tako neki kurac, na način na koji ti on kaže, jer onome ko ti delegira posao trebaju podaci u određenom formatu. Moraju da budu tačni i tako taj kurac i svi slični poslovi.

prepisuješ brojeve sa pdf faktura u eksel tabelu, recimo

ja platio jednom fazon šest dolara pakistancu da mi sortira sto pedeset fotki nekih proizvoda kad nisam imao snage

dosta bolja satnica od kliktanja na oglase

Upravo to, oko 2$ na sat, za manje poslove je jako često i fiksna cena, koja ti se jako često i više isplati.
Mislim, kada smo već kod idiotskih poslova.

Pa to nije loše. A i konstruktivno je. Kad mi posao već dozvoljava da visim na netu po ceo dan, umesto sto serendam po vukajliji, što ja ne bih bio tvoj pakistanac kuplunže.

zato što ne možeš da budeš veći pakistanac od pakistanca, pakistanac će uvek da traži jedan cent manje od tvoje najniže cene

Ja već tri dana igram 12h dnevno Total War Rome II za 15$ po satu.