Prijava

Е ово је рад, боли ме курчина за бан ил шта ал ми појава иде на курац.

Нек се љути ко оће и ко неће, и за то ме боли курац ал би могло да се јебено санкционише понашање које не да је дно сајтовског него је и дно људског понашања.

Дупли налог као такав је сасвим ок појава чак и кад служи само и искључиво за трол ил подјебавање, не жалим се због тога. На курац ми иду ови педери који се региструју са дуплог и јебено мене, и остале чланове називају правим именом. Значи, пун ми курац тих спика. Кад би ми баја реко, е ја сам тај и тај, за којег знам ко је, и кад ме такав дупли налог назове именом, то поштујем. Ал онако курвињски ко што то раде неки чланови не да не поштујем него им се пишам по том фазону.

Значи ако оћеш да глумиш шемекера с дуплог немој још да будеш јебена курва и називаш чланове правим именом док они не знају ко си ти. То нимало није кул, сложиће се раја.

Сутра ћу да са тог налога прочитам негде на форуму неке информације које су много већа приватност од имена, а то није нимало ок.

Значи мојне ми те спике, име и те муње, ако хоћеш да зовеш људе именом јебено се представи да знамо с ким имамо посла. То је то. Уздравље

Dno dna. Obične pičketine. Kobasice punjene izmetom.

jesi u pravu
ali sta ces kad je ovde sasvim kul da se druka na temi za prijavljivanje i brisanje negativnih komentara,takve pederske spike o kojima pricas me ni ne cude

Nemoj mi tu trololo, dobićeš po ćili kad te vidim decxko :)

Dragane ne ljudi se ololo

Daj konkretizovan primer koji te dupli nazvao pogrdnim imenom!!

istina.nanu im naninu duplu.

fejz idi na teret@n@ temu da se izduvas

Ne ljutim se nego je jadna fora.

A šta ti imaš protiv svog pravog imena?

Nemam ja ništa, ali imam protiv toga da dođe neko koga znam uživo i kao smo do jaja, znamo se i sve, sa duplog i serenda po četu i zajebava najjadnije i otkriva moje ime. I ne samo moje nego svačije.

A šta ti imaš protiv svog pravog imena?

Име је овде симбол приватних информација и курчења да знаш некога.
Најјачи су они који отворе дупли исти ко и бановани само ставе тачку или бр. 2

Селенијум ти ћеш да ме питаш то, ти која имаш и на фејзбуку налог који је под овим ником. Немој молим те ти да ми причаш о томе, ај плизз

pozdrav Fejziću:**

Sve je dobro dok neko ne spomene Viktora.

Prije svega uputih pitanje fejzbuku ložljivom i bila je zajebancija, bem li vas napaljive.

Potom... Pravi nalog mi ne pada na pamet da koristim, jer tamo imam samo ljude koje uživo i znam i koji mi služi samo za komuniciranje sa familijom. Čak sam i par prijatelja dodala na selenijum jer rijetko idem na pravi profil.

Selena.

IJU! Sad mi znate ime!

Naći ću te preko IP-a sele, onda ti neće biti smešno.