Prijava

Kako bre crni peki na 12 minuta??? ja sam igrao na po 6,(2011)

Па тако је најреалније. :) Добијем реалну статистику, реалне поене и реалну симулацију кошарке. Ако ћу да одвојим два сата на дркање џојстика, боље да се удубим у игру и одиграм једну утакмицу. Уживим се ко човек, утрипујем да сам НБА плеј и тако то.

Ионако ћу са тим истим играчем да играм док не изађе четрнестица, тако да, мало по мало и завршићу пар сезона до тад. :)

Шта си ти, јеб'о те, већ одигр'о целу сезону?

Што такво чуђење :)? Па игрицу сам скинуо још пре 2 недеље, ево јуче сам био завршио сезону, четвртина ми траје 5 минута, а просечно сам играо око 12, 13.

Kako se zakucava? Kad pokusam sprint+sut kao do sada, igrac samo polozi loptu.
Gledao sam nesto u kontrolama, ali nece.

Мора да хоће, спринт + шут и то је то, само не може сваки играч да куца, то ваљда знаш...

Треба дуже да држиш шут јебига.

Ја закуцао са Бибијем, фак јеа!

Ja bih na 12 minuta davao 200 poena pa mi nije realno bas lololo.

Opikao sam sad 13 u igraonici i dobra je igrica ali citiram Snoop Dogga :

"NBA 2k11 best game ever made."

Nisam na tebe mislio.

YeahBatch

Ја закуцао са Бибијем, фак јеа!

Хаха! Не може поштено да се окрене с лоптом, а закуцава к'о прави.

Obozavalac_fanova

Што такво чуђење :)? Па игрицу сам скинуо још пре 2 недеље, ево јуче сам био завршио сезону, четвртина ми траје 5 минута, а просечно сам играо око 12, 13.

Па добро, ако је 5 минута. Ја то иначе увек на 12 минута, поготово јер не играш цело време, него будеш и замењен. А иначе обичну текму играм на 10 минута да ми буде нормалан резултат и статистика. Глупо ми кад одиграм текму, а резултат буде типа 65-51.

ManUtdOwn18

"NBA 2k11 best game ever made."

+1

Ја синоћ одигр'о још једну. Разбила ме Оклахома али сам са Ирвингом бацио Вестбрука на дупе! Ја пробав'о оне друблинге са десним, 'тео да нађем како се ради ин-енд-аут, кад видиш Вестбрук разбио пичку. лоло Касније сам отиш'о на тренинг да видим мало како се тачно раде дриблинзи. До тада сам провалио само спинмув и кросовер, а сад знам мало више. Једино што ми је још зајебано да држим онај леви горњи кад 'оћу са десним стиком да кренем на закуцавање, па да обрнем на улаз.

Ја не знам ни један тај дриблинг. Идем на интелигенцију и комбиновање пасевима, а кад не може, на силу фала богу.

A laki su driblinzi, držiš L2 i jebeš pečurku na sve strane.

Леву или десну?

Na koju se trči, pa ne tu nego onu drugu.

Sad da me jebeš ne bih znao na koju se trči, a imam jedno 2000 sati igranja.

Ма јебеш то, како који курац у исто време да јебем по десној печурци и да притискам дугмиће кад оћу да шутнем или добацим лопту

Vojna tajna sine. Sprdam se, izvežbaj se malo, ja se zaletim pod koš pa pritisnem L2 i držim tu pečurku nazad, ovaj uradi stepback i imam otvoren šut svaki put. E da, a L2 i R2 ne bi trebao da držiš u isto vreme istripuje se nešto uvek, nego kombinuješ malo. Ne znam mnogo u teoriji u principu, praksa mi je jača strana.

На р2 ми је оно B.

Б латинично, конташ.

R2 je brzo trčanje, ne?