Prijava

Batali temu, idi na SD Partizan pa komentariši kako karate kurvu n-tu godinu za redom. Nemoj ovde. Samo zaboravljate kad ste vi bili kurve koje su karane, a bićete opet, i to ubrzo.
Odoh do grada, franjevci MWAH :*

Лажни тренер Роберт Просинечки, мутави чудак.
http://www.youtube.com/watch?v=cCpSVIDUBFA

Samo zaboravljate kad ste vi bili kurve koje su karane, a bićete opet, i to ubrzo.

....a to ste rekli i kad je Kari prvi puta dolazio, i kad je drugi puta dolazio, i kad ste postali FMP, i kad je Rakočević prvi puta dolazio, i kad je drugi puta dolazio, i kad su vam otpisali neke tamo dugove, i kad su vam dali Pionir da trenirate iako nemate vodu da kupite....

Параполитичар, псеудо политичар, крајње минорна личност горан весић.

Давиде да ли ти стварно не видиш говнарштију дотичног Анђуса која је у овом клипу који си ставио, ма и да је све у праву што се тиче Просинечког рећи: "Он је КАО И ПЕШИЋ у кошарци, он ништа не зна као тренер" је таква ванвременска небулоза... Ко стави у било који исти кош Пешића и Просинечког је поремећен човек. И све што је рекао о Просинечком после ове изјаве губи на кредибилности...
Иначе Анђус уме да исприча и нешто паметно али неретко се проспе оваквим говнима...

Анђус је највећи лорд међу новинарима и највећи норвинар међу лордовима, много га готивим и ишчекујем с нестрпљењем сваку емисију.

Једино што је мало огорчен и острашћен и изнервиран па онда се занесе можда понекад и претера, али 90 посто је у праву, прозива и то врло креативно сваког кога треба да прозива ради баш као независни новинар, у причи је, из бга је креће се зна људе и све што уз то иде.

Na stranu ovo sa Pešićem - u pravu je....

Не знам да ли си гледао емисију са Живом? Таква демагогија није виђена одавно.

Ајде лок тему, нема ништа горе него кад комплекси и навијачка острашћеност направе фузију.

Što je najgore - Anđus je zakleti Cigan.... On je nešto kao YeahBač al' u svijetu novinarstva...

Па свако ко се сматра добрим говорником мора бити и демагог, та демагогија, што кажеш, и слуши да се ствари истакну, нагласе, што је добро.

Није добро када је добар део тих ствари чисто субјективно мишљење њега као особе, не као новинара...

па шта знам, мени се допада његово мишљење у начелу, не могу сад баш да ти кажем за ту емисију пошто нисам гледао.

Пази, рекао сам да он уме да каже неке паметне ствари, и има неке информације које ретко ко зна, баш када су у питању Звезда и људи који су око ње годинама, али некад та прича излази из оквира новинарства и доброг укуса (шта год ово значило у Србији). Доста о Анђусу, испамовали смо тему.

Što je najgore - Anđus je zakleti Cigan.... On je nešto kao YeahBač al' u svijetu novinarstva...

Drago mi je sto ovakvu ledjendu poredis sa mnom.

Lazicu spasi Srbiju i ubi se!
Dokle vise narod da te bije?

Ne moze mi niko nista, jaci sam od sudbine.

Ajd otišao sam bio na basket pa samo da odgovorim Jebaču i Devetaru.
Znate me ovde dovoljno, da sigurno znate da sam se sprdao. Pa koliko ste asamo puta vi upadali tamo kod nas i nikom ništa. Devetare, sa tobom sam se dvesta puta dopisivao oko Zvezde i Partizana pa valjda znaš onda moje mišljenje. Malo sam vas poprckavao kao što poprckavam ortake u kraju oko loženja odjednom na vaterpolo i basket, ali sprdnje radi. Baz nekih loših misli.

али стоји да је роберт просинечки лажни тренер.