Prijava

iako je preseljen na brzi server, poseta se konstanto povecava pa je to problem. izgleda da ce uskoro da padne nova.

Па за то повећавање посете неко треба да части:)

slažem se! si čuo neko?

Шаљем му мејл одмах. Одмах реци и ти шта ћеш да га не цимамо 2 пут. :)

Ne zaboravite običnu raju...

Nisi je mora' otključavat' Kaizene, boli me kurac za temu, rad mene i obriši je, no me čudilo što je zaključana, ono, nije nekoga vrijeđala i to, pa sam čisto informativno pitao što bi to što bi.

Pitanje za moderatore. Da li je moguće da mi svaki puta kada postavim definiciju, neki pakosnik proveri profil i zvekne onako neki ljuti minus, čisto da me iznervira, ili je to samo paranoja. Molio bih da provere modovi autore koji su me ocenjivali, kad već proveravaju Ljak, nek provere i Hjet :)
Hvala unapred

Ministar za saradnju sa onostranim prvi srpski vampir

PSV, šta je jedan minus....ma dobićeš ti dosta pluseva :).

Blecki, hvala care, jebem li ga, ipak je paranoja :)

A šta znači kad je neko označen kao hejter. Je l' snosi neke posledice, ili natpis "hejter" stoji samo kao nekakvo upozorenje drugima?

To služi da se stidi pred drugima :)
Ako se ne postidi, banujemo.

A-ha. Ok, hvala na odgovoru :)

Anto za dom spreman, je po meni (ne zelim nametati nista!!!) totalno neprihvatljiv zbog nacisticko-fasistickih obiljezja i poruka. Mislim da je dobio i previse prostora. Molim moderatore da razmisle o upozorenju istome da mijenja svoju javnu vokaciju. Nadam se da nisam oduzeo previse vremena i da nisam preslobodan sa zahtjevom.
Hvala.

Dioklecijan, pogledaj prošlu stranu.

pogledao..ucutao jer ste sve rekli..vidio komentar prije 11 minuta..nisam se mogao suzdrzati..na njihovim sajtovima nek pisu sta hoce..ovo je sajt zabave..a nikako javnog promovisanja fasisticke,nacisticke,ustaske ideologije i svijesti.

Hvala jos jednom.

Ma neko vas loži, iz Beograda je. Ako pretera biće banovan/a i kraj. Ne ulećite u žučnije rasprave.

Obrisao sam mu avatar.

moguće da ste u pravu, ali ovo je pomalo tiranija sa vaše strane, dragi članovi.

Malopre ste mi obrisali poster sa naslovom "Glad" zbog ;ega sad? Ne vredja, nije kopija, nema vodeni \ig, mislim da sam komentar sasvim ok napisao. Sve je ispostovao!