Prijava

А јебга, како да знаш да шури са стране? Што је кукао на вукајлији? Сјебеш некога зато што је кукао/баронисао на Вуки? Ако јесте, шупчина је, ако није, мало мања шупчина, ал опет, не знаш. И генерално, не тиче те се, по мени. Терај то у курац...

Na vukajliji mnogi jebu

Ова тема значи да је модератор злоупотребио свој положај и сад шаље поруку некоме да му се јави на пвт да би се договорили око цифре.

Што ће рећи да је модератор Карамела :)

ima onaj "deki" što ima onog lika iz neke igrice na avataru, pitao nas je na forumu jednom šta da radi. ja sam mu naravno rekao da ne vara ženu. kad se sjetim nicka editovaću ovaj post.

A sad, bez zezanja...ima detalja na osnovu kojih nehotice provališ da se autoru sa dužim stažom događa nešto neprijatno.

ipak sada vidim da je moja paranoja oko ostavljanja podataka na netu opravdana.

I sada ne znam dal' da pošaljem link od tog njegovog posta njegovoj ženi na FB ili da ćutim!?! Dal' da krijem njega ili da mu spasavam brak?

- Pitaj ga koliko mu vredi taj njegov brak :)

Znači do sada smo došli do zaključka da je moooooožda jedan jedini član sa Vukajlije, koji je skroz nepoznat i na koga sam sasvim slučajno naišao, mooooooooožda jebao dve u neko slično vreme? :-D

...Idem da se ubijem.

Jednom drot, uvijek drot.

što reče burzum :"istraživanje je pokazalo da je svega 6% vukajlijaša(muških) učestvovalo u seksu bilo kog oblika. od tih 6% u 99% slučajeva je to bio dankan ferguson".
ili tako nekako, pokušao sam se sjetiti.

Ne znam Kurde, ali ja bih joj dala link te izjave. Ipak je bolje da sad sazna nego kasnije.

majav
Hhahaha
Ima nas i 'vakih!

:*

Aj Vučice, pazi svog muža, šta te briga za tuđe.

Koliko švalera ima ovde ljudi moji, verujem da bi se neke gospođe zaprepastile kad bi dobile dojavu...

Мислим да је то само први утисак и да су Вукајлијаши уствари велики шмекери који знају да флертују и да заводе лепши пол.

Можда немају времена да искажу те своје способности јер по цео дан висе по Нету, ал битно за почетак да знамо да они те способности поседују.

Ne brini Dub-e, pod lupom je. :)

Курде, заборави на то. Тај ће кад-тад сам да се запетља сопсотвену мрежу, према томе уопште не мораш да изграваш доброг Самарићанина и да спашаваш било чији брак. Пусти га. Није он једини пример. Многи улете у брак па после покушавају да се доказују код других жена. Зато је и боље да се не жениш, ако осећаш да се ниси довољно иживео или ако не можеш да се свртиш око једне жене. Пусти га, нека га, сам ће себе одати.

I nađem ja njegov FB profil!
Čovek ima 3 banke, dvoje male dece i ženu koja baš lepo izgleda. Vidim lepo da nije proseravanje, vidim da je čovek bio baš-baš sasvim iskren.
I sada ne znam dal' da pošaljem link od tog njegovog posta njegovoj ženi na FB ili da ćutim!?! Dal' da krijem njega ili da mu spasavam brak?

Ја знам једног што исто ома три банке и кусур (годину дана је старији од мене), има двоје деце, веома лепу жену, али стално јури друге и покушава да изиграва Казанову. Колико је глуп, он се још и не крије. Не знам како га она његова жена трпи. Неколико мојих другова поред мене знају за те његове испаде, али не обраћамо превише пажњу. Много пута је од нас тражио да га смувамо са неким нашим другарицама и познаницама. Бре, кад га његова жена трпи, што да му се мешамо у брак. А и сад са њим нисмо у добрим односима па нам опет не пада на памет да га цинкаримо код жене.

Ispade da su sve žene verne :D