Prijava

heheh koji si ti kralj Manijače !
p.s : Upravo mi ispade još jedan deo Rubikove kocke !!! lololo

Usain Bolt
A najči jedan Kinez kod mene u kraju ! Mi ušli da gledamo nešto , a lik gleda na laptopu one kineske porniće , one sa kockicam na kurcu .

aхахх удавих се

Ми смо се активно дружили после школе са Кинезом што је држао радњу у близини гимназије, Бобо му надимак(лолек). Пар пута му улетео другар са фантомком и пластичним пиштољем и испрепадао га. Један дан му свратила двојица другара, а он их пита да му преведу МОКРИ ЧВОР.

GAMAD prljava! U rangu su sa ovim uličnim ciganima.
Al kako sam se pocepa pre jedno mesec dana kad sam otišo do kineske da kupim ćaletu onaj kanap za naočare, i bio neki klošar unutra, a kinez mu se zalepio za vrat i ide za njim onako ljut, bukvalno se skoro konektovo kurčinom u čmar klošara kolko mu bio blizu i negoduje nešto onako mali i bedan...a mi na kasi što smo ga čekali mu kažemo kao ''ee ajde jel možeš da naplatiš''...a on ''ćekaj, vidiš da radim bre'' i nastavi da ide za klošarom.

Jedino što ih cenim je to što odma lepo počnu da uče jezik, a ne ko ove mađarštine ovde ne pada im napamet da nauče reč srpskog, a i ako ga znaju bole ih kurac da ga pričaju

2002. meščini, bio klinac mali, otvorila se neka kineska radnja u mestu gde sam tad živeo. I mi klinci odma da vidimo šta ima, ono raj, igračke ovo ono. A onda, neko nam baci priču, ovi stariji iz čkole, da su Kinezi zaraženi, bolesni, neki kurac, da ne idemo u tu prodavnicu, da je roba ta njihova otrovana i tako to. Mi popušili i nismo više ni jednom kročili u radnju. Ja kevi nisam dao da ide tamo kupit neki otvarač, nešto, ne sećam se više ni šta, a ona u mene ko u budalu. Kad se vratila ja mislio pomrećemo svi, uzo pojeo sve čokolade po kući, da ne ostane, greota lolo

Radjarde svega mi to je bilo .
Bili ranije ( sad se odselili ) neki muž , žena i klinac . Klinac se zvao Zoki . Izađe mali napolje kod nas u kraj u nokom odelu nindža kornjače . Ovi moji ludaci od drugova ga uzmu , podignu i bace ga na glavu !!!! Lik pao na glavu ( ja mislio gotov , ide u bolnicu sugurno ) , kad ono ustade mali i obrisa malo glavu od zemlje , ko da mu nisu ništa uradili !!! Moj zaključak na to je bio : Odelo nindža kornjače te čini besmrtnim ! lolololo

Kake to veze ima sa Kinezima? Jel odelo uzo kod njih? lol

a ona priča kako su kidnapovali devojku, a ona došla sa dečkom koji je ostao ispred radnje da je sačeka pošto trebala samo nešto na brzinu da uzme, a kinezi nisu videli da je sa dečkom nego mislili da je sama. Prošlo desetak minuta i dečko uđe da vidi de je ova i vidi da je nema u radnji pa pita ove što su radili gde je devojka koja je ušla pre koji minut, a kažu kinezi kao pa nije niko ulazio uopšte....

Bolji je NA'VI od svih Kineza pazte sta vam kazem. A drevni Virtuss pro tek.

NIKAD FERRARI KAO VIGOSS!!!11

Jednom mi išli da kupimo nešt kod Kineza , kad ono nisu imali ! Mi sedimo ispred radnje i pričamo , i na kraju rešimo nešto da marnemo ! Ulazi moj drug prvi , gleda neke loptice , i pozove me ! Ja uđem u radnju i kranem ka njemu kad ispred mene se stvori Kinez , neki ćelavi , nabildovani ! Kad me je gurno izleteo sam iz radnje , ko da me je katapultirao , jebem mu tetku !

znam za taj poster , lepo me je nasmejao kad sam ga video

Tolkio ih ima , a u sprotu nigde , sem u stonom tenisu

kamo srece da dolaze malo vise i da se mesaju malo vise sa nasima... i onako kukaju na sva usta bela kuga zene nece da radjaju kurac palac, uzmi zeni neku kineskinju, ona sta je prozivela i na sta je naviknuta, ima bude prava srpska patrijarhalna zena.

kinezi su kul. oni dodju, i ako ostaju, za generaciju dve postace kosooki srbi. tako je svuda gde odu.

siptari il muslimani dodju, i ako ostanu, za 10 generacija ostaju siptari koji lice na srbe.

ocu kazem, kinezi su kul. samo su drugaciji u pocetku, ali ne bi trebalo (i nadam se da nece) biti mrznje prema njima.

a rade. vaspitani su da budu vredni, nisu kao dosljaci iz afrike.

Брате, Кинези су кул, чак и кад одеш у неку њихову продавницу, кад ти је баш досадно, нису напорни као ови наши идиоти, што те уходе да им случајно не украдеш крем бананицу. Реално, добри су трговци, вредни су и тако даље. Једино ме сморио двојац (додуше из Кореје су), који студира на Богословком факсу у БГ-у, па ми причали пола сата о Исусу, Светом Писму и сличним стварима, на крају сам фурнуо уз оправдање да журим на факс. Али и они су били пристојни, само мало досадни.

citam temu malo.... jebo vas rasizam, zatucani brdjani. neinformisani ste ko marica

Ma u dve reči : Dobri ljudi ( izuzev onih na prvoj slici koju sam stavio )