Prijava

Pa ovo je pišijada :)))

Kad vas čovek vidi kako maštate o zatvoru kao o rekreativnoj nastavi u četvrtom osnovne, hahhahaaha. Pa nisu bre to ustanove za rekreaciju, zabavu, opuštanje i obrazovanje. Ja bih sve to što ste naveli mogla da radim i da dobijem neke pare na LOTO-u, a da je uslov da provedem godinu dana u brvnari negde u Alpima...

Nemam pojma, da je sve tako gotivno ko što si opisao, vjerovatno bih samo ležao, čitao i pičio šah. Ponekad neki pravi sport, teretana i tako ti kurci, zavisi na šta se primim. Od šljake bih odabrao kuhinju ili stolarsku radionicu.

Pošto je realnost poprilično drugačija, prije izdržavanja kazne bih pokušao da ojačam što više i usavršim neku fajt vještinu, ili da uvježbam opuštanje čmarnog kolutića i dudlanje kurčine. Na kraju bi se svejedno vjerovatno završilo ovim drugim ili bi kao Laki izdejstvovao doživotnu samicu.

ja bih se tukao sa svima. jer teško da ima neki čovek koji je jedan na jedan jači od mene a znam i neke poteze koji se koriste kad se tuče sa tri ili četiri ili više likova /jednog udarim pesnicom u nos, drugog udarim pesnicom iz okreta, trećem napravim fintu kao da ću rukom, a onda udair nogom, četvrtog srušim na pod i odvalim ga, sve sam to učio na mma u klubu car dušan silni u beogradu/...tako da...

Prije par mjeseci se u kafani u koju izlazim počeo pojavljivati neki nepoznat momak jake građe i konstitucije za koga naknadno saznajem da je došao sam iz Amerike, dok su njegovi roditeli koji su odavde zapalili prije 20ak godina, ostali tamo. Tu se on zgotivio s konobarom i još nekom ekipom, pričao kako je tamo redovno sve - išao u školu, krenuo na faks, honorarno radio i usput počeo da diluje vutru...Padne i sa 19 godina zaglavi tvorza. I to neki zajeban, uglavnom čamuge. Čim je pušten prvi vikend, roditelji preko nekih kanala izganjaju da se vrati ovamo momentalno. Lično s njim nisam pričao o tom periodu provedenom u zatvoru, al konobar s kojim se ovaj pravo uortačio mi rekao:"Znaš ono što gledaš u američkim zatvorskim filmovima, e sve je baš tako, samo što je Peđa prošao još duplo gore." Nisam dalje ništa ispitivao, ovo mi bilo i više nego dovoljno.

ја бих средио неку везу да будем у женском затвору и јебо бих све женке тамо. а у курац. од јутра до сутра

Aj da čujem vas. Ajde recimo da ste u nekom dobro opremljenom zatvoru, da imate neke beneficije al nemorate sad preterivati sa željama.

ako misliš na onaj tvorza koji ima u svom kompleksu i teniske terene, onaj za bogatune koji radili prevare u vezi poreza i slično,verujem da bih voleo da budem doživotno osuđen da boravim u takvom 'zatvoru'.

Doručak, čitanje, ručak, čitanje, večera, čitanje, spavanje.

У, па тако неки затвор ни не би био лош. Много бих читала, баш много, учила неки језик, мало спорта чисто да не атрофирам, научила бих да свирам неки инсттрумент, написала књигу, тј, покушала, углавном, све оно за шта ми се чини да сад немам времена.

Drko bih ako ne bih imao cimera. Ako bih imao, onda bi mi on drko.

C60
У, па тако неки затвор ни не би био лош. Много бих читала, баш много, учила неки језик, мало спорта чисто да не атрофирам, научила бих да свирам неки инсттрумент, написала књигу, тј, покушала, углавном, све оно за шта ми се чини да сад немам времена.

Uzmi sad ovo sto si napisala i svaki dan ujutru procitaj

Није ни чудо што се Шеки не враћа из Хага, њему тамо луна-парк сваки дан.

Устанем, избацам га, звоно се оглашава за доручак, одем једем, па онда звоно за одлазак у двориште, тамо цепам на теговима, звоно да се вратимо у зграду, тамо нађем неког кросдресера слатког и опалим, па звоно за затворски рад и чишћење клозета и септичких јами, па ручак, тако дође вече, па лепо одем на купање под црево са притиском и леденом водом, вратим се у ћелију, сав хепи, радио, јео, јебо, тушнуо се, испуњен дан у творза до максимума.

