Prijava

De polako, pa nisu ovo prve sankcije koje su uvedene Iranu. to traje već određeni period. I odna se vatate za neki globalni konflikt. Nije do njega došlo ni u ono doba kad je postojala sila koja može parirati SAD. Ja mislim da neće biti napda na Iran ove godine. Bar ne prije izbora u SAD. Već neko napomenu da nije baš najpovoljnija atmosfera za rat sa toliko unutrašnjih problema. Ali velika je šansa da griješim, ako se pogleda šta se radilo u Libiji.

A Sirija takođe neće biti napadnuta. Jbg, ona je u interesnoj sferi Rusije. I ne treba dovoditi rusku podršku Siriji sa nekim povratkom Rusije na poziciju nekadašnjeg SSSR-a. Moraju jednom reagovati, kasno je kad NATO izbije na njihove granice.

To je otprilike moje mišljenje. Loše se izražavam putem pisane riječi.

JA JEBEM!

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/303656/Ahmadinezad-Iran-spreman-za-pregovore
Ako ćemo da budemo iskreni ovo se ne očekuje od radikalnog muslimana. Pogotovo od onog koji ima sredstva da nanese poveću štetu lololo

De polako, pa nisu ovo prve sankcije koje su uvedene Iranu. to traje već određeni period.

Ali pogledaj političku i ekonomsku situaciju danas a pogledaj za vreme svih ostalih sankcija, plus su ove opširnije od ostalih.

Ne znam ja o čemu vi, al koji će kurac nafta tim talibanima? Gazi govna, JU ES EJ!

Jebem li ga, ne kažem da nisu ozbiljne, ali i dalje mislim da su tu samo da posluže kao alat za korekciju cijena nafte.

Vidim da Iran pokušava da uvede zabranu izvoza u EU. A kad je AU predvidjela početak sankcija prema Iranu?

Članice Evropske unije su se danas na ministarskom sastanku dogovorile da uvedu Iranu novi embargo na izvoz nafte i zamrznu sredstva iranske centralne banke. Sklapanje novih ugovora o kupovini nafte i derivata je time zvanično obustavljeno, iako će biti dopuštena realizacija postojećih ugovora do jula.

To me zanimalo, za ispunjavanje već sklopljenih ugovora.

http://www.cujovo.com/ovako-ce-poceti-treci-svetski-rat/
Je l' ovaj operativac CIA-e neki vidovit covek kad je pogodio sve tacne brojke ili sta? Mozda sam trebao da postavim u transfer blama.

http://www.filmovizija.com/zasto-ratujemo/why-we-fight-2005-video_8c96584f3.html
Evo dokumentarac koji govori da su Ameri zavisni od rata, a da napadaju zemlje bogate naftom samo zato što je bolje da napadnu te zemlje nego one koje nemaju ništa...

Mogu i NATO i Amerika da se kurče koliko hoće, ali oni se boje i Kineza i Rusa, a tek zajedno... ju ju. Da neće možda pišljivi Holanđani i kojekakvi Francuzi, Česi i Mađari da ratuju protiv Kineza i Rusa. Nuklearni rat ne dolazi u obzir, zbog straha sa svih strana, tako da ostaje samo konvencionalno oružje, a tu na scenu stupaju stotine hiljada ruskih i kineskih tenkova, koji mogu da se našikaju i krenu malo da se provozaju po Evropi i naprave haos. Jedini slučaj sa ovim Iranom je da se iza scene Kinezi, Rusi, Ameri i Evropa dogovore nekako da podele naftu, kao što su uradili u Iraku, Libiji... i da ulete, malo prave sranja, ovi se izmotavaju sa pomoći, kao šalju, pa ne šalju, pa jao ovo, pa ono i to je to. Mahmud roknut, Iranci žive u "miru", a zapadne i istočne naftne kompanije odaberu ko će koje naftno polje i svi srećni.

Nema šanse da američka noga kroči u Iran.

