Prijava

naslov teksta rezime utakmice

LOCK

Što kaže neki lik, Duwence je bio toliko srećan posle utakmice, da je odavao utisak kao da je pobedio, ne izgubio 10-ak razlike. Kontam da mu je ovo kao pobeda, kad pogleda koliko je mogao da izgubi...

može ključ do idućeg druženstvenija pusa

meni stvarno smor da vas prozivam...

Čestitke ciganima, bili ste bolji, osvetićemo se.

Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje. LOLZ

Neka u završnom postu bude ovaj gif, čisto da ga se setimo pred sledeći derbi.
http://www.dodaj.rs/f/W/tj/1cNKteuL/9b65ba27b09d2ed136def5b2.gif

Dione jesi svršio na ovo?

Kad su dobili prošli derbi Džoni sumirao i lokovo. Evo, lok posle ovoga.
http://www.dodaj.rs/f/W/tj/1cNKteuL/9b65ba27b09d2ed136def5b2.gif

Nije više svinja sad je bik... LOOOOL
To za povredu Murića od strane Lazića sam video i izneverovao, kontam da je mislio na Blažiča, da je pomešao, eventualno to, al opet, ni trunka namere da ga povredi. Naročito ne Blažič Murića, ili obrnuto.

de je to za povredu, nisam to video?

Koja je fora sa gifom

Imas gore u mom postu. Na pres konferenciji Dulo rece da je njemu rekao Muric da ga jepovukao Lazic sa obje ruke i iscupao mu lakat.

http://www.youtube.com/watch?v=uXM60Oy0BRM
evo imas na 3.35 kada to kaze.

Nešto ste se izduvali ranije ove godine. Pobeđivali ste prvi meč sa 25 razlike, sada ni 10 niste mogli da preterate.

Kažem vam, sad već rezervišite karte za beg iz zemlje od aprila do avgusta. Jeftinije je. Svake godine se ložite i nadate i onda plaćate skuplje.

Ове године неће бити потребно. А ни наредних 20-25. Павловић вам се не враћа, враћа вам се само Милосављевић, а до краја сезоне гледајте да сачувате довољно играча да их имате за старту петорку. Часови љубави не постоје, немате пара, нема државе да вам помогне, неће нико да дође да игра за џабе, а и Дало и Мурић ће вам отићи ако не буду редовно примали плату. Ове сезоне једино да нама судије забране да шутирамо да бисте били шампиони.

Bohore, lok je na kraju sezone posle sumiranja. Znam ja da bi vi voleli da je to posle ove utakmice, ali na vašu veliku žalost, ne završava se sezona u novembru, nego vašim plačom u maju.

Što se tiče teksta koji ste okačili sa mocarta, odmah pošto pročitaš prvu rečenicu, vidiš da nemaš potrebe dalje da čitaš. Ako niste uvideli grešku, a jeste, znam da vas je ubola u oko iako je pisac teksta vaša limenka, onda uživajte i spremajte niveu. Trebaće vam, kao i uostalom što vam ceo život treba da vam lepše klizi i da vas ne podere ozbijnije.