Uzmi sad ovo sto si napisala i svaki dan ujutru procitaj

Zaista, pojedini kao da su već u zatvoru. I onda hoće u zatvor da bi živeli kao ljudi. Ludooo
Lakijeva priča najbolja, idem opet da čitam. I ja bih volela tamo nekog da ubijem, ali da sam na nekom ostrvu.

Већи део тога ја радим, сем свирања, а и џогирање сам запоставила, али планирам да све интензивније почнем чим ми се заврше ове зајебанције око матуре и уписа факса... Али капирам поенту.

Цшесет уписује тек факултет, млад плен.

Laki dobar ti plan mada ja bi to odradio malo drugačije
Pre nego što Brankica dođe da me hapsi odem na plomenu pola što je hvala bogu kod nas besplatno tako bi otišao u ženski zatvor a tamo niko nema kurčinu.Zatim posle robijanja ponovo odem kod doktora da mi vrati stojka gde mu je mesto.

Koje sam kurate sreće meni bi neko planirao dan u zatvoru, a ne ja sebi. Po toj logici najverovatnije bih završio kao nečija kučka lolololo

nisam bijo u Svecke...

al evo jedan obican dan u nasem domacem, ono pritvorskoj jedinici pri stanici milicije SO Grocka, leta gospodnjeg 2000-te godine...

12:27-popio kafu u kaficu i kesicu fecera gurnuo u dzep, losa navika, ciganska al ostalo mi iz svabije kad smo ziveli na espresu i seceru po 3 dana...
12:52-poceo miting dos-a
13:04-pokupila me marica.
13:15- priveli u stanicu i nasli secer u dzepu. DROGA!

sta ce ti ovo, drogiras se, majmune, strani placenice,:samar: sve vas zapad drogira i tera tako drogirane da rusite milosevica, raspali narkomani :dva samara: oces da nam americki dolar :pendrek po ledjima: vlada ovde, jebem ti seme i pleme i ko te na:pljuvanje:pravio..
ljudi, secere, nije bre droga secer iz kafica..
cuti stoko, majku ti jebem :pesnica u stomak: ti ces meni.
ali probajte, secer..
sta da probam:pendrek po lecima: da postanem i ja narkoman:pendrek po ledjima: da postanem i ja narkoman, to oces
salji ovo u Beograd na analizu a ovog stranog placenika vodi dole.

ali ljudi..
cut.

ajd slikanje. levi profil, desni profil, anfas. daj kais, daj pertle.

celija dva sa dva, upisana, smrdljiva, daske koje predstavljaju klupu. i malo prozorce, vidi se kroz njega asfalt.

sednem i cutim. razmisljam koga sam sjebo da me vako onaj odozgore zajebava.
legnem. ma nisam nikog, nego takva zemlja, takav narod, to je, tu sam se rodio i cuti i trpi.

EJ, narkoman, si ziv, kriziras a? os droge? nema. ima kurac kao zamena.
cutim.

polako pada mrak, hladno, ocu da spavam, legnem na klupu, tvrda. hladno.

NARKOMAN, sta radis, el ti treba droge. Cuo sam da vam je opasno frka kad vam neko spominje drogu a nemate.
cutim.

pridremao, odjednom me probudi frka i dranje i otvaranje vrata. kroz vrata, polubunovan vidim dvojica se tuku a 4 pandura ih razdvajaju. jednog uguraju kod mene. sav krvav sedne na klupu preko puta i psuje majku i boga i decu i sve..
cutim.
psuje i dalje.

posle nekoliko minuta ucuti i pitam ga "ko ti je ovaj s kim se tako krvnicki bijes"

SIN, kaze...i nastavi da psuje i boga i decu i majku..

pridremao a pisa mi se, hladno, pisa mi se jos vise.
ovaj psuje. kazem moram da pisam. i ispisam se u cosku, tu takoreci na klupu na kojoj lezim.

cutim.hladno.

ujutru dodje pandur i odvede me na saslusanje. opet isto samo bez batina. ajd opet dole. onog odveli.

u 3 doso moj kum, koji je dobar sa komandirom, isli zajedno u skolu i izvadio me. vratili mi kais i pertle. e, stigo nalaz, nije droga. slobodan si. iako si protiv slobodana haha.

ispred stanice sednem na neku ogradu,vracam pertle u cipele i psujem..i boga i decu i majku i slobodana i secer...

i zaplacem, malo samo, da me ne vidi kum...