Prijava

Auuu...
Imao sam 4,5 godine i trebao sam da primim prvu injekciju. Kao mali jako sam puno psovao i naranio sam med. sestru govnima kad sam video da mi prilazi sa iglom. Ćale me je klepio po glavi, odn. umirio, oslobodio mesto za ubod i počela je vriska. Po priči roditelja, ispalo je kao da me na živo operišu. Al, dobro, nije priči tu kraj... Nakon injekcije majka me je snažno prigrlila i šapnula mi nešto da me smiri, ali jednu rečenicu sam zapamtio jako dobro.
E, nakon nekoh mesec dana bilo je neko venčanje u crkvi. Pop je krenuo sa pevanjem i ONA TETA KOJA MI JE DALA BOCU se našla iza mene i tihim šapatom se pozdravila sa mojim ocem, koji je jako dobar drugar sa njenim ćaletom, i mene pomilovala po glavi.
Setio sam se onog ćaletovog smirivanja i uboda i glasnim tonom sam rekao: TETO, TETO, KAD TE VIDI MOJA MAJKA IMA DA TI POCEPA PIČKU KAO NOVINE!!!
Dalje možete misliti kako je bilo u crkvi... narod je počeo da izlazi i da rove od smeha... naravno, ćale me je domaćinski udario i izvinio teti

Хахахахахахахахахаха како добра прича

al, stvarno je tako bilo... ćale je pocrveneo kao nikad u životu lolo

Kad sam imao šest godina, slomio sam miša i izvadio kuglicu da se igram. I buraz mi objasni da se ta kuglica zove vagina. Posle sam kevi u punom autobusu objašnjavao da se kuglica iz miša zove vagina.

edit: al koj kurac blam, nije me blam ničeg što sam radio pre 3+ godina.

hoćete još jednu istinitu priču?

Sećam se kad sam bio mali, znao sam svoj pravac. Oni bili četnici a ja portorikanac

Dobro pišeš Radjarde, za jednog devetogodišnjaka... :)

Мене је блам што сам испиздео на Гугија у коментарима неке његове дефке, а био сам нанервиран због нечег десетог.

e, još jedan blam sa ćaletom, imao sam 13-14 godina

Nešto smo on i ja išli do prodavnice duzmemo neku ribu jer se postilo. A, pre toga me je nešto bio iznervirao, ali ne znam šta, i krenuo sam da ga podjebavam da ga izludim i da me pošteno prebije kolko sam bio besan. I na svu tu muku sam počeo i da se kezuljim.
Ušli smo u prodavnucu a on ni pet ni šest:
- Gospođo, dobar dan, kakvu ribu nudite?
Žena ga je pogledala mrtva ozbiljna i upitala: Očišćenu ili neočišćenu?
Počeo sam da rovem od smeha. Ćale me je, naravno, opizdio po glavi. Bilo me je sramota jer je sve to videla ćerka od ove prodavačice.

Џорди

Мене је блам што сам испиздео на Гугија у коментарима неке његове дефке, а био сам нанервиран због нечег десетог.

šta to beše bilo?

ZOVITE SVE ZA LJUBAV! Će padne neko mirenje, grljenje i suze.

glega ovaj zevs što zajebava... ne sećam se šta je to bilo, ozbiljno
nemam pojma da sam se sa nekim posvađao...

Potencijalni blam za par godina:

Od mog drugara, brat od ujaka, klinac sedmi razred - sada za 8. mart odneo cvece nastavniku matematike. :D

ma daj ne zajebavaj bre!!!???

Ма написао сам ти на неку дефку да је глупа ко курац, и онда си ти рекао нешто типа ћилаут брате, смири се и онда сам се ја осећао ко дебил.

aa, to si bio ti??... sećam se da je bilo sa nekim ali sam zaboravio da si to bio ti
pa, dobro kako si me napušavao, baš sam bio fin, mora da priznaš... sigurno sam bio pod dejstvom lolo

glega ovaj zevs što zajebava...

a moram bata gugi, jebiga dosadno...
E da kako ovo da zaboravim, kad sam imao nekih 7-8 godina bili na moru u Ulcinju porodično i ja se tu sprijateljio sa nekim Šiptarem, tad se na kosovu zakuvalo nešto ćale pizdeo i psovao šipce pa mu ušlo u naviku da sve psuje "šiptarsko govno", sve što je loše, tipa tv ne radi a on viče "ajde majku ti šiptarsku"...
I, taj mali šipac i ja se prskali po plaži onim vodenim puškama, meni se zaglavi pesak u cevi i ja kažem "jebem ti ovo šiptarsko govno" a njegovi pored tu, čuvali nas. Sećam se samo kad su moji došli da su me ovi predali njima uz neko napušavanje video sam samo da je ćale sagnuo glavu, jako me je bilo sramota, njega, ne shvatajući da je to zbog toga što sam rekao.

aj napiši još nešto...

pa, dobro kako si me napušavao, baš sam bio
fin, mora da priznaš... sigurno sam bio pod
dejstvom lolo

А реално, заслужио сам једно напушавање лололо
ал ево, психоактивне супстанце сејвс д деј :Д

Убербламчина, кад сам имао једно осам година, јурили се друг и ја по соби(његовој) и ја да се попнем на орман и наравно извучем полицу са ормана и разбије се другов стаклени брод који је чувао као очи у глави. Јебига.