Prijava

Ne bih ni ja kenjo po njoj. Pa da mi uvali šimejlsku kurčinu na kvarnjaka dok se nameštam da kenjam.

Sada prvi put vidim ovo i odgledah nekoliko minuta prvog klipa.

Jeftin, prosečan humor. Što je u ovoj zemlji svakako promena na bolje. Dobra sšrdnja za polu-babe u krizi srednjih godina ili muškarce koji glume iste. Nije komercijalna glupost, ali je za sve ostale van tog kruga jednostavno jeftini humor. Dobro, kursadžije su svakako dobile malo jaču konkurenciju. Ali u suštini, kursadžije su sama i čista nula, a sve što se poredi iliti množi sa nulom...

Jeftin, prosečan humor.

Tačno. Sama emisija kao da je rađena za Američko tržište i dodatno zatupljuje narod ali je bar za dve nijanse bolja od Kursadžija koji su nula i koji koriste prežvakane viceve.
Emisija je mogla bolje da se odradi, imaju ideju i neprežvakane i originalne fore. Ciljana grupa u ovom slučaju su ljudi koji gledaju Kursadžije da bi se odvratili od istih i zavoleli "bolju" verziju humora. Večito rivalstvo između Prve i Pinka je Prvu nateralo da izmisli nešto što će ukrasti gledaoce sa Pinka.
Što se tiče skečeva, nekako ih je bolje gledati pojedinačno jer uz monologe možeš da odlepiš i da se još više nerviraš. Monolozi su isiljeni, nekako neprirodni i neprofesiopnalno odrađeni. Stend ap komičar bi bolje odradio.
Ima skečeva koji su tupavi i odbojni za gledanje a ima i simpatičnih i smešnih, za skoro svačiji ukus.

Jeftin, prosečan humor.

Koji humor?

Tema je otvorena za razmenu mišljenja

koju razmenu mišljenja, kad smo se svi složili da je emisija sranje?

kelner, može lock jedan za društvo u ćošku?

Kad Lemaja okadi, to se iz groba ne diže.