Prijava

Uh što je ojebo Bobi. Baš mi je drago.

jedino mislim da će više da napreduje pod van gandijem nego popom. van gandi mi je nekako više players coach, podseća me na džileta

kolko ce raznatovi da mu uzme od toga, plus porezi....ostace bobi na manje od 200k dolara mesecno

Videh da će Rej Alen potpisati za GS. Čovek je od jednog od najgotivnijih igrača post-Džordan ere postao najveća ljiga. Sva mu čast, jedan od najboljih šutera ikad, ali se vide frustracije koje je imao od Kobija i Dankana i samo se šlepa uz top timove, jer na vrhuncu nije mogao i prići tituli. A sramota je što je liga dozvolila da Djurent pređe u GS, posebno kad se setim licemerja kad su blokirali Polov prelazak u Lejkerse pre nekoliko godina. Jedva čekam da ova luzerska franšiza opet dođe tamo gde joj je mesto, a to je skor 20-62.

Blokirali su trejd Pola kad Hornetsi nisu imali ni upravu ni generalnog menadžera, nije baš isto kao kad se dovodi slobodan igrač.

Da, mešate to, Horentsi su tad bili u vlasništvu cele lige jer nisu imali vlasnika, te je zato liga mogla da spreči taj transfer.

A jebiga, onda sam se ja sjebo. Svejedno, tad su blokirali a sad niko da se pobuni što GS prejak. Šterne, pederu!

Nije Štern više na toj funkciji :)

Mislim da liga može da spreči transfer između timova a ne može slobodnom agentu da zabrani gde će igrati.

Djuka, kako si pogan. Sad kao ispada da ja nemam pojma zbog jednog lapsusa. Puši kurac!

редовно он тако подбада, само те чека на грешку да би те дискриминисао, виђао сам то већ. лепо ја кажем да тај ваљевски крај није шумадија, несој обичан.

Eto, bio si u pravu. Podmuklo i džukački koristi i najsitniju grešku. Jel Dukka onaj što promoviše Draganu Mirković pa da ga na tom osnovu atakujem?

Nisam brt to je Pekky, isto ima 2k, ali su ostala slova primetićeš drugačija.
I ne veruj šumadijskom provokatoru iz evrolige aleksandrukg, stalno tako spletkari ne bi li nekoga naivnog uvukao u svoju mrežu laži i obmana!!!!

Brate, ti Kragujevčani kvazi-Šumadinci su opasan soj. Udariš mu mali hejt on odmah počinje da sumnja u originalnost cvaja i pita te "Alo, nelorde, gde ti riba?!"

Djuka, kako si pogan. Sad kao ispada da ja nemam pojma zbog jednog lapsusa.

Dva brate. I prije si se zajebo oko Polovog dolaska u Lejkerse. To je vec ozbiljno neznanje :)

Proviron se solidno ne razume u nba

miki kobasica solidno objasnjava nepoznavanje nba i kosarke uopste

Penzioniše se najbolji PF u istoriji NBA

Јес'.... Оде Тими без непотребне медијске пажње у заслужену пензију....