Prijava

od komšine loze. lele, taj kad ispeče, 60 gradi mora da ima, gotovo uvek.

Колико је то процената алкохола? 150?

Već duže vreme na slavljima derem gorki list. Zgotivio sam ga, plus niko oko mene ga ne pije pa uzmem fino flašu i tamanim celo veče. Sutra kao da kap alkohola nisam okusio.

Od gladi i umora. Ne volim nikako šimejl zapadnojevropski običaj kad se petkom posle posla izlazi, em budem premoren na kraju radne sedmice, em ne stignem da jedem kao čovek pa me i tri-četiri piva opiče u glavu. Kad se lepo naspavam, i dobro najedem nečeg suvog i slanog, e onda može se piti.

ma zajebavam se jebače, ali mora dima minimum 50% alkohola pa da ga jebem. gori nepce, a toplo u plućima, pa bljuješ vatru. od pola litra ne znam de teram, još ako nisam ništa jeo...užas. a uvek takvu ispeče, dal ne zna il voli takvu, pojma nemam. a neće da je prepeče.

E, da - u zadnje vreme sam otkrio orahovac, piće koje se najčešće koliko znam pije u Lici i Hrvatskoj. Uglavnom orahovac se spravlja od jake domaće rakije, malo meda i mladih orasa. Ne mogu da opišem kako mi pasuje duš'ci i revital'zuje telo.

Pa ovako, poslednja dva puta kad sam se razbio to je izgledalo ovako:
1. Beše na moru. Prvo dva ortaka uzeli da prave neke koktele i zajebancije, pa meni napraviše neke jače, no ništa, sokići. Posle cela ekipa sa mora se uputila na plažu sa dvadesetak litara piva (nas 15), tri flaše rakije i još nečim i metaksom. Pa je to izledalo ovako: jedno tri piva, pa planula flaša metakse, pa ortak i ja videli neke četiri devojke na ulici i doveli ih na plažu, kako su bile Grkinje demonstrirali smo im kako se pije rakija i tako to, i usput pili još piva. Epilog svega toga, dok su bile tu bio sam čitav, deset minuta nakon što su otišle sam počeo da padam preko ležaljki i kasnije i legao na jednu bez šansi da se pomerim.
2. Ortak i ja podelili dvolitarku u parkiću, otišli u kafanu, dva tri zidarska piva popih, pa nas četvoro/petoro (kafana je bila planirana, tako da je tu već bila ta ekipa), naručismo bokal dunje, pa još jedan bokal dunje. Pa pređosmo na kombinaciju litar-litar (špricer), pa kad ubismo to, pao je joj jedan litar-litar, i tu mi se polako gubi sećanje.

Poenta, ne mešajte alkohol. Ako hoćete da se ne razbijete maksimalno.

Kažem opet, po' litre rakije, flaša crnog vina, pet piva. Sasvim dovoljno.

Најбрже и најлакше се напијем од жестине (а под тим мислим на раћију, вотку и вињак не подносим већ пуне 4 године). Јбг, није то за мене, ја волим да циркам стално, пиво буквално не пуштам из руке у дискотеци, кафани...А, кад пијем ракију слистим пола литра за цирка сат времена и летење...Што не значи да не волим да пијем ракију, напротив.
Зато су ми шприцер и пиво увек први избор, зависно од тога где и с ким пијем.

kada zaređam sa nekoliko različitih koktela. lozu ne pijem jer mi je jaka, pivo samo ako kombinujem inače me glava zaboli. od šljive sam se kao mali otrovao pa je sada izbjegavam.
EDIT: samo sam jednom doživio rupu u pamćenju, pili smo apsint i gasili ga vinom. probudio sam se na plaži i pojma nisam imao kako sam tu stigao.

Ubijem se samo kad mešam, u suprotnom ako pijem čisto šta god to bilo mogu prilično da popijem pre nego što se potpuno oduzmem.

Kombinacija Vinjak-Pivo me obara, u malo većoj količini.

Dajte mi kokakolu i neću znati za sebe.

Је л' ону белу што се шмрче?

Može i ta, Jebač, al mislila sam na onu što se mućka i pije sa mentol bombonom.

дуго времена сам висио са скрнавштинама од људи који смућкају у тетрапак сока ракију, В вотку и апатинско пиво, само што скрнавије да буде, па још ако неки џок падне успут, од таквих комбинација се препарирам и трипујем да сам краљ гуштерова

pivou i rakija pomiješani

Warner, sve si nas zajebo.