Prijava

Ni ja. Igram oko 2 godine. Znam lika koji je dobio 3-4 puta. Ni straight flush nikad nisam dobio. Najjači mi je bio poker, čini mi se.

U FULL GA MEĆI !!!111

Jednom sam osvojio turnir a najjača ruka mi je bila 2 para. Za 3 jebena sata najbolje mi je bilo 2 para... royal mogu samo da sanjam, mada bilo bi lepo kad bi imao royal flush a neko full, dvojca boju...velike pare mogu u takvom potu da se uzmu.

ja sam bio blizu, pao mi je straight flush, sa kraljem kao najvećom kartom.

royal mogu samo da sanjam, mada bilo bi lepo kad bi imao royal flush a neko full, dvojca boju...velike pare mogu u takvom potu da se uzmu.

Mogu, ako su ta dvojica Rokfeler i Karlos Slim koji će da riknu velike pare sa manjom bojom preko para na boardu. Ili ako su mongoloidi. Inače ne.

Royal sam imao 2 puta na netu i jednom uživo. Nije to toliko retko ako igraš mnogo. U par miliona ruku ubadaš sigurno.

Elem, pitah pre par stranica, igra li ko uživo keš po Srbiji? Da vidim imam li kolega, lolo.

igra li ko uživo keš po Srbiji?

Imam 2 druga koji stalno igraju negde kod trga republike. Ulaz minimum je valjda 1000 din, blajndovi 10-20. Dolaze generalno ljudi kojima je 1000 dinara kao meni 10, i bilo koji rejz prate sa skoro bilo kojim kartama. Ovi moji ortaci odu tamo kad su slabi s kintom da bi uzeli pare. Čekaju AA KK AQ i slično... Znači, generalno, sranje poker se igra tamo :)

Jos mi niko ne odgovori, jel ima negde da se kupe knjige o pokeru na srpskom? I jel zna neko ima li gde u Kg da se igra? Pre je imalo u centru, bio ulaz 500 din a turnir i bilo je po par stolova uvek utorkom ali sad nema.

Hah, 10-20 keš sam igrao pre sto godina. Glupost velika.

Nemam pojma to za knjige, stvarno nemam predstavu gde bi imalo. Ne mislim da to ima u nekom velikom tiražu, nije traženo, koji će to kurac kome. Imaš ih na engleskom milion.

U Kragujevcu ima ponekad subotom igra, ali je kretenska, ponekad ima i turnir. Doduše, jače se igra, ne znam za sitne turnire.

Pa znam da ima na engleskom al mi cimanje da citam na engl. Nije problem i za jače pare, znas li gde se to u kg igra?

E da ga jebem kako se zove naselje, uglavnom, izvan grada je, prema Čačku. Ne mogu da se setim da ga jebeš. Igrao sam jednom samo. Nisam siguran ni da li se održava to redovno, pošto subotom ima u Požegi, svi odu tamo, a i nema u Kg-u igrača.

Šta bi ste uradili u sledećoj situaciji:

Sit'nGo, ti i još 2 igrača ostala u igri. Imaš oko 70 posto ukupnih čipova za stolom a ova dvojca otprilike isti broj čipova. Dele se karte, prvi ide all in, ovaj drugi ga prati, ti pogledaš u karte kad ono međutim, AA. E sad:

1. Da l' pratiš i nadaš se da ćeš dubiješ 2 muve jednim udarcem
ili
2. Bacaš 2 keca jer ulaziš u heads-up sa ogromnom prednošću?

Bas sam pre neko vece pricao sa drugarima o tome.Naravno da moras da platis, ok je na flopu da bacis AA, mada i to tesko i zavisi od situacije ali baciti pre flopa dva keca je kretenizam.Da su bilo koje pare u pitanju dva keca pre flopa se mora platiti all in jer je to najaca ruka u pokeru i sta god da ima protivnik procenti da ces pobedit su na tvojoj strani.Malo se smanjuju ako ima vise igraca ali i dalje je sansa da ces pobediti oko 60 posto.Jbg moze neko da ima 23 i da te pobedi u all inu sa AA ali u 95 posto slucajeva ces ti pobediti. Probaj da sam izvlacis karte, podeli ruke i daj ostalima bilo sta a ti dva keca i videces.

