Prijava

mozda ne vole nalickane...samo priroda,rumen k'o jabuka,moze 7 sarmi za slavu pojest'.

Vratio bih Srbiju Republici Srpskoj.

kizo
Fendere, aj iskreno reci šta misliš o klabingu?

Шта мислим о клабингу? Па мислим да је то забава само за богате јер сиромашни тамо могу само да хватају зазубице. Јбг, око пара се све врти. На факсу сам имао проблема често око излазака јер се деси да једини ја у друштву имам пара. Да једини ја могу како-тако добро да се обучем. Јбг, ја нисам био на Харварду па да идем са децом богаташа, у Београду различити студирају. Нисам делио људе по томе колико имају пара, него какви су људи. Луди Чак јесте у праву кад каже да би га отац ударио кад би га вређао што нема пара. И мене би. Али заборавља да нису сви људи исти и да је гомила породица растурено. Живе заједно, а стално се свађају или не разговарају. Ти млађи људи или криве своје родитеље што су "нико и ништа" или их не поштују нимало па раде негде за неке бедне паре па онда пљују газде што има дају малу плату, а опет са родитељима не нису у добрим односима. Много је растурених породица због немаштине. Ту родитељи не разговарају са децом, деца са родитељима. Они брижни кукају над судбином "што их је друштво уништило и што им се деца муче", а има и оних који би и рођену децу продали за мале паре. Да, да, има и таквих.

Znači taj tvoj čovek nema sposobnost racionalnog razmišljanja, samilost, i ostale osobine koje nekog čine čovekom, a ne impulsivnom životinjom?

Нема. Кад је човек гладан и у безнадежној ситуацији понаша се као гладна звер. Реагује импулсивно и инстиктивно. Стави се у ситуацију да имаш само за један оброк дневно, а много је таквих у Србији па ће ти бити јасно откуд толики бес и колико је мало потребно да дође до неког хаоса. И опет мало потребно да таквог унезвереног човека поткупиш, да буде миран неколико дана, па кад мало утоли глад он ће опет исто да се понаша. То су људи које можеш да купиш за 20 евра, за мало хране или ситним услугама. Богати држе сиромашне као псе на кратком ланцу и као магарце на дугом штапу на чијем је крају шаргарепа па им повремено дају да грицну ту шаргарепу, па опет штап помере да тај магарац не поједе све.

Pa zar opet Fendere ogroman post? Zar nisi naučio lekciju iz prethodnog puta?
Pitaš se zašto ljudi ne čitaju tvoje postove? Evo zašto: Ne žele da čuju mišljenje nekoga ko podržava stranku koja truje sopstveni narod.

Па морам да одговорим на више питања. А што се тиче тровања народа, нећу сад и то да пребацујем у ову тему. Имам одговор, али нећу о томе овде.

Fendere, ti predstavljaš tog čoveka kao životinju koja nema mozga i duše. Ako je to zaista tako, onda taj tvoj čovek nije ništa bolje ni zaslužio, a ako izađe na ulicu da se nešto buni, da pravi neke tuče ili tako šta, onda ga treba zatući kao psa, jer od psa bolji i nije.

Ova tema je više nego živa, raspravljalo se detaljno o onoj čudnoj pitalici. Želim da priznam da se Srbije plašim, u svakom smislu. Čekam oslobodioce, nije mi bitna rasa, poverovaću i u vanzemaljce u tu svrhu.

Čekam oslobodioce

Okupili su se ponovo, biće valjda uskoro neka svirka :)
http://www.youtube.com/watch?v=GViVPnv3sYo

A divnoo :) Mogu lepo da priznam da sam izdajnik, šta fali.

Е, јбг, онда дај да терамо на зајебанцију. Ионако нити мене, нити ове што ме оспоравају нико не пита ништа. Ја сам крив јер сам скренуо тему због тога што су ме изнервирали Бушидо и кизо својом расправом око тога чији је прадеда више појеб'о коза и оваца. Па сви смо ваљда Срби! Доста је било поделе између нас. Мени није нечије порекло важније од друштвених проблема.

Ја сам крив јер сам скренуо тему због тога што су ме изнервирали Бушидо и кизо својом расправом око тога чији је прадеда више појеб'о коза и оваца. Па сви смо ваљда Срби! Доста је било поделе између нас. Мени није нечије порекло важније од друштвених проблема.

Nisi ti slučajno glasačko telo radikala.

Jes ti upouznat sa fenomenom klabinga na Vukajliji?

Mi sa ove strane Drine jesmo Srbi.

kizo
Jes ti upouznat sa fenomenom klabinga na Vukajliji?

Mi sa ove strane Drine jesmo Srbi.

Јебеш клабинг, да се вратимо на тему.
По теби Срби РС нису довољно Срби?

Ne ne, "Srbi" u Srbiji uopšte nisu Srbi.

Naravno. Evo ja recimo. Je vučem nemačke korene. Tipično za beogradsku vlastelu koja izrabljije plebs.

Kizo, pali makinu, mora oganj da nas kazni!

ne, ne. mi sa zapadne strane smo pravi srbi, vi ste samo srbijanci, vi sa istoka.

Bušido pokajnik dokazuje moje tvrdnje. U skloništa.

Ne ne, "Srbi" u Srbiji uopšte nisu Srbi.

A šta je sa nama polutanima? Meni ćaća iz Srebrenice, najsrbskijega grada, je l' mi oprošteno?

Polutan je najbolji Srbin duhom.