Prijava

Тема за фанове немачког гиганта!

Ај да отворимо и тему за ФК Луна Авијатичар.

закључали су вошину тему, баш ме интересује оће ли ова да поживи...

децхко није Бајерн Воша распала! видећемо, ако сам једини фан пашће лок, тад ћу да смарам на чету лоло

Биле су теме за пешес енглеских тимова, сви смо се сложили да је то превише, јер могу лепо да се воде дискусије на теми Премијер лига.

Модератор, један катанац за овај сто!

Teme engleskih klubova su zaključali i rekli da se raspravlja na temi Premier liga. Kontam da i za Bundesligu isto važi.

једно је Астон Вила а друго је Бајерн, да се тако духовито изразим

Druže, a Liverpul,Mančster,Arsenal???

Svi vi što navijate za strane klubove ste plaćenici i izdajnici!!!!
Pogotovo kad navijaš za švabe što smo ratovali s njima 41ve
DOLE ŠVABE

а јебига, нисам знао да су закључане те теме, знао сам да их има. ништа, онда на ову лок да не буде дискриминације а дискусије на теми Бундеслиге. јебига нисам знао

Mislim, neće se voditi diskusije ko na temama Zvezda, Partizan, Radnički....

истина, истина. нема везе онда овде лок, јебеш га

Тему подржавам само ако се претвори у ЈЕБАЊЕ БАЈЕРНА МИНХЕНА!!1

Bajern Minhen je dokazao da je pravi gigant, poštujem sve ostale klubove, ali Nemačka nema klub sa takvom istorijom. Dovoljno je reći da su u poslednje tri godine bili dva puta u finalu Lige Šampiona, svi su videli sranje Čelzija.
Idemo Bajern.

Evo ja da kažem da od neke 1977 navijam na Bajern, doduše kao klinac sam to radio vrlo tajno, pošto je bilo nezamislivo da možeš da navijaš za neke tamo Nemce a ne za Zvezdu ili Partizan...ubio bi me ćale da je saznao! :-)

Bajern je klub koji uvek može da pobedi bilo koga, uključujući i reprezentaciju sveta i kome u principu ne trebaju neka prevelika igračka imena da bi bio u vrhu.
To samo po sebi govori da je ono što je tu veliko i jako ustvari sam klub kao klub.
Inače, koliko se sećam, oni su prvi i počeli da igraju "totalni fudbal", pa je taj sistem od njih svojevremeno i preuzela nemačka reprezentacija...

Можда и грешим, али мислим да се тотални фудбал приписује Ајаксу. Чини ми се да сам више пута то чуо и прочитао.

ОПААААААААААААААА НАПУШИТЕ НАМ СЕ ЦИГАНСКЕ КУРЧИНЕ!
http://www.youtube.com/watch?v=LQEyTe735vU

Kurd, ja sam izgleda mnogo mlađi od tebe, ali dobro da kažem da znam kako su ranije igrali jer sam gledao dosta snimaka njihovih mečeva. Kada gledam Bajern sada kao da gledam Nemačku reprez. To je čist fudbal, jer se zna gde treba da budeš kada je kontra, kada se braniš kada čekaš loptu na šesnaest, sve.
Ja sam ulazio u sukobe, jer sam se ponašao kao da sam tamo rođen, ali mene boli uvo za sve. Ako hoćeš da gledaš jedan od najlepših fudbalskih magija gledaj Bajern i Nemačku rprez.
Verujem da je neko ovde gledao utakmice Nemačke 90' i Bajerna istih godina, sila tih godina.
Što se tiče samog kluba, ima anegdota da niko ne zna koliko imaju novca, jer ni finans. policija ne može da im uđe u sisteme, ako se logično pogleda koliko su samo ove sezone izvukli novca za pojačanja biće svima jasno kolika je to institucija.
Dobro je da još uvek ima ljubitelja Bajerna i švabskog fudbala.

Можда и грешим, али мислим да се тотални фудбал преписује Ајаксу. Чини ми се да сам више пута то чуо и прочитао.

Не грешиш, Ајакс је први почео са тим. Сваки играч је могао да игра сваку позицију и то још у време кад је Васовић играо за њих. Причао је да су им давали "витамине", он је најдуже живео од целе те генерације, целе 63 године.
И да
ОВО ШТО КАЖЕ ЈЕБАЧ! ОПААААА!