Prijava

I preko noci Rudi Gober u top20 lige, da da

Pa to ko do pre kolko 2 sezone što su Toronto, Milvoki i Vašington maltene mogli da sanjaju o plejofu, evo ih sad druga godina za redom i to na solidnim pozicijama...

Минесота, Кингси и Шарлот највише разочарали су.... Хјустон и поготово Харден су имали фантастичну сезону, Брада ме је пријатно изненадио, као и Визардси.... Мада је и Вестбрук фино вукао Оклахому ове сезоне, на страну просечни трипл-дабл....

Јес' вала.... Поготово јер је Хорнасек пристојно кљакаве Сансе водио у прве две сезоне.... Мада јбг, Кармело је свега два пута отишао даље од прве рунде плеј-офа, није он играч да води екипу до титуле, зато га је Џексон и хтео трејдовати.... Па и у Денверу највише заслуга за то финале запада има Билапс.... Ал' јашта, морали су да буду ''ту негде''....

E Meloun mi nije jasan, Mudije sve vreme maši kao konj, ne izvodi ga, čovek napravi četiri vezana dobra poteza, odmah napolje jer je iskoristio svoje minute. Pa jebem mu mater. Važno da je Murray dobio 25 minuta, bez ikakvog jebenog smisla, ako se uzme u obzir to da ga šut nije hteo uopšte, a da se i igra raspadala kada je on organizovao. Svaku utakmicu pravi iste izmene u istom trenutku.
Faried-u dao jebenih 13 minuta, a videlo se iz aviona da Dever igra čvršće i sigurnije kada je on u igri.

Jokaru nije hteo šut kao što ume, delom zato što je igra bila takva da je trebalo samo njega da čuvaju. I opet čovek napravio 19 skokova, devet asistencija i pet lopti ukrao. Plejmekeri očajni, sve neupotrebljive lopte.
Tačno se zna da će Jokić da izađe pred kraj treće, i da uđe na sedam minuta pred kraj tekme, ma kako god se kretao rezultat.

Plamli je retardiran. Neverovatno mi je da su on i Nelson svaki faul koji su napravili napravili pri šutu. Na Hardenu se svira faul i kada stojiš pored njega.

Doduše, prejak momenat kad je Jokić otreso Arizu o pod i ovi svirali faul Arizi.

Portland do kraja protiv:

Minesota-kući
Juta-kući
San Antonio-kući
Nju Orleans-kući

Denver do kraja protiv:

Nju Orleans-kući
Oklahoma-kući
Dalas-u gostima
Oklahoma-u gostima

Ako sam dobro ispratio raspored.

Da li Denver ima šanse da se plasira u plejof ili ne?

Ima nekih 7% šansi.

slabe sanse bas, po meni portland 3/4 uzima minimum mozda i sve, san antonio se nece cimati toliko

ArminVanBuuren
slabe sanse bas, po meni portland 3/4 uzima minimum mozda i sve, san antonio se nece cimati toliko

I moje neko mišljenje, čini mi se da bi Portlandu jedino San Antonio može da napravi neke pometnje.... Juta, eventualno, iako su ono 4. na zapadu, ako ih usere reko bih.

S druge strane, reko bi da Denver može da pobedi Dalas u gostima bez problema i da bi mogli da pobede Nju Orleans kući

Nju Orleans-kući
Oklahoma-kući
Dalas-u gostima

Cenim da Denver dobija ove tri.

Minesota-kući
Nju Orleans-kući

A Portland ove dve.

Što opet nije dovoljno za Denver.

Mislim SA, koliko god ih boleo kurac je i dalje za klasu jači.

pa lejkersi sinoc ubise san antonio u gostima i to su prvotimci igrali po 15min i tad su najvise i gubili

Što toliko potcenjujete Jutu, imaju odličnu ekipu, jedino su ih povrede ove godine sjebale da imaju i bolji skor. Pa pre neki dan su lagano izgazili Portland, bio bih poprilično siguran da će ponovo, ali njima je ta utakmica valjda back-to-back.

