Prijava

Ne zezam se, stvarno bi trebalo da održiš kurs negde u stranci kako treba, a ne da dileje brane Vučića po netu.

Агилни, напустио сам странку баш због дилеја које се баве ботовањем и тражио сам из централе да ме избришу из евиденције. Не зезам се.

Први разлог је попишуља која на Фејсу стално кука како је нико неће (није лоша, али је тешка сељанчура), која је као падобранац упала у СНС 2012. године, а чланица је Вучићевог тима неких саветника који чине представници из свих 126 општина. Дотична излази радним данима, тагује своје место изласка, дописује се на Фејсу радним данима у 3 ујутру. А кап која је прелила чашу кад су ми фирми без ваљаног разлога одузели ПИБ претпропшле недеље (вратили га прошле). Ту ми је пукао филм, побрисао сам све са Фејса који имају везе са влашћу у Ћуприји, изашао са свих страница СНС-а.

Оно синоћ у Скупштини је по мени слабост Вучића. Не пуштај џукеле да лају. Ако имаш доказе против ШуНАТОвца, Дулића, Ђиласа, Стефановића, Пајтића, Живковића, 'апси стоку, одузимај им имовину, а не да их пушташ да лају и да преокрећу ситуацију у своју корист. Сви опозициони политичари по губитку власти користе исту демагогију да би скупљали гласове оних које су поштено овејали и изгазили док су били на власти. А пошто просечни становник Србије има памет тек нешто више од кокошке, увек постоји велика вероватноћа да владајућа гарнитура лако изгуби следеће изборе. Још се Вучић жали како клубови пружају отпор приватизацији. Па ниси премијер да би нам се жалио, већ да би одлучно и агресивно растерао ту банду из спорта. Ако већ хоћеш да будеш диктатор, ућуткај опозицију, разрачунај се са лопужама као што је то урадио Путин, а не да зазиреш од она два матора педера Кирбија и Девенпорта.

Fendere, lepi esi ovo stvarno napisao i mislio o tome što pišeš?

eeee, Fendere, Fendere... zar takve sitnice da ti poljuljaju uverenja...

zar takve sitnice da ti poljuljaju uverenja...

ЛООООЛЕК. Препун си лолека данас, Брус :))))

Мислим. Ако неко није способан да ради оно што је најављује још пре две године је слаб човек. Шта долази више у Скупштину и на телевизију да се константује како говна смрде, а не намерава да та иста говна о којима говори и почисти.
А Стефановићем и Селаковићем, сигурно ништа неће моћи да постигне. Дачић је посебна прича. На локалу влада јавашлук, што каже Данкан, биће весело кад се Чучковић опет кандидује за председника општине и то на листи СНС-а.

Брус, немам намеру да аплудирам људима који су непсименији од мене, који само млате празну сламу па нека су то председник општине, општински одборници, делегати и слични. Ја да лепим плакате, пишем им говоре, а они да скупљају ловорике, то неће моћи. Контактирао сам другара који је у ОО СНС Стари Град, који ми је рекао да за све што имам да питам као члан, да питам централу. Ја то рекао овима из мог општинског одбора, они су почели да ме нападају због тога што се интересујем за наш општински одбор у централи. Ја по њима нисам смео ништа да питам и проверавам у централи на своју руку. Општински одбор нам није званично формиран још од смрти, бившег председника, Саџаковића, а то је било, августа 2012. године. Још ме је изиритирало то што нови председник општине се није удостојио да поштено обележи годишњицу његове смрти, а тај је човек донео СНС-у највише гласова на изборима.

Dobro sam raspoložen, ima mi ćera prvi klavirski koncert za sat vremena pa sam ponosan :)

Брус, честитам искрено. А сад да наставим да те зајебавам :). Прво, треба да будеш поносан, јер ми теби кад дођемо на власт ипак нећемо омогућити да свираш клавир хњо хњо. А друго (ово није за зајебанцију), знам једну што свира клавир. И тренутно је са мном :(. Чувај то дете од ваког полусвета. Клавир уме да поремети перцепцију младом мозгу.

Fendere čoveče, ne možeš ljudima zabraniti da govore. Šta je sa tobom?
Ni na Vukajliji ne može, tj može dok npr Psetu ne kvrcne pa krene po kućama, zna gde žive većina moderatora a kamoli u jednoj državi jbt

Dankane, otac joj je performans umetnik, nema većeg polusveta od nas :)

Pseto ako krene po kućama, prvo će moderatore zvati da mu pomažemo :))

Извини, Боксере, мора да имам Лекин синдорм (Александар Ранковић). Прво стрељај па ћемо да му судимо. Лолололо

Брус, знаш шта каже перформанс уметник кад му кажу да је полусвет?

Fali mi još jedan za sveca?

Брус, знаш шта каже перформанс уметник кад му кажу да је полусвет?

Ćuti u centru grada dok ceo internet pokušava da provali zašto ćuti lol

Јок. Каже... Бар нисам Напредњак ЛОЛ

Ne znam od čega patiš al mislim da je dosta cenzure danas u Srbiji brt
Novine, Tv, još samo fali i poslanicima da zabrane da pričaju :)

Јок. Каже... Бар нисам Напредњак ЛОЛ

Baš je LOL, da znaš :)

Знам брт. Ја сам краљ хумора. ИВАНЕ ИВАНОВИЋУ ТВОЈА ЖЕНА МИ ЈЕ ПУШИЛА ГОWНО.

tj može dok npr Psetu ne kvrcne pa krene po kućama

Псета да преусмеримо на Скупштину.

Nisu njega u skupštini banovali lolo

Bruse jebo te konj, pa zar se Fender pre tebe osvestio i opametio, a ti jos nisi ni blizu prosvecenja?! Ja bih se roknuo, keve mi.