Prijava

ja imam probleme....al numem sam da ih resim...

"Sretene, mi se hranimo zdravo, barem ja, samo volem da pišem često recepte koje goje jer ih ima malo koje bi voleli da jedu zdravu hranu. I volim da se hvalim kako sam pojela tonu slanine :). A što se baviš tom problematikom kada smo svi ovde samo da bi se zezali? :) Uglavnom pišu te gluposti da bi bili kul i da bi se zabavili. Eto, to ti je moj odgovor."

зезамо се ми сасвим лепо. и све је то мени јасно али ми је опет болесно да се људи групишу и "лајкују" ради мало популарности на сајту.

и не кривим те јер једеш сланину, има нас свакаквих.

сретен

al kad nemam nista drugo osim lajka?

sta da radim?..nemam stan, nemam kucu, nemam zenu, posao, prijatelje, zivot, rodbina me se odrekla, nisam vracao pare koje sam zajmio da uplatim net....

i sta da radim?

javio

Ja istinski mrzim Đokovića.

ja istinski mrzim Frojda!...covek nije bio normalan, garant....

овде се пљује ђоковић.
овде се уздиже рођа раичевић.
овде се пљује гранд.
овде се хвале жидови.
овде се гази бог.
овде се хране здраво.
овде се "јебе".

Не пљујем Ђоковића.
Не уздижем Рођу Раичевића.
Пљујем Гранд.
Жидови су ми Дејан Цукић.
Боле ме Курци за Бога.
Не храним се здраво.
ЈЕБЕМ!

реме

Ја бих умро од досаде да нема овог сајта. Лети још и некако, цео дан код голубова, па се некако и снађем дубијем време, ал зима... Ово је ко створено за доконе пеМзионере. Нашо се. Зависник. Ујутру прво отворим ове стране, увече пред спавање себи читам дефиниције... Више времена проведем с Вукајлијашима него с женом. То жени смета, ал није битно...
ПеМзионер

mojoj zeni i ne smeta, dobije sledovanje, 2 do tri puta dnevno i posle mozem se jebem po netu celu noc...

Јавио мислио сам на САЈТОВСКЕ проблеме, ниси ме разумео.

Ja bih svisnula od dosade dok mi se ne ugreje voda u bojleru; procvrčala bih na poslu da me Vuka ne resetuje; najvažnije-ne bih ima odakle da virim u svet kome više ne pripadam (ovo sam jednom već napisala).

Moram da se slozim sa Sretenom da ljudi preteruju sa hejtom prema Djokovicu i prema ljudima koji su religiozni. AKo ste ateisti, koga boli kurac za to, vasa stvar. Srety, jedino ti zameram deo za JEBANJE, JEBANJE RULES!!!

поновио сам пар пута, али опет наглашавам, то су били случајни примери, нисам их ни одобрио, ни осудио.

погледајте ставке које сам навео у првом посту, волео бих да се око њих формира расправа, уколико је могуће.

сретен

Ја сам религиозан. И то врло. И боли ме уво кад људи то хејтују. Њихов проблем. " Опрости им Боже , не знају шта чине!" Овде нисам да се молим Богу него да се зезам.

Postoji grupica starijih (u oba smisla) autora koji se uglavnom sprdaju i svoje mišljenje izražavaju na eksplicitniji način. Resto (90%) ih prati jer misli da će biti kul ako deli njihovo mišljenje i prihvate njihove zajebancije. Dec it.

да, тако сам и мислио. жао ми је само што се ти чланови нису јавили, да чујем њихов став, али можда ни сами нису свесни да су део те групације.

сретен

Kurva je prirodna.

Bukovski

господине сретене неки људи имају сексуалних фрустрација јер не опште полно са женама у најчешћем броју случајева па су лоше расположени и шире негативну енергију, док са друге стране имају људи који јебемо.
ајакс

Сретене, какав је твој став о сексу? Да ли га сматраш грешним чином? Да ли јебеш? Ако јебеш, коју позу сматраш најисправнијом? Да ли би имао којтус са жидовком?

Пошто те сматрам образованим чланом, који је прозрео светске завере, занима ме и твоје мишљење о књизи Исака Сингера, Роб. Шта мислиш о овом нобеловцу и том делу које се бави љубављу између хришћанина и жидовке?

"Сретене, какав је твој став о сексу? Да ли га сматраш грешним чином?"

јако занимљиво и добро питање. иако сматрам да не би требали да излазимо ван ове теме, ипак ћу да одговорим, надам се без санкција од надлежних.

дакле, сматрам да сам чин вођења љубави илити секса не може да буде физички лош, али да носи одређене духовне последице. самим тим га треба упражњавати само под одређеним околностима и правилима:

1. не на камповању,
2. не на пун месец,
3. не у уторак,
4. не у алкохлисаном стању или под дејством марихуане.

наравно, подразумева се да то раде особе које се воле и које нису у браку. међутим, уколико су у брачној заједници, онда се искључују претходна правила, али под условом да се јединке сексају само ради стварања потомака илити потомства.

"Да ли јебеш? Ако јебеш, коју позу сматраш најисправнијом?"

лично, упражњавао сам обилато сексуалне чинове као млађи, а сад као муж и отац двоје деце, за то немам баш пуно времена. наиме, посветио сам се много више духовним уживањима, и класично вођење љубави више не може да задовљи моје потребе.

"Да ли би имао којтус са жидовком?"

не.

сретен