Prijava

Kako vi ljudi čuvate analnu nevinost od tolikih muželožnika? Koje su vam tehnike izbegavanja? Ja mislim da je cik-cak kretanje uz imanje pantalona sašivenih od JNA šatorskog krila ipak proverena tehnika, kad je mom ocu pomogla da izbegne hrvatski snajper u Vidovicama '92-ge, mora bit' od neke pomoći u izbegavanju urbanih kurčeva.

Луксе, немам појма кад се ова тема претворила у педербал, вероватно негде успут. Ал вероватно знаш да су мужелошци стидљива сорта, неће да заскачу тек тако, ваљда се плаше батина, јбг. Тако да је као одбрана једно онако мушки интонирано "МРШ!" сасвим довољно, и нема се бринеш.

Valdemare, pošto si iskusan (da ne kažem u godinama lolo), dobar i načitan čovek, verovaću ti na reč, da znaš da sam sad malo odahnuo ;-)

Е, одмарај, лаку ноћ :)

Bogami, nešto ozbiljno nije u redu sa običnim gladnim čovekom u ovoj zemlji.

Па и није. А ту долазимо до оног другог. Хлеба и игара. Неко је говорио о томе колико су људи потпкупљиви. Тај обични гладни човек нема никакву визију. Живи од данас до сутра, а све чешће од јутра од вечери. Даш му неку сићу, обезбедиш му привидно јефтин провод, правиш неке прославе у граду где се дели, лупам, бесплатна или јефтина храна и пиће. Ако гледамо вечерње изласке, мамиш сиротињу у ноћне клубове за џабе или за неку малу цену да гледа оне који троше паре. Доведе се пар лица са естраде да гостују ту, направиш само ненормалну гужву и то представиш као добар провод. Пошто су то углавном млади људи, они углавном после тих излазака одлазе депримирани кући, вређајући своје родитеље што немају да им дају пара за такав провод. Они мало старији који раде, псују газду што им даје малу плату или што их не плаћа редовно, али не зато што су гладни, него што немају пара да буду као они што их имају. А родитељи који гледају своју депримирану децу се буне "против система и лопова", без могућности да им се супроставе. И онда свој бес морају да искале на неком. И они, и њихова деца. И онда се деси нешто као што је парада педера и настане џумбус. Све се врти око тога да се обичан човек побуни, па се поткупи за мале паре, па се смири, па опет побуни и тако у недоглед.

Проблем јесте промоција провода и живљења на Фејсу. И на Западу се људи преко викенда олеше од алкохола, или се напуцају коксом, нагрувају екстазијем или се надувају, али од понедељка до петка РАДЕ. Али раде за плату од које могу пристојно да живе, да подмире све обавезе и да им остане нешто за нека њихова лична задовољства. Код нас се не размишља о заради, већ само о трошењу. Углавном се гледају људи који троше, а нико не пита како су зарадили те паре.

Земљу не чини само њена територија, него и народ коју ту живи. Ми смо изгубили Србију јер је народ изгубио душу. Неки од превише пара, а већина због немаштине. Да ми прво повратимо ову нашу Србију па тек онда да је увећавамо.

tema se pretvorila u pederbal jer je fender terao na tu stranu, iz samo njemu znanog razloga. alal mu ćufte.

(valdemar me sad podseti na billa hicksa kad je rekao, parafraziram, I hit them with my flawless logic) :)

edit: kolki post u pičumaterinu. el može neko da banuje ovog fendera zbog offtopica? sa interneta.

јел се тако чувају и враћају свете сербске земље, питам ја вас?
срам ве било од дупета.

Fender od svog prvog posta menja temu i prebacuje na nešto što je samo u njegovoj praznoj glavi povezano sa ovom, a posle se žali kad ga zovem seratorom.

navario se i zaboravio na ovu temu...sacu opet pa da citam...hohohoh

Вариш пичко, вариш. А Косово, а путеви, права буљатора? Ти бре ниси Србин, ти си Мађар, Румнчино једна шиптарска лололо

I imam da poručim svim Kinezima da se vrate tamo odakle su došli - u Japan, majke im ga koreanske (korejske).

ponovicemo jasenovac !

Ovo za pedere mi je govorio jedan drugar sa faksa koji nije Beograđanin i koji je pokušao da unovči svoj dobar izgled, kao maneken, tj. muški foto-model, ali kad je video da mora da proda dupe, ako hoće da dobro zarađuje, pobegao je od toga.
Cimeta mog drugara je spopadao peder koji mu je nudio sve i svašta. Još jednog drugara s faksa je neki matori peder jurio i nudio mu mnogo toga samo da bude s njim. Ne pričam napamet nego vama je sve izgleda normalno.

A kad se isto to desi devojci, onda je ok? Jebiga, neko hoće da kresne manekenku, a matori hoće da kara mladu ribu.

Fender "Logička greška" Stratocaster.

Кад је обичан човек гладан, жедан, без посла, кад не може да створи или издржава породицу због немаштине, он је раздражљив. И осећа се обесправљено поготово кад гледа политичаре, криминалце и све оне који су преварама дошли до већих пара, како их троше, како још и набијају то обичним људима на нос. Онда кад тај исти обичан човек види да неки тамо "весељаци" траже нека своја права, он пукне.

Znači taj tvoj čovek nema sposobnost racionalnog razmišljanja, samilost, i ostale osobine koje nekog čine čovekom, a ne impulsivnom životinjom?

Пошто су то углавном млади људи, они углавном после тих излазака одлазе депримирани кући, вређајући своје родитеље што немају да им дају пара за такав провод.

Kakav je ovo provod? I ko vređa roditelje? Da dođem kući ujutro posle izlaska i da opsujem ćaleta što mi nije dao više para, prebio bi me i odjebao.

Fendere, aj iskreno reci šta misliš o klabingu?

Ја нелетео на лика на сајму туризма који се обукао у српску заставу од главе до пете који је кренуо да ми глади обрву, казо да то ради за србство и братство.

niste vi srbi, vi ste srbijanci.

Meni baba rekla da pederi postoje samo u Hrvatskoj.

ja bogme jedno vreme radila u modnoj agenciji select, tamo većina manekena nije gej, niti daju guzu, a rade revije i reklamne kapanje, opušteno. ne znam kako su baš tom tvom tražili guze, i ko mu je tražio guze... niđe veze s mozgom...