Prijava

Igram povremeno.

Је л има неко налог на неком сајту за играње шаха, а да не разбија? Него онако лаик неки. Баш би пробао мало преко нета, да видим где стојим.

srećno otvaranje teme i puno uspeha u narednom periodu... od bata Gugija pesma http://www.youtube.com/watch?v=qLFCRvkVx2g

Ја бих исто понекад са неким, играо сам у основној и средњој, у шаховском кулубу, имам и неку категрију, трећу или другу, немам појма сад, давно било :Д

oftopik
http://www.chesshotel.com/ ovde možete da se oprobate protiv drugih stvarnih ljudi. ima dosta iskusnih, a ima i početnika
spam over and out too

Ја бих исто понекад са неким, играо сам у основној и средњој, у шаховском кулубу, имам и неку категрију, трећу или другу, немам појма сад, давно било :Д

Е па јак си ти за мене онда. Али нема везе, ако оћеш некад пусти неки ПВТ. Само да не буду оне брзопотезне, немам времена за то, него оне где имаш више сати за потез. ;)
Спам овер анд оут.

ЕДИТ: То Вучице мађијо!

Имам само примедбу у вези оцењивања. Да, то смо сви констатовали - слабо се чита. Ту негде до подне се напише једва десетак дефиниција са по 15 оцена плафн. Предвече нагрну сви да спемују, кратежи увек најбољи по броју оцена. То поготово што људе мрзи да читају дуже дефиниције. Сви су лењи, управо због тога су реакције и постери најбоље оцењени. Минимално цимање.

Из разлога што сам углавном преко телефона овде, мене лично мрзи да оцењујем. Морам чекати да очита страна за сваку оцену, по десетак секунди а некад и пола минута минут. То смара. Прочитам их доста, али оценим само оне за које сматрам да су заслужиле неку оцену, била она плус или минус. Зато ми је преко компа милина, један клик и пржиш даље.

Ето, толико. Временом сам изгубио интересовање за оцене, након тога и за само писање и сад пишем за себе и до јаја ми је. И тако је ранг листа вид виртуелне славе, неке личне сатисфакције. Шта Дог има од тога што је први? За десет година, ценим да 80% нас нече бити овде. (Немам ć чирилично преко телефона :))

A ja mislio da je predlog da se uvede "čestitke želje i pozdravi" na naslovnu. Podržo bi definitivno.

TO!Ja imam predlog da kaizen uvede SMS čestitke ko na DM SAT i Dugi da šaljemo
"POZDRAV ZA MOG KOMŠU NA ODABRANOJ PLUS I OMILJENO".

За десет година вукајлија неће ни постојати, да си жив и здрав.

STARIJI GOSPODIN BI UPOZNAO HOĆNU VUKAJLIJAŠICU RADI DISKRETNOG DRUŽENJA I MOGUĆEG RADA U NJEAČKOJ

Hahahahah baš to sun.I da uvede da svira muzika na sajtu ko na onim radio sajtovima apa pišemo:"PUSTITE SINANA NISTE DANAS CEO DAN POZDRAV ZA SAMHAINA"

Шта знаш Јебачу, можда и буде мада је више вероватно да Кајзен прода. Да, то је прикладнији сценарио.

TO!Ja imam predlog da kaizen uvede SMS čestitke ko na DM SAT i Dugi da šaljemo
"POZDRAV ZA MOG KOMŠU NA ODABRANOJ PLUS I OMILJENO".

Овако нешто? :)
http://www.dodaj.rs/f/1t/4t/4cOqFHNC/scr000007.jpg

LJUBAVY MOJA IZDRZI JOS TRI MESECA CEKAM TE KAD IZADJES NISTA SE NEBOJ VERNA SAM SAMO TEBE VOLIM LJUBA LAZE AKO TI JE NESTO PRICO

За десет година вукајлија неће ни постојати, да си жив и здрав.

Зашто не би постојала, наравно да ће живјети, само можда мало редизајнирана. Са мало другачијим правилима, вријеме ће показати.

Што се тиче теме, немам ништа против честитки на одабраним дефкама, постерима, реакцијама, било би безвезе када људи не би могли да кажу да им се нешто допада, само мислим да се подразумијева да је сам аутор захвалан на томе, па ми је некако сувишно да се он на свачији коментар посебно захваљује, подсјећа на фејс рибице које на свако срце одговарују срцем, пољупцима, што се некако онда ланчано наставља.

POZDRAV ZA SVE LJUDE JUGOSLOVENE DOBRE VOLJE HRISTO SE RODI I AKO KUM BRKO IZ ZABARA GLEDA NEK DODJE PO ONE DASKE STO SMO ONDAK ZDOGOVORLI. POZDRAV ZA MOJU GOLUBCU I AKO MORE ONA PJESMA OD BILKICA KAD ON PIJE VINO A LIJEPA MARA MU TOCI. CIKA IGNJO.

sve bi ve banovo smene na čelo

I da uvede da svira muzika na sajtu ko na onim radio sajtovima apa pišemo:"PUSTITE SINANA NISTE DANAS CEO DAN POZDRAV ZA SAMHAINA"

Ahahahahhahaahahahhaha
Na kojoj TV ovo mož' se pročita?! Ne bih da mi promakne...

хахаха удара