Prijava

Знам човјека којем је пришао циго од 6 година и тражио паре. Залијепио му је такву шамарчину да не вјерујем да ће више икога питати за паре
Него, да се вратим на тему

Kako se rešiti ciganluka?!

Питај Николу Саркозија и Адолфа Хитлера. Они су стручњаци у тој области

не можеш поистовећивати неустрашивост са љигавим понашањем и спретним избегавањем неугодних ситуација :Д можда јесу љигаве пичкетине, али се не боје сигурно ни пола ствари којих се ја бојим - мрака, силовања, да буду опљачкани, буба, немаштине, хладноће... мислим, ми страхујемо за много више ствари за које њих боли курац.

хахаххах, ти си видим занимљиви тролић који само иде и сере по обичају
што толико лажеш људе?
зар ти је толико неинтересантан живот да мораш да идеш по вукајлији и лажеш? :)

шта у таквим ситуацијама да радим, да тражим да му јебем сестру?

hahhaahahahhahahah moćna!

можда јесу љигаве пичкетине, али се не боје сигурно ни пола ствари којих се ја бојим - мрака, силовања, да буду опљачкани, буба, немаштине, хладноће..

Па наравно да се не боје свих ствари које си набројала јер они тако живе.
Не знају другачије и самим тим немају шта да изгубе па раде то што раде.

Па наравно да се не боје свих ствари које си набројала јер они тако живе.

ајде? нисам могла ни да претпоставим да је то узрок :)

Па што онда уопште спомињеш то мајке ти? Научи да пређеш преко тих страхова.

И зашто упоређујеш цигана који проси на улици, и цигана који те јури по мрачним улицама у пола ноћи?

sad sam se setio, tebe sam video 17og na autobuskoj stanici u novom sadu, znam da si imala neki šorcić kratki na sebi prepozno sam te hahahah.....
za vas žene korisnije da nosite peper sprej u takvim situacijama nego nož, od pepera ga onesposobiš bukvalno u sekundi i treba mu vremena da dođe sebi, dotle možeš da pobegneš, a nož....šta ako ga samo posečeš pa ga razbesniš još više pa ti sedne na facu i počne da puva pre nego što te siluje sa inviciranim glavićem...

да објасним петру о каквом недостатку страха се ради у односу на друге људе, да се ту не ради смо о страху да ће те неко испичкати. што си нервозан? :) мада немају ни од тога страх, чим клинац има муда да ти забоде руку у сладолед, а зна да може да добије батине. побегне он, нормално да неће чекати батине, није он пичка онда, него сналажљив да сачува главу.

где сам ја упоредила цигана који проси са мојим цигом?

данас је 17. лолол

едит: а бибер спреј треба да купим, никако да се сетим, то свакако. али ни без ножа нигде.

где сам ја упоредила цигана који проси са мојим цигом?

она нас ладно ложи, она је ганка и има свог цигу. фуј :)

Mobilni telefon ili flašica vode su vrlo, vrlo smrtonosne stvarčice u pravim rukama. No, to je već tema samoodbrane...

зек зек дадуле

jeste, i kurčina je vrlo smrtonosna kad naspram sebe imaš protivnicu od 3 godine....al to je već neka druga tema.
Ma 17og prošlog meseca...a ne znam to za njih i za strah...pre bi reko da oni nemaju osećaj za sramotu nego za strah....

Aj se kladimo da bih te ubio plastičnom flašicom kisele vode. SKOČNO ZNA, SKOČKO DOMINIRA!

zavisi dal je puna flašica ili prazna!

па свеједно, шта год, сложићеш се да брига, стрепња, анксиозност, осећај кривице, срамоте (они слабо пате од тога) могу бити главни узроци психосоматских болести.

моју другарицу спичила лопта у гркљан на тренингу и мало после јој нађу неку израслину, она се триповала око тога, чачкала, бојала се и сад трипује да је рак. не кажем, има много фактора за такво комплексно обољење, али психа игра велику улогу.

Њему је флашица увек до пола пуна, никад полупразна.

Говорећи из личног искуства, цигани (они по дифолту рођени или касније ''дифолтовани'', прашинари) су ретардирани. Не, озбиљно кажем, не зајебавам се.
Остало ми у сећању кад сам пролазио с дедом пре 20так година кроз цигански харлем, видео два дечака ганфера, како дркају ђоку један другоме, на сред улице. Спустили шорцеве до колена, и пипкају се, једва да имали обојица по 5 или 6 година. Затим сам гледао како један ганфер од око 3 банке бије ваљда свог клинца (можда и унука) крвнички, песницама у рамена и груди, а кад је пао доле, почео да га шутира док овај лежао и пренемагао се, али није плакао. А фора је што су се вазда скупили неки цигани около, и мушки и женски, гледали и смејали се, нико ништа да предузме, чак су неки и навијали. За неверицу.
Затим, возио ме ортак у колима негде и излете циганчићи, што испред, што иза аута, и гађају нас неким каменицама. Чак и кад смо стали да им се најебемо сестри, нису одступали, већ кренули да нас каменују. Сва срећа па страдао само ауто, а не и наше главе. Де да се јурим са децом по улици, да савата нас нека група ганфера, одвалиће нам бубреге гарант, ко их јебе. Седи у ауто и пали.
Знам још мање више занимљивих примера, али ме мрзи да пишем сад, писаћу касније можда.
Ај још ово:
http://youtu.be/a65I4EUGZtY
Али ово је царски клип:)