Prijava

Mislim da me niste svi bas razumjeli. Reakcija kao Dzonijeva je ono sto sam htio da izazovem:

Johnny Kurajber
Vidiš, ovaj predlog mi se sviđa. Ne kažem da ja to nisam radio, daleko od toga, ali može i bez toga.
Ne mogu puno da učinim osim da podržim i makar ja ispoštujem.

Bruce, i syngrafeas: Nikakva cenzura i te munje, komentari tipa "dobra+++" su mi okej, fino Manijak kaze, ne mogu stalno da budem kreativan pa da ostavljam kul komentare, a ipak imam zelju da ostavim komentar i pohvalim defku.

Ono sto je bezveze, po meni, je kad udari neko komentar: "Na naslovnu!!" Pa onda dodje neko ispod njega i udari komentar

Na naslovnu!

+1
Pa nakon nedelju dana neko treci dodje(ili neko od prva dva), pa pita "zar ovo jos nije na naslovnoj?".

Prvo, sto ne mozete da uzivate u definiciji bez da ona bude odabrana? Kao dobra je, ajde da je odaberu pa neka postane jos bolja? Ili evo da stavim da je za odabrane, pa kad je odaberu da se vidi kako imam dobar ukus? Evo ako vec imamo zelju da veci broj ljudi vidi definiciju, komentar u kome pohvalis defku je dovoljan da se i modovima privuce paznja, bez potenciranja naslovne, a vise obracajuci paznju na samu definiciju.

Cestitanje?
http://www.dodaj.rs/f/1t/4t/4cOqFHNC/scr000007.jpg
Bas sam na ovo mislio :)

"Pridruzujem se cestitkama autoru na naslovnoj", sta to znaci? Nije autor na naslovnoj, nego definicija. I jos se stvara utisak da je glavna svrha pisanja ovdje ne taj sami cin definisianja pojmova, nego graba za naslovnom, za plusevima, za popularnoscu, za #n na listi autora, za stvaranje kulta licnosti cak! Dakle, ove cestitke, koliko god autori zeleli da im daju drugo znacenje, nagovjestavaju upravo ovo sto rekoh.

Moj apel, ako vec nije predlog:
1. Malo vise suptilnosti kod komentirasanja u smislu skretanja paznje na definicije.
2. Cestitanje ostaviti za forum, cet, pvt. Smatrati takve komentare spemom (sitnim spemom, bezazlenim spemom, nekad cak i duhovitim i zabavnim spemom, mozda i nekaznjivim spemom, ali da se zna da su takvi komentari - spem).

Da vam pravo kazem, otvorio sam temu uglavnom zato da bih mogao negdje da napisem sta mislim o ovome. Stvar je sitne prirode, vise estetske, i ne mora da se produbljuje diskusija, pa ako nema ko sta da prica vise, moze i da se zakljuca tema.

ČESTITAM NA OTVORENOJ DOBROJ TEMI!

Za. Treba nekako stat na put tim napastima.

kome smetaju radio čestitke? a?

Ono sto je bezveze, po meni, je kad udari neko komentar: "Na naslovnu!!" Pa onda dodje neko ispod njega i udari komentar
Na naslovnu!
+1

Slažem se da je to pomalo bezveze, ali bilo bi preterano da se to smatra spemom, i da se takvi komentari brišu i banuju njihovi autori. To je samo jedan od načina da se pohvali definicija/poster/reakcija (i njen autor). Jbg, nekima se to sviđa, nekima ne, ne može se svima udovoljiti.

ČESTITAM NA OTVORENOJ DOBROJ TEMI!

+ 1

Dok se god me zabrani loloisanje kritičke osvrte ću pisati samo ako su negativmi

Moje mišljenje je da se, barem kad je Bruce u pitanju, biraju AUTORI, a ne definicije. Mada, on je i sam rekao da bira "politički korektne" autore, koji redovno glasaju i ostavljaju komentare. Tipična amerikanizacija. Čak i to biranje autora je, u najmanju ruku sumnjivo. Pošto, u suštini, ne poznajem ni jednog autora toliko da bih ga lajkovao, daću primer... Dotični autor, iako je malo počeo sa šabloniziranjem definicija, ima manje odabranih definicija od ovog i ovog autora, a razlika u kvalitetu je apsolutno nebo i zemlja. Čak su Profove neke neodabrane definicije meni izuzetne, ali to je samo moje mišljenje. Gospodina komentarisati neću, pošto ne mogu shvatiti po kom principu je ovoliko njegovih definicija odabrano, osim činjenicom da se ponaša u skladu s propisima. Nisam neko ko je sklon vređanju i čemu već, razumem da treba, koliko je god moguće, podstaći neki minimum kulture, ali mislim da ovo nije način. Nemam ništa protiv autora koje sam pomenuo (čak naprotiv), ne poznajem niti jednog od njih, ali sam morao izneti svoj skromni sud.

Ko ne voli cestitke, ne zasluzuje da zivi.

Одабирају се аутори, што јес јес. Јес да и ја имам превише одабраних, али то је јер сам ауторитет, па кад кажем модератору јавно "одабери ми дефку", он одабере хехе. На насловној се врти њих неколико, невероватно ми је да неки новајлија има две или три одабране у кратком временском интервалу, ја сам нпр. на другу одабрану чекао неких 8-9 месеци. А притом су те одабране срање. Као и моје хехе.

Volim i ja tebe, provirone :-)

ТО ПРОВИРОНУ!!!

YeahBatch-a sam zaboravio pomenuti, iako sam se nasmejao par puta na ono što je pisao u definicijama. Sve u svemu, pravda za The Profa!

Pa nakon nedelju dana neko treci dodje(ili neko od prva dva), pa pita "zar ovo jos nije na naslovnoj?".

Prvo, sto ne mozete da uzivate u definiciji bez da ona bude odabrana? Kao dobra je, ajde da je odaberu pa neka postane jos bolja? Ili evo da stavim da je za odabrane, pa kad je odaberu da se vidi kako imam dobar ukus?

Rešenje: ne čitaj komentare, uživaj čitajući definiciju. :)

Iskoristio bih se prilikom da čestitam sebi na naslovnoj!
Svaka čast, care!

провирон је чачно де се не чачка, и саће сви да заврше на стубу срама. ај ти прови, да гледаш Бергмана, док се не истопе боје. :)

много се овде ради испод жита, отуд велики број фрустрираних аутора, отуда слабо читање и другарско оцењивање, да ви ја рекнем...

прови, организуј неко окупљање на Гарашима, пецање, чорбице, тако то, да виш како одма боље. ;)

едит: честитке Хогару на насловној, дапаче.

Proviron ga u srž čačno...

Ја ниђе више глупости нисам прочита' него ође, среће ми моје.