Prijava

Je l' možeš da izvučeš ovu statistiku za Viginsa? I on je igrao paklenu odbranu na nekim igračima (Batler, Vejd, Bejzmor...). A Kavai, tu nema šta da se priča.

ne pratim nba ni basket u globalu al ovog vanzemaljca sam zapamtio
https://www.youtube.com/watch?v=s9Hb-hpkDYc

ух ја сам управо хтео да поставим овај кљип

beni

Je l' možeš da izvučeš ovu statistiku za Viginsa? I on je igrao paklenu odbranu na nekim igračima (Batler, Vejd, Bejzmor...). A Kavai, tu nema šta da se priča.

Kod Viginsa je malo nezgodnije, pošto mislim da čuva različite igrače tokom meča. Počinje uvek na poziciji dva i čuva protivničku dvojku i tako je uvek dok je Prins u igri (a to je nekih 15 minuta po meču). Ali kad Prins izađe, onda ili čuva najboljeg protivničkog igrača ili sve zavisi od toga koga Minesota ima na terenu u tom trenutku (ako su npr Rubio i Lavin u igri, onda čuva protivničku trojku).

Ali nije problem, ako ti nešto znači, staviću njegovu statistiku i statistiku protivničkih spoljnih igrača kad dođem doma.

Ovi brkati Kevsi izgledaju kao grupa pedofila.

Jokić o je bo. Mada i Bjelica još uvek četvrti najbolji ruki po sajtu NBA http://www.nba.com/2015/news/features/scott_howard_cooper/11/18/2015-16-rookie-ladder-week-4/
Mada će đavola tamo da ostane ako nastavi da igra kao u poslednja dva meča.

Inače, najbolji taj PER u jednoj sezoni je imao Vilt Čemberlen, malo manje od 32. U najboljih deset sezona, ima tri Viltove, tri Džejmsove i četiri Džordanove.
Kari trenutno ima PER preko 34.

Ел му то дође као неки индекс корисности?

Млато, јеси видео ово на истој теми? Баш ми је занимљиво колико се тамо све плански ради:

Inače, virus spejsinga se sve više širi ligom. Mogućnost da visoki šutira trojke i da se na osnovu toga otvara reket više nije luksuz već obaveza svakog tima.

Par zanimljivih podataka.

Al Horford je u prvih 7 sezona svoje karijere ispucao samo 28 trojki.

Onda je prošle godine počeo da eksperimentiše sa šutem za tri i tokom sezone ih je ispalio čak 36.

Ove godine, nakon samo 11 utakmica, ispalio je 38 wtf . Dakle, čovek je uz sve svoje ol raund kvalitete sada i formalno dodao još jedan element u igri (za sada puca 30%)

Bugi Kazins je u prvih 5 sezona svoje karijere ispalio samo 69 trojki (u proseku svaki peti meč po jednu), a ove sezone je u samo 6 utakmica ispalio 23 (dakle 4 po utakmici, i to sa odličnih 43%).

I za kraj, najekstremniji primer, Kris Hamfris. Za čak 11 sezona uspeo je da ispali samo 27 trojki. Ove sezone, za samo 7 utakmica, već je ih je opalio 20. Čovek je godinama bio poznat isključivo kao pikenrol finišer, teško da je išta potezao i sa poludistance (izrazito drvena ruka), a sad gađa trojke sa 40%.

Sve u svemu, Stefov virus se širi na sve strane

То је мени као лаику одувек боло очи, играч сам на шуту (центри углавном) и оно, ништа. Па баци је мајку му јебем, цео живот ти у рукама, можда и случајно уђе.

To je baš indeks korisnosti, američki indeks. U to ubacuju sve, bukvalno sve moguće računaju. Dobro, pre se nisu brojale blokade, krađe i izgubljene lopte, tako da nije moglo da se izračuna onako kako se danas računa, inače bi Vilt za onu sezonu u kojoj je imao prosek od 50 poena(!), 25 skokova(!) i 48.5 minuta(!) imao sigurno najbolji rejting ikad.

A da, ovo sad svi timovi pokušavaju da rade, osim možda Memfisa lol

A i Mark i Zibo umeju da pogode za tri.

Umeju, ali ostatak tima em retko šutira, em loše :)

Bjelica povređen, Jokić najavljen kao starter.

Video sam to Stevane, zanimljivi podaci. Tako je bilo i sa Rejesom, u prvih tipa 5 sezona u EL nije sutnuo trojku, u sledecih 3-4 sutnuo 15-ak i onda u poslednjih nekoliko poceo da sutira dosta vise i pogadja oko 30%, a bacanja unapredio s 60% na 80%.

Što se Batlera tiče GSW (Kari) je jeban.

Gledam hajlajtse sad, kako Noa vodi loptu hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=OsZSuNyQioI

hahahha ako sam dobro izbrojao, 7 jebenih koraka je napravio

Ne kapiram više poentu kačenja ovakvih klipova. Svi već odavno znamo da u jebenom cirkusu sudije sviraju nešto tek kad se i ako se sete.

zbog ovoga sam i prestao da se budim u 04:15 da gledam utakmice prije radnog vremena