Prijava

prve sezone su dooobre al sve dalje sto se gleda polako gubi ostrinu.
Zadnje epizode mi i nisu nesto.

Zna li ko koji je naziv one epizode kada Rodni izigrava žestokog momka u kožnjaku, pa ga pojure neki klipani a on beži u tri-vil-venu? To nikako da nađem.

Најјача британска серија, уопште страна! Ем што је добра а и близа је Србину - увек тражи паре, неки шверц, пусте жеље.
Омиљена серија!
Баш сам синоћ гледао неку епизоду где Дел, Касандра и Родни иду у Шпанију на летовање преко неке агенције. Па онда Родни мора да се прави да има 14 година. Промене документе и на крају не добију милион са лутрије јер Родни није пунолетан. Умро сам док сам гледао!
Имао сам и једну дефку на ову тему.

Ova serija je za malu razliku pobedila Alo alo i C. Guju. Deda je po meni bolji od Alberta. A ja se svaki put upišam od smeha kada cujem ono You plonker! Interesantna stvar je što se daje na Avali, HRT-u i RTSRS. Ja sam oplakao onu epizode gde bivaju zarobljeni u marketu sa onim smotanim lopovom, a ova scena mi je najjača:
http://www.youtube.com/watch?v=HwDBZuHw7l8

http://www.youtube.com/watch?v=63rcdLeXiU8
Ovo je jedna carska scena koja me oraspoloži uvek.
jel zna neko kako se zove ta epizoda možda? teo bih da je odledam celu.

''Play it nice and cool son, know what I mean'' :TRAS!

Пробај да куцај Јапији или нешто за компјутере.

Jednostavno najbolja serija ikada, nema dalje. Del Boj, Roders, Albert, deka, Denzel, Triger, Bojsi koliko je to dobro upakovano da nema dalje. Vrhčina jebena. Skinuo sam seriju 4 serijala i gledam povremeno po neku epizodu. Bukvalno možeš da gledaš epizodu 3 puta zaredom i da se smeješ svaki put.
http://www.youtube.com/watch?v=ARXy5liEA-s

"Yuppy love" je ta epizoda.

jelou kanarian epizoda - kada misle da su ubili nekog kanarinca tamo i slomili se da nađu istoga a ono nisu ga oni ubili nego je jadniče umrlo prije nego su oni došli

A bilo je žešće kada treba da vrate Denzelu pare, ali ih nisu imali pa su morali da uhvate nekog leptira od 3000 funti. Kad ga je uhvatio tu je prolazio Denzel i bacio mu petka isjebo leptira. Kako se zove ta epizoda?

bilo je žešće kada treba da vrate Denzelu pare, ali ih nisu imali pa su morali da uhvate nekog leptira od 3000 funti. Kad ga je uhvatio tu je prolazio Denzel i bacio mu petka isjebo leptira. Kako se zove ta epizoda?

As One Door Closes

Јеботе, гледам сваку ноћ на Авали прво Мућке па Ало Ало, невјероватно је колико су Мућке виша лига, у сваком смислу...

Мени одлична била и ова каснија ''Chain Gang'' са Арнијем и златним ланчићима. Ко једном превари Тротере...

hehe, drago mi je što je Devetar okačio i moj poster na ovu sjajnu temu. Inače, meni možda omiljena epizoda kada idu na pecanje u Bojsijevu kolibu, pa ih napadne onaj manijak što je pobegao iz ludnice. Zaboravio sam kako se zove epizoda, al je baš kvlt

"Friday the 14th", kako mi ide ovo :)

hehe, drago mi je što je Devetar okačio i moj poster na ovu sjajnu temu. Inače, meni možda omiljena epizoda kada idu na pecanje u Bojsijevu kolibu, pa ih napadne onaj manijak što je pobegao iz ludnice. Zaboravio sam kako se zove epizoda, al je baš kvlt

Friday the 14th (1983) 3. епизода 3. сезоне ;)

Ali ovde je jedva uspeo da izdrži da ne umre od smeha, ko zna koliko puta su snimali ovu scenu. Definitivno jedna od najboljih ikada

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vIGX7fGP8jw

Koliko je jaka ova scena što je Tucan postavio, vrhčina.

Najjača serija ikad. Evo potrefilo se da ovih dana da se mućke prenose na avali, rtrs, ftv i na hrvatima i opet mi ne dosadi da gledam.

Jedna od najjačih scena kada Del i Rodni uzmu od Bojsija onu makinu i odu do Čelsija, ili nekog takog jačeg dela grada i pridju nekim ribama i Del Boj se predstavi kao menadžer Rodniju koji je profesionalni teniser.
I pitaju Rodnija devojke: Koju podlogu više voliš, veštačku ili travu ?
Rodni: Izvini nisam te čuo, ponovi ?
Devojka: Da li više voliš veštačku ili travu.
Rodni; Ne znam, nikad nisam pušio veštačku. :D

I've never smoked astroturf :D