Baš tako, AA je kombinacija koju jednostavno ne možeš da baciš pre flopa, što me podseti na jedan zanimljiv klip koji sam skoro gledao, lik kao da je znao.

http://www.youtube.com/watch?v=6nwCOOnA4vk

DCX, snap call, neću da se malerišem pa posle i HU da izgubim.

Dva keca se bacaju samo u izuzetnim situacijama, a jedina koja je opravda je ako je add-on turnir, imaš recimo 500 čipova(Big blind je 1000), a add-on odmah posle te ruke. Nema logike ulaziti jer će te platiti više njih i onda riknjavaš. Sačekaš addon i klopaš lovu.

Džoni auditore, bacio je iz razloga što je ostalo još par ruku do kraja, već je u ogromnom plusu(dobijao je preko 100K). Igralo se pot limit pre flopa, tako da nije mogao da gurne all in i da ih istera. A bilo koji raise da opali, ovi ostali ulaze da ga likvidiraju jer njima pare ne znače ništa.

I onda ne zna gde je ako ne ubode makar set kečeva. Što mu to treba... Pametan fold.

Mislim da statistički kečevi protiv jednog igrača su 4.5 : 1 favorit ako on ima veliki par, ako ima nešto drugo onda i više

Samo da vam javim, pri registraciji na full tilt se dobijaju ulaznice za različite tipove igara u vrednosti od 10$, a na vama je da ih unovčite, ja sam uspeo da izvučem neku crkavicu, i od toga napravio 23 dolara, nije to neka kinta, ali i dalje igram na mikro limitima 0,01-0,02, imam neki svoj sistem ulaganja koji vučem od fejsa, a to je da nikad ne ulažem više od petine svog ukupnog bankroll-a, tako da čim izađem na 25$ prelazim na 0,02-0,05. A i kvalifikacioni freeroll turniri su lakši nego na poker starsu, a i ima ih više. Toplo preporučujem, pa ako napravite neku kintu javite, neću tražim procenat.

Ja upravo igram na fulltiltu neki freeroll...dzoni to je samo za one koji otvore novi nalog?

Da, i ja sam sad imao uporedo sa cash game-om, ispratih ol in sa 10-10 i oduva me neki sa AQ, ali sam zato uzeo nekom Nemcu ovamo 2$, išo on ol in sa 2 para, ja ga izuo sa flešom, slađe mi nego 'leba da jedem. Probaj da napraviš novi profil, možda ti i dodele ulaznice jer nisi koristio tu promociju, ja pokušao, napravio još jedan nalog ali nisu mi dozvolili. Meni još 0,2 fali da ostvarim Bronze Edge, i onda se dobija pristup malo boljim freeroll turnirima u koje se ulažu full tilt poeni, tako da ako uzmeš neku kintu obrati pažnju i na to.

Probao sam i ne daju :) zato i pitam... igram ovaj 150$ freeroll...jesi pravio depozit ili...?

Ni dinar nisam uplatio, uzeo kintu na Sit n go, i na još jednom turniru, negde oko 4$ i od toga počeo, ti 150$ su go kurac, mnogo igrača, male isplate, a i malo igrača dobija. Ja igram round 1 freeroll kvalifikacioni za 1000$ weekly.

EDIT: za te turnire gde sam uzeo kintu koristio sam upravo te ulaznice koje sam dobio za dž, bilo je još 4-5 ulaznica, ali na tim turnirima sam ga izduvao.

Ovi weekly su ok...jesi skidao sta od ovih .pdf-ova za texas?