Prijava

Ma Bruklin i ne pokušava da pojača tim, čini mi se, oni hoće što više pikova na draftu, da uzmu što više mladih igrača pa da krenu od nule. Ovo sad nije ni nula nego neki jači minus.

Stefan Jović ide u Klivlend ako sam dobro razumeo.

ma da, Bruklin renovira, pa i Bruka Lopeza hoće da trejduju

a Šampert je bio uključen u trejd za Bogdanovića od strane Klivlenda, al' ipak su ovi odabrali Vašington

u opticaju je i trejd Finiksa i Jute, Ti Džej i Pi Džej za Fejvorsa

Ima li šta za pravila o koracima? Hoće li pooštriti kriterijum, mene to interesuje?

Ova fotka govori sve o Bjelici u NBA. Mora malo da pusti muda.

June 2015: "Ersan Ilyasova is on the move”
Feb 2016: repost
June 2016: repost
Nov 2016: repost
Today: repost

tema dota + tema sah = nba u poslednjih 5 strana

jbt za ovog debilka sam i zaboravio ko da ni nije u nba, pogle mu prosek...kontam da bi ja uhvatio vise lopti da sam na terenu, a u poenima bi bili priblizni

Philadelphia is sending Nerlens Noel to Dallas for Justin Anderson, Andrew Bogut and a first-round draft pick

Uopšte mi se ne sviđa šta Filadelfija radi u poslednja dva dana, prvo daju trejduju Iljasovu za Splitera, a sad ovo.

Lepo se otvorio prostor Šariću

Ovo mi je glupost, aj Iljasovu brata svi šutiraju, ne znam što ga ne shvataju ozbiljno, al' nije ih zanimao kao trajno rešenje

Dobro, trajno rešenje teško da je mogao da bude pošto imaju Simonsa i Šarića, koji em su mladi em imaju ruki ugovore. A i na kraju godine mu je isticao ugovor, tako da bi sigurno morali da mu daju neku lepu kintu. Ali i Spliteru ističe ugovor na kraju godine i igra na još pretrpanijoj poziciji u Filadelfiji, tako da mi je trejd nerazumljiv skroz, Iljasova je bar mogao do kraja godine da igra.

A za Noela mi tek nije jasno, meni je on baš dobar igrač, mislim da će da procveta u Dalasu. A vidim sad da gledaju opet negde da uvaljaju Boguta ili da ga posle waive-uju, ovaj pik koji su dobili je zaštićen od 1. do 18. mesta, tako da im sigurno neće pripasti u sledećem draftu. Mislim da je Dalas odlično prošao.

Uh, kurčina od pika onda hahaha

Ja sam bio za to da otpadne Okafor, vredi se kockati sa Embidom, a oni su slični. Noel je bolji defanzivac. Znači dali su ga za Džastina Andersona lol

Ma Simons će igrati spolja sigurno... morali su ovo bolje, jedino ako ne dobiju nešto dobro za Boguta sad

Mislim da se filadelfija isprcala momacki

Ma šta mogu da dobiju za Boguta, i njemu ističe ugovor na kraju godine i non stop je povređen.

Razumem ja da imaju previše centara, ali ako već sad ne mogu da dobiju ništa normalno za Okafora i/ili Noela, ne znam što se žurilo, nek se sačeka leto. Noel za Andersona, baš to. Jedino ako nije ona fora sa pikom da, ako padne od 1. do 18. mesta, da se prenosi na naredni draft, ali nigde to ne piše. A čak i da bude tako, em je taj draft slabiji, em je pitanje kakav će Dalas biti dogodine i na kom će mestu biti taj pik.

krajnje čudnovato

a ne znam šta je Detroit zapeo da trejduje Džeksona u pm

Ne slaže se sa Van Gandijem nimalo. Igra baš slabu odbranu i izgleda da ne sluša trenera oko toga šta treba da radi u napadu haha uglavnom tim je bolje igrao dok je Iš Smit bio startni plej. Ma u tom Detoitu se svi spominju kao potencijalni kandidati za trejd.