Prijava

Gotham http://www.imdb.com/title/tt3749900/

Uopšte ne djeluje loše, likovi su dobri i karakterni i vizuelno, na momente se vidi da nije skupa serija ali ja sam vrlo zadovoljan posle 2 epizode.

http://www.imdb.com/title/tt2654620/ prvih nekoliko epizoda su bile dobre, posle se dosta iskvarila serija.ne verujem da cu da gledam drugu sezonu

Z Nation http://www.imdb.com/title/tt3843168/

Ne znam čemu toliki h8 prema ovoj zabavnoj zombi seriji, ja sam joj dao ocjenu 7. Priča i likovi slični Walknig Dead-u, čak je i fotografija i lokacije na kojima su snimani skoro isti a puno je brža radnja. Odgledao sve epizode dosad izašle i jedva čekam sledeće.

Meni je Gotam skroz ok serija, nastavljam da je pratim... Nego, gleda li ko http://www.imdb.com/title/tt1843230/combined?

Je l da počinjem da gledam The walking dead, samo da pitam? Da ne dođem u situaciju da odgledal šurnjaes sezona i da zaseru odjednom, kao što su odradili sa Lost- om.

Je l da počinjem da gledam The
walking dead, samo da pitam? Da
ne dođem u situaciju da odgledal
šurnjaes sezona i da zaseru
odjednom, kao što su odradili sa
Lost- om.

Gledaj, zasad nije zasrano, bar po meni.

Razvlači se po mom mišljenju, u najavi 10+ sezona.

Прве две сезоне су можда и занимљиве донекле. Али је мени постало тотално незанимљиво од дела са Гувернером. Силом сам гледао трећу сезону. На половини четврте сам и баталио са гледањем, и вероватно никад нећу наставити, јер је почело стршно да смара брт.

Skinuo sam SoA. Valjda neću da se zajebem.

peep show objasnjava do sredine 4. sezone
od sredine 4. sezone pa na dalje objasnjava jos vise
takodje nije neka serija koja ima 5342653 epizoda pa smori,nego ljubazno 7 sezona po 6 epizoda od 25 minuta
ja za 2 dana stigao do 5. sezone

Ханибал јебе више од Фарга.

Говно су и једно и друго.
Пип шоу објашњава, као и Штребери.

Skinuo sam SoA. Valjda neću da se zajebem.

Prvih par sezona neces

Ja sam spicio 4 sezone The walking dead-a za relativno kratko vreme i nisam imao nekakav osecas da preterano razvlace.Treca sezona im je definitivno slabija u odnosu na ostale,ali je generalno odlicna serija.

Luther. Skoro bolju seriju nisam gledao, Idris Elba za odabrane, zanimljiva svaka epizoda. Nemaš ti tu šta, lagano 9/10.

Onaj Elbin sivi kaput je prejebački. A dobra je i Alis Mogran, onako Mišeh Monahan za sirotinju.

A mene je taj tip serija đe je jedna epizoda jedna priča bezveze, kraj uvijek bude ubrzan i iskleišiziran i to joj ubija draž. Longmire vam je isti kurac druga priča. http://www.imdb.com/title/tt1836037/

Počeo sam da gledam Sans of Anarhi i razmišljam dal da batalim. Msm brate ponašaju se kao da su neka državna organizacija, rade šta hoće, ubijaju i štroje ljude, milicija ih ne dira, organizuju dobrotvorne zabave neke, prave sranja razne kategorije a samo ih je desetak. Msm koji kurac brate?