Prijava

MOMA,pravo rešenje za izbacivanje negativne energije.

Ignorisanje vređanja i uvreda pomaže, ali ako svi tako urade, ali neretko se odgovori na provokacije, i dolazi do kavge.
Probajte da ignorišete takve autore. Kad vide da nemaju nikoga da ih sluša, odustanu, jer im je to duševna hrana.

To je bio kraj 24. epizode serijala "Bez vredjanja". U sledecem nastavku, odmah nakon reklama, PSV ce vam pricati o nacinima za ignorisanje. Stay tuned!

:DD

Volite one sto vas vredjaju; ako vas neko osine, okrenite im drugi guz. Setite se koliko smo samo lomljivi - da ta osoba koju ste uvredili moze da umre, da ne bude vise tu vec sledeceg trenutka - da nikada niste stigli da joj kazete koliko je ustvari volite, vec samo koliko je mrzite!
Ko se vredja, keva mu astronaut.

Hahaha, Che, ovo "okrenite drugi guz" je zapovest za ateiste?

Ma mama vam se kupa gola!!! xD

Podržavam psv.

Bez vredjanja... Kada razmislim nije moguce ovakav sajt da funkcionise bez vredjanja ikakvog.... Na kraju krajeva ne bi mi bili to sto jesmo da ne pecnemo nekog sa vremena na vreme... Licno u takvim slucajevima se povlacim jer nisam konfliktna licnost ali se zapitam dokle treba budalu trpeti da te jashe i jashe...
Nek me vredjaju bole me brige na kraju krajeva vise volim da to rade direktno nego bezobrazno i perfidno... Vredjajuci moju inteligenciju
U svakom slucaju slazem se sa psv-om po ovom pitanju.

A šta ako patim od Turetovog sindroma? Jel to znači da će mi sve biti oprošteno? Mogu vam i nalaze dostaviti na uvid, sve sa pečatom i potpisom :)

Nece ti biti oprosteno Slavko :)