Prijava

aj Kajzene brala zajebi kurve koks i Koronu nego ostvari želje ovima što se pate da promjene nešto. :-*

protiv... kad sam se ja trudio, nek' se trude i drugi!

ne sviđa mi se bilo kakvo menjanje ograničenja bilo čega na sajtu... i ovako ima previše govana, ne treba nam duplo kao što se sa posterima i reakcijama desilo...

Jeste da me zabole tuki za ovo, ali jeste dobar predlog, za vas nubove, trololo. :)

Jebač standardno protiv, čudo nije postovao onaj katanac, ostali za, znači da sam i ja za.

YeahBatch
И кад крене неко глупо шизење око једанес увече, екипа испуца те расположиве дефиниције и опет их добију у 00:00 и напишу дупло више гована.
Против.

Разумем те. Мислио сам и ја на то. То треба решити на неки други начин, који нема везе с овим. На пример, ауторима који воле да шизе нека се одштиклирају све одабране, оставе само две и кад напишу следећи пут нешто што је за одабране, може да се одабере, ал' да се скине нека друга или та иста кад оде на трећу-четврту страну. То би било блаже решење. Строжије решење би могло да буде да се забрани свака врста шизења садржајем сајта и да се кажњава баном. Сад не знам да л' је ауторима, који воле да шизе, дражи њихов ранг или шизавање...

fs_Milos
@XPACT
Kad ti dođe inspiracija napiši celu definiciju u word-u, da ne bi zaboravio. Sutra samo copy/paste i to je to.

Не знам за Храста, ал' мени је лакше да се сконцентришем кад отворим овде на сајту да пишем нову дефиницију и могу лакше да проценим како ће се свидети публици кад видим доле како изгледа.

Sub Focus
da se smanji čekanje sa 24 na 12 sati. tako se onemogućava varanje sistema (napišeš defku u 23:59, pa u 00:01 još jednu), a nema previše čekanja. eto vam rešenja za ovaj problem

То не би било варање система, него могућност коју он нуди. Ако аутор цео дан није стиг'о нешто да напише, што не би напис'о нешто у 23:59? А ако онда напише још једну у 00:01, он опет цео дан не може да пише.

омбре
ne sviđa mi se bilo kakvo menjanje ograničenja bilo čega na sajtu... i ovako ima previše govana, ne treba nam duplo kao što se sa posterima i reakcijama desilo...

Па није дупло, јеб'о га ти. :Д Исто ти је, само што се број врати на максимум у 00:00 а не 24 сата после избацивања последње дефке. Тако да неће бити дупло више дефиниција, али ће омогућити људима да једном дневно, у време које њима одговара, напишу нешто.

ауторима који воле да шизе нека се одштиклирају све одабране, оставе само две и кад напишу следећи пут нешто што је за одабране, може да се одабере, ал' да се скине нека друга или та иста кад оде на трећу-четврту страну. То би било блаже решење.

Idi kreči šljive

Против.... Ако већ неко и има тренутну инспирацију нека откуца у Ворду па нека окачи кад буде могао.... А и Каизена боли курац....

kad sam se ja trudio, nek' se trude i drugi!

Брате ја имам већу квоту од тебе, па опет дођем у ситуацију да морам да чекам и заборавим шта сам хтио написати.

Ако већ неко и има тренутну инспирацију нека откуца у Ворду па нека окачи кад буде могао

Ја не знам за остале, али ја то никд, баш никда не радим, поготово за кратеже.

Ja šibam u Notepad, samo naslove, defke se setim čim naslov ugledam, al' podržavam predlog.

Тако да неће бити дупло више дефиниција, али ће омогућити људима да једном дневно, у време које њима одговара, напишу нешто.

izvinjavam se, nisam razmišljao, a i kol'ko je to bilo, 4 sata ujutru? :D

bila bi to lepa promena, mere...

Брате ја имам већу квоту од тебе, па опет дођем у ситуацију да морам да чекам и заборавим шта сам хтио написати.

mojne se kurčiš!

pa dobro brate, stvarno ne možete da zapišete negde, pa onda prepišete? šta je tu problem?

Ako bi se ovo odradilo, onda pola autora ne bi bilo čitano zato što bi definicije brzo bile zakopane. Moje mišljenje, ali ako će ovo da poboljša sajt, onda sam za.

Čekajte ljudi, jel sam ja dobro skontao, ne možeš više od jedne defke dnevno da napišeš ?

I ja sam za. Podržavam predlog!

Čekajte ljudi, jel sam ja dobro skontao, ne možeš više od jedne defke dnevno da napišeš ?

Tebi to nije problem zato sto mozes preko 15 komada dnevno da izbacis, ali mi koji mozemo po jednu-dve moramo da cekamo 24 casa da prodje od te napisane da bi izbacili novu. Dakle, predlog je da posle 00:00 mozes da opet izbacis kad hoces a ne da cekas vreme izbacene prosle defke da bi definisao.

кад направиш постер/дефку/реакцију, мораш да чекаш 24 сата да би мог'о поново да направиш.

Au, ja nisam ni znao da ovako nešto postoji...
Ne sećam se kad sam poslednji put napravio dve defke/postera/reakcije u jednom danu.

U svakom slučaju, slažem se sa predlogom. Sve je već rečeno u uvodnom postu, nemam ništa da dodam.

protiv! Citanost je i sad dno dna,samo jos fali da krene kojekakva klincadija da zatrpava sajt.

Nek podignu taj početni limit na dvije definicije dnevno i ja mislim da neće biti problema. :D

што серете за шизење...људи пишу дефке, јебе им се. Сврха сајта је писање дефиниција...ако ће случајно затрпати неку вашу генијалност коју сте исписали по Божијем савету јебига. Кад тад ће ваше месијанство бити препознато и бићете на насловној и биће вам супер моћете да пишете по 50 дефиниција дневно и писаћете их јер ће вам Гаврило шаптати на ухо медовина ће тећи вашим тастатурама и онда ћете ви затрпавати шизења својим дубокоумним јебено толико духовитим дефиницијама.

Реално предлог је сасвим добар...