Prijava

I oni su kao i DS i kompanija dovedeni i namešteni na vlast.

+1

kizo
TOMA HRANITELJ!

+1

да сам веома алергичан на било шта што има везе са ДС-ом, величањем ЕУ и тиме да ништа осим Европе нема алтернативу.

Pa ovi su sada zagrizeniji evropejci od žutih.

E pa jebiga, ne mogu ja da promenim mišljenje ljudi koji glasaju. Moraju oni sami da shvate nešto, nije da su cenzurisani mediji, a imaju i internet i sve. Problem je što su neobrazovana i nezainteresovana stoka.

Чим ви дискутујете о политици и страначким питањима, ништа вама не фали. Стање редовно. лоло

I oni su kao i DS i kompanija dovedeni i namešteni na vlast.

Cake, ti ovo pokusavas objasniti coveku koji ne samo sto je glasao za Velju, nego se ne stidi da to javno kaze?

Не закуваваш, само палиш ватру. И ја сам за. Само далеко смо један од другог. У сваком случају, може и да буде јачи од мене, ја сам луђи.

Jos jedan dokaz koliko si prizeman. Naravno da sam se ja samo salio, a ti odmah, da ti slucajno ne bi neko rekao da si picka, i to na internetu, trcis da dokazujes kako nisi.

Таквих Шапића као што си ти има овде много.

Jedno je nazvati nekoga glupim, ali reci nekome da je Sapic, makar i preko interneta, prelazi granicu dobrog ukusa! Nazvati i samog Sapica Sapicem je uvreda!

Ал' бар не гледам Шутановца, Ђелића, пласитфицирану Триванку, глупу, неписмену и неваспитану Маловићку, лопужу Милосављевића, врљооког Петровића, блентавог Драгина и Тадића који се извињава свакој будали кога је Вук Јеремић или било ко из Србије погледао попреко.

Ono jeste, ali nije bas da je na vlast dosla intelektualna elita. Istina, ima medju njima magistara poput Velje i Mrkog, ali slabo je koji posten i u ovoj garnituri.

Ali moram da se slozim da je izuzetno dobro sto je DS odleteo sa vlasti, iako ova vlada nema kapaciteta da bilo sta pozitivno uradi. Medjutim, za pocetak je dovoljno da se zaustavi propadanje.
Iskreno bih najvise voleo da sutra ponovo budu izbori, ako ce to znaciti da Koferce ide pravo u zatvor, a DS i G17 ispod cenzusa. Jeste da bi ministri bili masinbravari, ali bi bar (valjda) bili u Vucicevskom tripu pravde i postenja - za pocetak, dosta.

Nije da je Vucic posten i pravdoljubiv, nemojte pomisliti da sam zafenderio, ali ga opasno radi ovaj trip Robina Huda/Don Kihota/cega vec. Ali dokle god da vozi, dobro je.

Није да закувавам и слично, али видећете сви ви КАД СЕ ВРАТИ ВОЈОВДА!

Није да динстам, а није ни да маринирам, али мама ти се купа гооолаа!

A je л' срамота ако кажем да сам ја анархиста и да биx све отерао мотком говњивом, и онда успоставио праву народну власт то јест безвласт? Чини ми се да је то реално најбоље решење, јер сви се овде слажу да ниједна власт не ваља.

Jos jedan dokaz koliko si prizeman. Naravno da sam se ja samo salio, a ti odmah, da ti slucajno ne bi neko rekao da si picka, i to na internetu, trcis da dokazujes kako nisi.

Добро, 'ајде да не залазимо више ко кога овде тролује по питању туче, јер ће свако бити убеђен да се онај други прима.

Bez uvrede fendere al ja stvarno ne kapiram kako neko može da glasa za Tomu.Za tomu jebote.Pa sutra bi radije glasao za šešelja nego za njega bez zajebavanja.Bolje pravi radikal nego lažni evrogejac.Stvarno bi voleo da se Šeki vrati išo bi i glasao za njega iako nisam radikal.Čovek da je lizo bulju ko neki u hagu danas bi bio slobodan.Al čovek dosledan svojim stavovima.Možda ima u tim stavovima i primesa ludila u ponašanju svakako ima al opet bi radije gledao u njega na vlasti nego za pizde koje su mu se šlihtale dok je bio popularan pa mu kasnije zabili nož u leđa.
I da se razumemo ja za nikog nisam glasao

A je л' срамота ако кажем да сам ја анархиста и да биx све отерао мотком говњивом, и онда успоставио праву народну власт то јест безвласт? Чини ми се да је то реално најбоље решење, јер сви се овде слажу да ниједна власт не ваља.

