Prijava

Нешто не волим ножеве, јер сам пар пута голорук морао да се браним од шмекера са ножевима, али сам велики обожаватељ квалитетних кухињских ножева од којих беже ови са мањим ножевима.

http://www.hocuto.rs/userfiles/evidence-noz-3.jpg

Ne, imam TA peć.

SnoopDoggyDogg
Ja mislim da po 1 000 000 put na forumu pitam; gde ima da se kupe noževi za bacanje i ako neko zna koja im je cena?

Upravo nadjoh obavestenje da je novosadski sajam lova i ribolova 25-30.9.2012. a tu ce sigurno biti zanimljivih ostrih stvarcica sa sajamskim popustima... a odokativno cenim da mozes naci nozeve za bacanje za crvenu - dve.

http://www.dodaj.rs/f/2Z/Q8/2A9pSd5f/noz.jpg

Демонстрирао ми човјек на пијаци. Оштар к'о жилет...

http://www.ralebladesmith.com/srb/damascus1.html

odoh da ga izbacam (ne mislim na noz ;) ) a posle nove godine i do bukovca

Како сам ја ово пропустијо. Имадем два комада кухињска, ручно прављени, немачки неки фенси челик, Мастро Ливи ковачница која иначе прави стејт оф арт бритве за бријање а ножеви и све остало им је онако успут. Једном се задесих и питам сина од мајстора за неку бритву, иначе црно-љубичаста са оним дамаскус преливима и шарама пошто кошта то задовољство, рече лик "Каст наруџбина из Кине, тако како га видиш без корица 1900 еура, а ставићемо и неке брука корице, највероватније фосилну слоновачу". Ево сајта:

http://www.mastrolivirazors.com/

Сад читам уназад и видим Курдов пост, маторац и даље се пржи на цвилинг, и вустхоф сигурно само није написао кекекекекеке.

Ja imam bar jedno desetak čakija i isto toliko sam izgubio, nasljedio sam od dida ljubav prema noževima, onih krmećaka imam isto 10-12

Ćale mi prošle godine doneo nož sa drškom od karbona. Ja reko vau to kralju najveći i turim ga u fioku. Sutradan dođem, nema noža. Ćale kaže odneo da ga ja slučajno negde ne ponesem.
Odem na net, cena mu 50 funti bila....

Neki dan sam se počastio novim opinelom jer su mi stari maznuli, mater im lopovsku...

Veličina 9, carbon sječivo, sad jope stvaram patinu opaaaaaaaaa

http://users.skynet.be/vonweyersberg/Weapons/SS_dagger.jpg
Ovaj ima moj ortak, đed mu ostavio, nosi ga sa sobom i voli ga najviše na svijetu. Mene stra' noževa.

Скочко дај неку слику тих Опинело, никад нисам чуо па да виђу.