Nema šanse da američka noga kroči u Iran.

Prije će Iran u zemlju propasti.

Jedini slučaj sa ovim Iranom je da se iza scene Kinezi, Rusi, Ameri i Evropa dogovore nekako da podele naftu, kao što su uradili u Iraku, Libiji... i da ulete, malo prave sranja, ovi se izmotavaju sa pomoći, kao šalju, pa ne šalju, pa jao ovo, pa ono i to je to. Mahmud roknut, Iranci žive u "miru", a zapadne i istočne naftne kompanije odaberu ko će koje naftno polje i svi srećni.

Mislim da neće biti nekog uletanja od strane Rusa i Kineza. Obama će preko noći počistiti glavninu iranskih snaga, onda će se par meseci prepucavati sa preostalim gerilcima po iranskim vukojebinama taman dok se ne uspostavi normalan dotok nafte na zapad. Ruje i KInezi dobiju svoj deo, iranski narod dobije privremenu vladu i svi srećni.

http://vimeo.com/35419600

И Весли Снајпс се слаже с вама.

U našem društvu generalno ne postoji realno mišljenje o našoj vojsci.
Sa jedne strane koji misle da smo još uvek neka sila,sa druge ovi koji misle da smo 0.Objektivno smo bliže 0,a ono što nas diže iznad nule je upravo pešadija i obučenost,tehnika je stara 30 god,a ako oćeš da budeš sila moraš biti 30 god ispred,bilo kakav faktor da bi bio moraš biti u korak sa vremenom.Ali u odnosu na Šiptare,ako teoretski zamislimo da bi to bilo 1 na 1 smo Četvrti rajh.

Rusija napreduje u ratnoj tehnici poprilično dobro, tako da bi uz neko intezivno finansiranje vojske, i odstupanju od NATOa i EU sranja, mogli da opremimo vojsku sa najnovijim Sukhojima, S-400, par stotina kopija T90 tenkića i transportera i povećanje snaga na oko ukupno 100 000 vojnika, pilota i drugih.
Mada će se reforme raditi od otprilike 2016-2022 godine, ali samo ako celi današnji državni aparat dezintegrišemo sa lica zemlje i stavimo neku anti-NATO vladu koja će biti dobra sa Rusima i Kinezima i dobijati svu vojnu tehniku uz popuste.
Time bi smo u nagloj invaziji na Republiku Kosova zgazili NATO i Šiptare i praktično zaustavili prodor NATOa ka istoku.

Ti vjeruješ u ove stvari koje si sad napisao?

Time bi smo u nagloj invaziji na Republiku Kosova zgazili NATO i Šiptare i praktično zaustavili prodor NATOa ka istoku.

Brat bratu, Šiptari do prekosutra mogu milion i po ljudi da mobilišu i da nas okupiraju bosonogi, sa po kolcem u ruci.
Suhojima na nato? Pa nije ti to kombajn, treba neko i to da vozi, a naši najiskusniji piloti više vremena godišnje provedu u seči noktiju n'o u pilotiranju? Mi možemo samo da se pokrijemo ušima, naše je prošlo.

kamikaza2 je dobro rekao za dva nerealna stava o našoj vojsci. Zato nema potrebe za teorijama o milion šiptara.

Time bi smo u nagloj invaziji na Republiku Kosova zgazili NATO i Šiptare i praktično zaustavili prodor NATOa ka istoku.

Ало децхко није ово светски рат па да има ко да ти покрива леђа, све и да то урадимо Шиптарима, сутра би нас Амери сатрли.

A Sirija takođe neće biti napadnuta. Jbg, ona je u interesnoj sferi Rusije. I ne treba dovoditi rusku podršku Siriji sa nekim povratkom Rusije na poziciju nekadašnjeg SSSR-a. Moraju jednom reagovati, kasno je kad NATO izbije na njihove granice.

Сирија нема изворе воде, већ све увози из Турске. Турци могу колико сутра да заврну чесму.