Da je najmanji mogući prostorni interval ona kada jako skupiš palac i kažiprst toliko da se dodiruju.
Da je boja kafena, a ne smeđa i ubjeđivao učiteljicu čitav jedan školski čas da je drvo kafeno.
Мислио сам да су близнакиње ( Емпајр стејт билдинг ) у ствари близнакиње које су у тренутку удара авиона скочиле из зграде.
Мислио сам да се у телевизору налазе ликови који певају. Тачно се сећам када сам се мувао око телевизора и гледао да ли ћу пронаћи Снеки, Јашара и Митра Мирића.
Zhajk
Све објашњено у наслову теме.
Кад сам био мали мислио сам да је СТОМАТОЛОГ - чика који поправља стомак.
hladan.krompir
...Да се после забавишта иде на факултет.
DjordjeSr
Da je najmanji mogući prostorni interval ona kada jako skupiš palac i kažiprst toliko da se dodiruju.
Da je boja kafena, a ne smeđa i ubjeđivao učiteljicu čitav jedan školski čas da je drvo kafeno.
crnigrujan
Ja sam pričao da je pičkolog (ginekolog) kul zanimanje i da ću to da budem kad porastem.
Meśa
Da srce isprave izgleda ovako:
Гавран са митраљезом
Ја сам мислио да ме је баба родила.
deky_aod
Bio sam ubeđen da TV izmišlja svet koji prikazuje. Kasnije se to ispotsavilo tačnim. Bio sam pametniji kao klinac...
Vučica21
Sa 5 godina mislila sam da nalakirani nokti imaju moć da pretvore zle ljude u dobre.
deky_aod
Ja sa 5 godina nisam delio ljude na dobre i zle; već na moćne rendžere i glinene...
glavni
Mislio sam da se djeca prave ljubljenjem...
Sherman
Kad sam bio mali, mislio sam.
Гавран са митраљезом
Чоече ти си мој идол!!!!!
Sherman
Ko nije mislio tako nije ni bio dete. Čak te i Sims uči da se deca prave ljubljenjem lolo
Meśa
I još sam mislio da je svijet prije bio crno bijeli, jer su slike bile crno bijele, a majka da ne bi objašnjavala sinu slaže ga da je tako bilo.
glavni
Baš tako, al tek sam sad smogao snagu da priznam...
Shomy23
Мислио сам да су близнакиње ( Емпајр стејт билдинг ) у ствари близнакиње које су у тренутку удара авиона скочиле из зграде.
Мислио сам да се у телевизору налазе ликови који певају. Тачно се сећам када сам се мувао око телевизора и гледао да ли ћу пронаћи Снеки, Јашара и Митра Мирића.
Meśa
Što da se sramimo Glavni, treba da se ponosimo! No što! Jer smo ja i ti već ka đeca izvlačili logičke zaključke.
Kad sam bio mali vjerovao sam u Boga, sad ne znam.
glavni
hehehe
Meśa
Mislio sam da je sve super.
glavni
Mislio sam da je Dom za vješanje stvarnost, mislio sam da se Srbija saginjati neće, mislio sam da su partizani bili pozitivci 100%,...