A Denver igra sasvim solidno u poslednja 2-3 meseca, mogu oni da pobede sve 4 ekipe, ali su previše nekonstantni, imaće neku lošu partiju par igrača plus standardno tanka odbrana plus najlošija rotacija u ligi, što reče Reme, stvarno je Meloun kriminalan ponekad. Radonja je za njega u odlukama tokom utakmice neka mešavina Fila Džeksona i Aleksandra Gomeljskog. A i jako loše završavaju utakmice, protiv poprilično dobrog Hjustona su tri meča izgubili sve ukupno 11 razlike, jednom imaju napad za pobedu na plus 1, idu na jebenog Džamira Nelsona koji promašuje sve i onda Harden istrči ceo teren za 5 sekundi, položi i to je bilo to. A Portland će igrati protiv 3 nezainteresovane ekipe, Sparsi su već počeli da odmaraju igrače.

Da, Lenard i Oldridž sinoć nisu ni ušli u drugom poluvremenu, a kako se bude bližio plej of, igraće i manje, ako je to moguće.

denver ako ne krene sut dobro oni su gotovi odbrana ne postoji samo da utrpaju vise od protivnika jurnjava, makar jednu poziciju da znaju da pokriju jebeno

juta je meni gotivna, hejvord potcenjen igrac mnogo, gober 24 godine tek bice zverina, g hill kidalica al ga jebu povrede, hood propada ne znam koji mu je kurac i njega povrede, favors isto, ja sam ocekivao da portland dobije lagano ovo pre neki dan al izgleda se usrali nisam gledao sta je bilo izgleda ih prebio gober ne mogu mu nista ona djubrad iz portlanda, nurkic bar branio nekako

Zapad generalno ponovo dosta jači (što opet ne znači da će tim sa zapada biti šampion)

Istok s druge strane dosta ujednačen (ono 4 kola pre kraja tri ekipe sa istim skorom se bore za 8. poziciju, 1. mesto još uvek nije odlučeno...)

Brate, u prvih 10-11 minuta meča, mislim da je Portland imao neka 2 pogotka iz reketa ili iz neke neposredne blizine, odnosno dok je Gober bio u igri. A on, koliko god da mu još dosta fali u napadu, nije do kraja imao nijedan promašaj iz igre, nego niko iz Jute ne zna njemu da doda kako treba, da im je Džordž Hil zdrav, imao bi lagano i više. Da ne pričam o tome šta bi bilo kad bi imao nekog pleja kao što je Kris Pol pored sebe. Evo sad gledam, ima prosek 20 poena u poslednjih 10 utakmica sa 70% iz igre. A u Portlandu sad na tim visokim pozicijama igraju Noa Vonlej, Moris Harkles, Al Faruk Aminu i Mejers Leonard, pa koga će oni da zaustave.

Ma Denver ima potencijal za PO iako su im plejevi kurčina gola. Mislim, pola neizvesnih završnica koje su izgubili su mogli da dobiju da Meloun nije zasrao. Ili skoro bio meč, više ne mogu da se setim ni protiv koga. Jokić razbija, ovaj ga izvede, uđe jebeni Plamli, ovaj ga ispoštuje na deset minuta dok od prednosti nisu došli na -7. Onda vraća Jokića. A lomi se sezona, pa jebem mu mater.

Mislim, konstantno ista sranja. Pola tih neizvesnih završnica nisu ni morale da budu neizvesne da je lik uopšte imao ideju kako da ih vodi. Čak i na stranu što im je rotacija kurac i što je Galinari jebeni privatnik i sve ostalo. Sve u svemu, sledeće sezone ako nabave pleja koji zna da stane na loptu mogu nečemu da se nadaju.
Ovako je sve to gola kurčina.

denver ako ne krene sut dobro oni su gotovi odbrana ne postoji samo da utrpaju vise od protivnika jurnjava, makar jednu poziciju da znaju da pokriju jebeno

+100
A i ovo što kaže Lečki.