Prijava

Ја сам веома за укидање чета.

Leeleee, ne bese me neko vreme, kad se vratih,a ono - ukinut sav vid reklamiranja! Pa sta mi nindze sad da radimo?

Кад би се укинуо, појединци не би имали где да стартују малолетнице.

Да не спомињемо да ти појединци никада више не би добили похвалу да су дивне особе и слично.

:pravi ozbiljnu facu:

Da vas pitam nesto: Ako odem na chat i kazem - pustio sam novu defku, neka pogleda kog ne zimr - da li je to reklamiranje? Znaci nigde link, nigde bilbord.

Ali bilbordi, ako ih je previše kvare lepotu grada i istorijskih znamenitosti koje zaista vredi videti, za razliku od prolaznih bilborda, koji će sutra biti zamenjeni drugim.

@ming (a i urošu i mom nemesisu džimiju:): ista je priča bila i kada se uvodilo ograničenje i mućak.

Ako autor 1 napiše 5 odličnih definicija dnevno, tada bi mogao da napiše svega tri. Ako autor 2 napiše 5 sranje definicija dnevno, tada bi napisao 3. Ako autor 3 napiše jednu dobru definiciju dnevno i 4 loše, tada bi prvog dana napisao 3 loše, a drugog ili 3 loše ili eventualno 2 loše i jednu dobru...

dajte malo dublje uđite u taj problem, nikada kreativnost i kvalitet nije bio plod jebene restrikcije i ukidanja slobode govora, mišljenja čegagod.

Vi to pričate samo zato što vam je muka da čitate sranja u ogromnim količinama, ok, i meni je, ali neću da pristupim problemu tako što ću da menjam pravila igre. Ajde vidite da se pobedi to na neki malo viteškiji način...
(pičke:p)

(NOVA TEMAAAA DA SE OTVORIIII)

@murbi: generalno to jeste reklamiranje. ljudi vode nakakav razgovor, i onda ti upadaš sa svojom pričom koja nema za cilj ništa drugo nego da nateraš nekoga da ti oceni definiciju.

Koji je bio komentar na ovoj definicije pre brisanja?

Tražim da se utvrdi ko mi je, na moje oči, zalepio 3 minusa u roku od 3 minute na ovu definiciju, http://vukajlija.com/jel-jedino-ja-ovde-ispaljujem-corke/131774 .
Ukoliko su u pitanju normalni autori, onda ok, ali ako su u pitanju dupli nalozi da se to onda sređuje.
Hvala unapred.

То је тешко утврдити, али погледаћемо.

slavko,zar nisi provalio da imaš kandidata za defku dana?normalno da sa time idu i minusi...

Ja sam zalepio 8. minus negde pre 4 sata. Bio link na četu. Sad budi srećan što je ostala u životu i pazi šta radiš ubuduće:).

Е, па, ето решења мистерије. :)
Блеки те је пвновао.

Ja se trkam sa tobom, dobio si plus na55 - 5 kad si je bacio na chat negde sinoc. Ova moja je tad tek ispisana, tako da nisam ja, a covek je u pravu - nije se reklamirao, defka je odavno na nekoj 71. strani, vidi se samo iz arhive. A na duple naloge ces se navici, pogotovo kad se trkas..

http://vukajlija.com/kusturica-i-dzoni-dep/132019

Da li mi neko može objasniti kako to da ovo nije definicija?
Molim ozbiljan odgovor.

E eto nacina za reklamiranje - pocecemo da se zalimo na definicije i kacicemo ih na forum! Eureka!

Na ovom podforumu će to sigurno da uspe. Recimo, tako što će definicija biti zauvek izbrisana a autor banovan zbog spema teme. Probajte :).

EvomeneevovasratTurcima, odgovoriće ti onaj što je obrisao. Sa'će.

''http://vukajlija.com/kusturica-i-dzoni-dep/132019
Da li mi neko može objasniti kako to da ovo nije definicija?''

Пази, у дефки се излаже прилично узак став да су уметнички филмови досадни филмови, а на блокбастере се сви ложимо + то нису уметнички филмови. Мало је то мутно. Умри мушки има 4 дела, а не 3. Аризона дрим - мени лично није био досадан филм, мада ценим твој став да јесте досадан. У том случају, треба објаснити зашто је досадан. :) И на крају, као шлаг на торту, покопаш сам своје ставове и кажеш ''Не разумем се у уметност''. Или је то била иронија? :)
Не знам, може још неко свој мишљење да дА.

Probacu ja, verovatno ti je promaklo da procitas ovde:

http://vukajlija.com/forum/teme/2488

Молимо ауторе дефиниција да избегавају да у дефиницијама износе личне ставове и мишљења у вези са било чиме...

kolega moderator je procenio da tvoja definicija ima samo cilj da pokaze kako su tebi "umri muski 1,2,3" strava filmovi a Arizona Drim smaracina.