Prijava

Nek je jemo kevu šugavim dančanima!

ne znam ja šta da mislim. poslije ovoliko ZA i PROTIV nisam više siguran da li je potez neopravdan.

Sećate se Derbišajera i njegovog anti-fer plej gola protiv nas na EP za mlade pre nekoliko godina. Tada je važio za velikog talenta u Blekburnu, a sada igra u Oldamu. Sve se vraća. :)

Manča ojebo
http://www.dodaj.rs/f/3J/QU/4gY8RF9R/luis-f.png
Zbunio me naziv teme idi bre Čaveze u pm lolo
Inače o ovoj pizdurini ne treba trošiti reči. Razni divljaci su mogli da poštuju fer plej a ovaj se našao da pametuje. Da sam kapiten zalepio bi mu šamar. Posrao se i na tim i na saigrače, mogu da se izvinjavaju koliko hoće. Što se mene tiče gotivio sam Šahtjor ali posle ovog im želim da ih neko pošteno nakanta odnosno da doževe sudbinu prosečnog tima iz JSL!
Da su to uradili protiv jačeg tima pa i nekako al brate protiv 10 puta slabijeg od sebe koje govno moraš da budeš.

E da, ja sve ovo vreme nisam branio Adrijana ovog, nego sam isterivao pravdu lolol. Da se svi nefer igrači tretiraju podjednako loše bre!

Znam da nije jebo te Bog nego sprdamo Čaveza što je promašio ime u naslovu teme.

EDIT: A baš mi je pokidao mem lololo.

А мени није јасно, што судија нема право да поништи ово говно?

Jer je regularno lol.

Ok, zaslužio sam malo trolovanja zbog omašenog naslova, ali kad po difoltu piše Luis Fabiano. Taman sam se odvikao od Figo dodatka, sad mora još i Adriano. :Д

Elem:

А мени није јасно, што судија нема право да поништи ово говно?

Jer je regularan gol. Lopta je u igri, samo je nepisano (čitaj: moralno) pravilo da se lopta vrati ekipi koja ju je izbacila zarad prekida i ukazivanja pomoći.

A Adriano je lik koji je i napravio taj prekršaj i potom još prekršio to pravilo i postigao gol i ostavio milione gledalaca da se krste i levom i desnom i psuju mu majku.

I Maradona je prekršio pravilo i postigao gol i ostavio milione gledalaca da se krste i levom i desnom i psuju mu majku lololol.

Да објаснимо онима што не разуму: Марадона је прекршио правила игре, ударио је руком и лопта је ушла у гол. Зајебо је судију и његови навијачи су били срећни. А Фабијано је прекршио правила мозга, зар није јебено логично да се покријеш ушима након што набијеш лакат противнику у плућа, а не да претрчиш цео терен и даш гол док се нико не брани, јер сви имају здравог разума. Он није зајебо судију јер је то било по правилима, али је зајебо целокупан фудбалски свет и нико није јебено срећан због тога и његови навијачи хоће да га линчују.

Да је Марадона узео лопту у руке, прешетао цео терен и убацио у гол е онда би било исто.

Ne bi bilo isto jer se Maradonin gol ne bi priznao i on bi dobio žuti, crveni šta već lololo.

A i Maradona je prekršio fer-plej također. I otkad je to koliko je ko srećan zbog povučenih poteza bitno u ovoj priči lololo.

Dati gol rukom=dati gol nakon sudijske lopte. I oba poteza su podjednako pičkinska. Još ako uzmemo u obzir da bi ovaj to ponovio onda još su još više jednaki potezi.

a Maradona nije zeznuo Engleze? mislim da su oni jedini zeznuti tu, bole sudiju. mislim da su i navijači ovog fabijana adrijana bili srećni, 5:2, ej.
nikakvi su vam argumenti.

To i ja pričam, tipa Maradona je kao prekršio pravila igre, ali je fer-plej prema Englezima da im da gol rukom i da se pravi lud. Štaviše taj njegov potez pokazuje njegovu spretnost i baš je kralj što je to uradio.