Prijava

E...imam jedno pitanje...Secam se da su ranije postojale definicije pod nazivom "Nemoguce frke" i bile su bas do jaja...a onda su obrisane jer kao nisu pripadale recniku slenga(sto je realno i tacno)...ali posto danas ovde ima svakojakih(glupih) def. koje uopste ne pripadaju slengu,ne bi bilo lose da se "Nemoguce frke" nekako vrate...sta mislite o tome?

ne znam da li ste primetili u poslednjih par dana kako se popravila pretraga definicija? msilim, vratilo se manje više kao što je bilo :)

ja sam juče primetio pa rekoh da prokomentarišem ako već neko negde nije....

(keyword:keywords)

Jeste. Primetio sam i ja. Dobro je...

Jedna mala stvar koja mi je zapala za oko je jedan malecki bag u prikazanom vremenu od poslednje aktivnosti. Pre je bilo ono "pre 1 sat, pre 2 sata, pre 14 sati", a sada je mnogo lenje " pre 3 sata, pre 15 sata"...
U pre-facelift verziji ovoj finesi je bilo posveceno mnogo vise paznje i to je dodavalo neki dodir promisljene elegancije celom sajtu; taj mali dodir je sada nestao i bilo bi lepo da se vrati.
:D

И не би било лоше да постоји датум на чету... :)

Da, Mara ovo zagovara oduvek. I ja se slazem. :-) Moli se kaizen da udovolji zahtevu.

Marijana, cet mozes da manipulises na ovaj nacin:
Kada pretrazujes stranice ceta, imas opciju pet sa pocetka ili pet sa kraja. Medjutim, ako pogledas web-adresu stranice na kojoj si, ona izgleda recimo kao http://vukajlija.com/zabava/cet?strana=33 .
Menjanjem broja na kraju mozes da mnogo efikasnije ubodes zeljeni vremenski period, npr. "strana=152".

Ма знам за ту фору... али мислила сам да стварно постоји ДАТУМ негде...:)

Preložio bih da se posle titule Hall of fame uvede Drug Tito :)

Imao sam ideju jednu... da se na profil pored popularnosti ubaci i stavka
"Kvalitet autora: X" gde je X=broj_bodova/broj_definicija...
ali sam shvatio da je problem ne kvalitetnih defki resen sa ogranicavanjem na 5 def.na dan.... u svakom slucaku, nije lose da se ubacu!
--------------------------------------------
moj sledeci predlog je da se pomere granice Ranka, jer brate, guzva nam je u od ovih prostaka u holu slavnih:) zajebavam se, ali stvarno! secam se kad sam dosao ovde da je gvozden bio "faca" sa 1100 bodova sa rankom SuperStar...a sad tog ranka imas 50-ak komada....

dakle, ono sto ocu da kazem da se granice rankova povecaju za nekih 50%
veca je posecenost sajtu, ima vise ljudi, za dan mozes proci 5 sitnijih rangova....nema uzbudjenja

u hol slavnih bi se po toj racunici ulazilo umesto 1600 sa 2400, i ja bih isopao iz njega...da ne bude da mi ide u korist
---------------------------
Molim vas razmislite, jer sam dugo kuco!
hvala

Podržavam ovo za kvalitet, nije isto doći do 4000 sa 400 i sa 250 defova (ili do 2000 sa 150 ili 80).
Moj predlog: Blokirati kešanje u prvih 10-12 sati. Ako neko ubaci video i stigne još jedan def, moš slobodno da ga obrišeš, ionako se ne vidi.

Takođe. Prvi predlog je super. A drugi mi je nekako suvišan... Ne bih imala ništa protiv ni da se ukinu rankovi, jer na njih ne obraćam pažnju.

imam OPASAN PREDLOG.
Da se novim članovima onemogući glasanje za definicije koje su nastale pre njihovog učlanjenja, bar dok ne stignu do 100.
Razlog:
Dodje novi baja, ubaci neku def. koja je sirova i nikakva, popije par minusa i loših komentara, onda se izdrka i polepi minuse svima onima koji su se nekad trudili da ostvare popularnost i dostignu neki rejting. OK, svaka čast pojedinim hejterima, neka ih. Ali ko je bio u vojsci,zna šta je GUŠTER(i ja sam donekle). Gazda Kaiz. think about that.

Sta mislite o tome da se uvede sledeci nacin ocenjivanja - ko ima veci rejting, glas mu vredi vise nego nekome sa manjim rejtom? Lupam - do 1000 popularnosti glas vredi 1, 2000 - 2, 3000 - 3, itd. Polazim od toga da osobe koje imaju veci rejt imaju istancan ukus za dobre i lose defke. Tu su duze i vec prepoznaju sta potpada pod spam a sta ne. To bi pomoglo i modovima pri odredjivanju sta je za brisati a sta za ostaviti, a i umanjilo bi uticaj hejtera. Kako? Hejteri uglavnom dejstvuju sa naloga koji imaju vrlo malu popularnost ili bar manju, sto im u eventulnom scenariju sa 'povlascenim' glasovima ne bi znacilo mnogo, jer bi drugi, 'jaci' clanovi dizali dobrim/solidnim defkama rejt vise nego sto bi ih ovi spustali.
Tu se, naravno javlja problem kurd. :D I Abraxus isto. Njihovi glasovi bi u tom slucaju vredeli 11, odnosno 8. Mozda bi bilo dobro da se broj glasova zakljuca na maksimalno 5. Znaci, ko predje 5000, ostaje na 5 glasova. Mozda i po nekom drugom sistemu, dajte predloge.

Razmislite, u svakom slucaju. Mozda i ne bi bilo lose.

Ja sam za to da se takav sistem glasanja uvede u odabir drzavnog rukovodstva! Ne prema godinama, nego prema nekim mojim kriterijumima o kojima ne bi dalje raspravljao. :)
I da, svidja mi se predlog :)

ja mislim da je JTU ljubomoran :p

Ovo da se glas vredi vise mi je ok...al ne znam koliko ce to namuciti kaizena...za pocetak ove prostije stvari

ne može moj glas da vredi više samo zato što sam duže ovde i neko levi mi je davao pluseve. jednostavno nema smisla. ako vam nije dovoljna nagrada ova brojka koja kao označava popularnost, i želite sad ne znam kakve zasluge i beneficije... onda ne znam.

nikako se time ne može doprineti objektivnosti i podizanja kvaliteta defincija. novu članovi su uglavnom najobjektivniji i oni su zlato sajta. mi smo samo bedna piskarala..

svi smo jednaki, elitizam je za pičke.

kad malo bolje razmislim, nisi ti toliko lud Surovi