Prijava

saša i jeste otišla u penziju, nubare neopevane.
i jedna je i jedina. sumnjam da će neka treba u narednih pedeZ godina toliko da izmeni industriju ka' ona.

a što se ove knjige tiče, maalo je falilo da je kupim, jer je svi fale i bila je na akciji, jelte, al' sam uzela pračeta ofkors :DD

nubare neopevane.

Ми не гледамо порниће, ми јебемо! :РР лололо
Никад ми није била ништа специјално, није мој тип.
Зхао ми је Сасха, теби фали оно схто код мене пали!

Bacite mi link do pdf-a na srpskom ili engleskom.

Чисто сумњам да има кад је већ толики хит...

jel ima muških spisatelja erockih romana? ili uglavnom debele frigidne žemskinje preuzele primat u toj grani 'umetnosti'?

Naravno da ima, šta znaš ionako ko se krije iza umetničkog imena a erotski roman može da napiše i zlatni retriver.

Nasrnuo je na nju kao životinja i oborio je na parket tako da su joj kosti zaškripale pa joj strgao suknju i bluzu jednim pokretom. Bujne grudi zanjihaše se na mesečini kao dve kozje mešine prepune mladog domaćeg sira. Gaće se međutim nisu dale, što zbog položaja, što zbog činjenice da su bile broj manje, nikako preko dupeta pa da ga jebeš. Uto se kršna muškarčina seti svoje snage i uz trijumfalan urlik pokida ih jednim potezom, Nataši su krenule suze na oči kad se setila koliko su koštale. Njen partner se tu ponosno nasmeši uzevši ih za suze radosnice i podiže je na ramena...

upravo viđeh da mi je žena kupila taj roman. sačekaću da ga pročita pa ću je pitati šta misli.

Ova tema je za transfer blama. Izašla neka gomnjiva knjiga i sada neko napravi temu na kojoj ima 50 postova a niko nije ni pročitao knjigu, nego spominju Sađu Grej, a neki se čak ciganišu i traže "pdf od knjige".
Anyway, knjiga je golo gomno, nemojte da je čitate, nego nastavite da pravite bespotrebne postove na ovoj temi.

Pročitah deo u nekom šlj časopisu blic šimejl, neki kurac, 50 nijansi gluplje od prosečnih erotskih priča s neta. On bi da joj nabije neka govna u razne telesne šupljine, a ona se nećka, pa ipak da.

neču čitam, ču odgledam film ako snime, tj rnić veržn.

Ja procitao knjigu ima korisnih stvari, usput receno ne znam sto me cura ostavila.

cura te ostavila zato sto si bodibilder i imas malu pisu

nego jel ima ovo neku radnju ili je samo jebanje?
pitam zbog filma,da kupim knjigu desiti se nece

Ne knjiga je jebanje na 500 strana nema nikakvu radnju! Knjiga jeste sranje, ali mislim da nije moguce napisati knjigu bez radnje, pa nije pornic. Mada cak neki i pornići imaju radnju. A ti ni nisi imao curu, a pisa mi je izgorala od steroida, pa je zato mala. To sto ti imas 40 kila sa krevetom, pa si zato iskompleksiran( ili 140 bez njega, ali jedan od te dvoice si sigurno) ne znaci da ljudi koji izgledaju bolje od tebe imaju malene pise.
Ček' ja se ložim, a možda se lik zajebava!

Na vam link... Knjiga je glupa, nisam je čitao, samo nekoliko pasusa bili su dovoljni da se vidi neveština pisanja. Al ko voli...
https://www.hightail.com/download/ZUczZXR3Mm1ubVd2eE1UQw

Hahahahhaha oll ima 40 kila s krevetom hehehe, to mozda ako krevet ima -80 kila :D

To mi je uvek bilo fascinantno.... Kako i pornić mora da ima neku radnju u pozadini.... Pornići su zapravo intimna potraga za smislom života.

Pornići su zapravo intimna potraga za smislom života.

Hahha, intimna da, jer zapravo retko ko gleda porniće u društvu. Potraga da, jer se traže najviše na internetu. Ali mislim da smisao života nije tu u pitanju, pre je u pitanju inspiracija za masturbaciju.

Malo bolje je to zvučalo u mojoj glavi, ali bilo je neke poente, isparilo mi sad, evo ne znam, bogu mi. Ali stvarno sam nešto htela reći, možda čak i pametno.

Pa dobro, možda neko u porniću vidi nešto što i nije znao da voli, i odjednom mu to postane smisao života, doživi otkrovenje :)