Prijava

LU DI LO!!! Kakav posao Sparsa. I još nije gotovo. Još 2 slobodna mjesta imaju.

Denver je prsao još od kako je Karl otišao, ali nikako da krenu u total rebild, pa sve nešto razvlače. Da li je Čendler dobio nogu?

Uzeli su Mekeluma za nista, potpisali bobija, vratili grina i lenarda, jos aldridz na cetvorci i jebeni kajl anderson koji ce da kida

10 velikih slova ti fali brt. Obrati pažnju malo.

Jokić se vrlo fino snalazi u letnjoj lizi, za sada.

Jokić je faca i drži košarku u malom prstu. Mogao bi da ima solidnu minutažu, da se rotira sa Nurkićem i Faridom.

Za sada veći deo minutaže dobija na centru mada je ovo ipak letnja liga. Ali se nadam da će se izboriti da na početku sezone ima 8 do 10 minuta. Što bi za njega bilo super.

Dobiće 10 minuta sigurno zato što igra odlično sa ovim Mudijaom, kako se već zove, koji je po svemu sudeći paklen igrač. Baš kida mali, a i Jokić je odličan, pogotovo ovu protiv Sakramenta. Dobar na ofanzivnom skoku, trčao je odlično, plus je u odbrani bio baš dobar.

Dobiće minute zato što je Denver raspad.

Do jaja link Mlatoni

Deron Vilijams u Dalasu. Meni omiljeni aktivni plej, ali iz perioda dok je igrao u Juti pod Džerijem Slounom. Čovek koji je za to vreme bio bolji igrač od Krisa Pola i verovatno najbolji plej lige. Nije bio ekstra brz kao Pol i ovi današnji hibridi, ali je bio ubedljivo najsnažniji i odličan 20ppp i 10 apg igrač, a takvih danas u ligi nema. Videćemo šta će od ovoga ispasti, ali je Deron nažalost igrač koji je strašno nazadovao u poslednjih nekoliko godina i umesto da je sad u zenitu, ispred njega su barem 4 pleja trenutno. Nadam se da će se vozdignuti u Dalasu.

EDIT: Pre će biti da su ispred njega 6-7 plejeva nego 4.

Jedna zanimljivost baš u vezi Derona.

Dalas trenutno u svom rosteru ima tri plejmejkera koji su rođeni 26. juna 1984. godine. Pored Vilijamsa, tu su još Džej Džej Barea i Rejmond Felton.

Seca li se neko ove glave. Katino Mobli clan najboljeg sastava Raketa iz Hjustona ikada. Frensis, Mobli, Noris, Posey, Ming. Poznat i po tome sto je prcao Samantu iz serije Seks i Grad. Evo kako vec na 00:07 tovari Markusa Viliamsa KKCZ u ne oficijalnoj letnjoj ligi od pre par dana.

https://www.youtube.com/watch?v=ALX9vHKt8Mk

Hahahaha, koji kurac?!