Prijava

Лол, је л' глед'о неко сад ову текму Сакраменто-Портланд? Који луд крај, Казинс забио 55 поена, пред крај текме погодио две важне тројке и онда код нерешеног резултата лик забије кош под фаулом и док је славио погодак дебил дође пред клупу Портланда и пљуне ону заштиту за зубе у њиховом правцу хахаха Судија један му да техничку, а то му је друга техничка, што значи, је ли - да треба да буде искључен. И таман кад је напустио халу и то трчећим кораком (врв му се приплакало, па да га не виде), судије промене одлуку! Кааао није намерно пљунуо, случајно испало то говно из уста. А курац, види се лепо да је намерно. И врати се лик, забије додатно слободно и удари клач блокаду одма' после тога и практично готова текма. Јбг, врхунска утакмица Казинса, али судије су ти који су одиграли одлучујућу улогу у победи Сакрамента. Ово нисам чак ни код нас никад видео. :Д

Hahahaha, uplašili se da ih Kazins ne gepekuje xD

ko je najzajebaniji u nba od tih crnja? ovako za pokaciti se sa njim i to....jel i dalje Zek Rendolf?

Dz u toj generaciji su se najvise cimali tejsona prinsa ben valas je bio batica udarac ono da naslaze trojcu al tejson je nosio zilete u patici sa strane da isece nekoga

http://basketball.realgm.com/nba/stats/2017/Advanced_Stats/Qualified/per/All/desc/1/December

2016-2017 NBA December Leaders
Player Efficiency Rating
Nikola Jokic 33.2
Russell Westbrook 30.8
Isaiah Thomas 30.4
Giannis Antetokounmpo 29.2
LeBron James 28.6

фина статистика

ovo ce da bude nesto najbolje u poslednjih 10 godina

http://www.cbssports.com/nba/news/ice-cube-starting-a-3-on-3-touring-summer-league-featuring-retired-nba-players/

So far, retired NBA players Kenyon Martin, Stephen Jackson, Jermaine O’Neal, Rashard Lewis and Jason Williams are some of the players committed to play on teams, league officials said.

https://www.youtube.com/watch?v=aHY7_vxkKUs
https://www.youtube.com/watch?v=bgCHiBxW_1Y

Koji centar ovako asistira? 8 poena, 7 skokova, 6 asistencija i 3 rampe za samo 19 minuta jer je pokupio šest ličnih. Kad bi samo uspeo da izbegne pravljenje tih glupih faulova... Ili kad bi Denver našao neku četvorku koja igra dobru odbranu, ovo sa Galinarijem i Čendlerom na 3 i 4 je odlično u napadu, ali u odbrani nema nikoga da čuva koš i onda je Jokiću još teže.

I da, trenera napolje, ima sigurno najgore rotacije igrača u celoj ligi. Sinoć mu Galinari nije ušao u poslednja 4 minuta, a do tad imao 21 poen i 11 skokova uz dobre procente šuta i dosta slobodnih bacanja. 9-0 valjda bilo za Atlantu u poslednjih minut ipo. Ko zna koliko ih je mečeva koštao trener ove godine.

Jesi gleda lećki ono kad Jokić protiv warriorsa vata na liniji za tri poena loptu kad sutira trojku Stef Kari i onda se zaleti, preskoči ga ka kozlić i zakuca sa pola terena?

Space jokic jam kucaj u yt za taj video

haha koja ste gomna

Kako ne, Pazl, a Klej Tompson i Igudala ga vuku za šorc, a Drejmond Grin ga udara u muda. Još su mu priznali samo 2 poena, a čista trojka bila, pa sa pola je zakucao hahaha. Još mu ni faul nisu sudili, a ja ga čekam za plus, jedan poen mu falio, pogodio sam Duška Dugouška i Zečicu Lolu plus, Sofronija, Silvestera, Tviti i Peru Kojota Supergenija minus, evo sav se tresem kad se setim.

Eee to su bila vremena.. a ne ovo sad... KAT, Porzingis, Đanis

A o suđenju bolje i da ne počinjemo, eee koliko se nekad puštala muška igra. Pa nekad si mogao da staviš kacigu na glavu i zaletiš se u protivničkog igrača, udariš ga iz sve snage i da ti ne sude ništa. Ili da staviš tonu dinamita oko obruča koja će da eksplodira baš kad se neko približava, i to je bilo dozvoljeno. A sad ni ti ne možeš da ostaneš u reketu 3 sekunde, o eksplozivnim napravama neću ni da pričam.

Neko rece neki dan da je tejson princ nosio zilete u patikama i seko kad nekoga nije mogao da sacuva

Nije to ništa, ja znam za igrača koji je nosio veliki lovački nož u gaćama i seko je pre nego što je uopšte počeo meč, za svaki slučaj

Edit Tilmo je

E ovo ja zovem paradom zakucavanja.