Koji nepopravljivi optimista i idealista. A ko bi se u toj "narodnoj vlasti" izlaktao opet za nekog vodju? Opet neki posten?

odgovor na pitanje iz prvog posta.

MOZAK.

i koriscenje istog.

Bez uvrede fendere al ja stvarno ne kapiram kako neko može da glasa za Tomu.

Је л' знаш оно кад гласаш за неког само да више на власт не дође онај кога не подносиш. Прошле године су ме уцењивали одборници ДС-а да морам са осталим играчима да будем део преизборне кампање ДС-а. Ти одборници су основали фудбалски клуб, опрали неке паре и напустили га. Ми играчи смо га одржавали, само зато што смо волели фудбал. Месец дана пред изборе, долази бивши председник клуба да ми говори "како је клуб жут и да морам да слушам шта они кажу". Требао им је клуб за кампању. Ја за инат одем и учланим се у СНС.

Дај, јеб'о те, није фора да се лично вређате на свакој озбиљнијој теми. Због таквог понашања се и закључавају овакве теме и онда нам остају нека глупа ЈОЛО жизења. Исто се понашате к'о политичари, 'леба ми.

Па за кога онда да гласамо?

За Коштуницу. Он је једини који помало личи на интелектуалца.

Lici dok ne progovori, to odagna svaku sumnju.

Koji nepopravljivi optimista i idealista. A ko bi se u toj "narodnoj vlasti" izlaktao opet za nekog vodju? Opet neki posten?

Lupetam i ja, naravno, ali zamisli: opet dođe neki "pošten", i opet radi motka, i tako nekoliko puta. Možda bi jednog dana moglo postati rizično biti "pošten" zbog radi slomljenih rebara? Ali naravno, dolasku tog dana neće doprineti ni Nikolilć, ni Koštunica, niti iko od njihovih kolega.

К'о да мора да говори.. Ено Цветковић човек био 4 године на власти и није ништа рек'о.

Ја за инат одем и учланим се у СНС.

Hahaha, kad bi znao koliko se Srba, pogotovo u Crnoj Gori, po tom principu poturčilo.

Ima neko raspolozen za hotovanje?

Валдемаре, па ја нисам побегао од православне вере, него сам морао на неки начи да побегнем од жутих. Није то исто, али 'ајде. Све у свему, далеко од тога да сам лоше, живео, али знам колико су се осионо, поготово у БГ-у, у периоду од 2008. до 2012. понашали чланови ДС-а. На својој кожи сам осетио, имао много проблема на факсу, а и гледао сам моје другове који су такви капацитети били што се образовања тиче, па нису могли ни да примиришу ниједном добро плаћеном радном месту, а камоли да добију стипендије за докторске студије. Завршавали су факултет тачно на време, имали висок просек па су опет на факултету остала само приглупа деца и рођаци професора, све по политичкој линији. А за одређене знам да су им родитељи били и у привредним коморама, и по одређеним секретаријатима, и одређеним агенцијама, а све су чланови ДС-а.

Један мој колега, може се рећи и добар друг који исто био просечан студент као ја (Ђилас је ипак био много гори студент од нас двојице), добио је посао у једној страној фирми само зато што су му родитељи активни чланови ДС-а. Један лик, који је отворено говорио да има везе са ДС-ом, је два дана пошто је дипломирао, добио посао у једној страној фирми везаној за телекомуникације. Кад је, бре, брже узео све потврде са факса, кад је пре отишао на разговор за посао и кад је пре примљен? Буквално два дана пошто је дипломирао. Морам да упирем прст у ДС јер су се понашали као КПЈ.

А најбољи студент у мојој генерацији је син обичног радника, већ 6 година се мучи да нађе иоле пристојан посао, радио је и на црно иако има знање, није класична бубалица, али нико неће да му пружи шансу. Покушава нешто сам, петља нешто, али му не цветају руже.

Не тражим никакву правду, не може појединац против система, не измишљам ништа, само говорим оно што сам сам видео и чуо и оправдано имам гађење према свему што је под плаштом плаво-жуте заставе.

A čekaj, svega toga nema u SNS-u i ostalim strankama? Toga ima i u jebenoj Americi, i Rusiji i gde god. Mene je blam što sviram kopiju Stratokastera, kad vidim kakav čovek je uzeo taj nik na internetu.