Prijava

Zabraniti takođe buniku, velebilje, muharu i valerijanu. Zabraniti i Granjku, zakonom.

Ja bih krao al' bi i vama dao..

1.Марихуана је дрога, а ко је пуши је наркоман.

Pre svega šta ti podrazumevaš pod reč "droga"? Da nije svaka supstanca koja ti menja psihičko ili fizičko stanje? Ako ćemo tako onda su kafa i razni čajevi droga.

Владелимар, смешан си дете. Забрани себе, имаћеш мање посла.

Drug Raja _-_ Дрога - наркотик, опијат, супстанца која изазива (драстичну) промену свести код појединца или групе, а услед чега долази до неурачунљивости, нерационалних емотивних и физичких реакција, измењене сензибилности чула, нерационалне промене понашања (агресија, хистерија, еуфорија, депресија) итд.
Марихуана је како неко рече, само биљка. И сида је само вирус. Не убија сида, већ организам који откаже услед дејства тог вируса. Ни марихуана није дрога.
Да, у праву си за кафу и чај, ту су и цигарете, као и гомила других хемијских супстанци које праве хаос у организму. Мада, мало је људи који се дрогирају чајем и кафом, посебно је мало њих који због те две биљке постану социјални талог и олош. Ја се потпуно залажем за легализацију марихуане, не схвати ме погрешно, али не видим потребу да се дрога назива другим именима осим оним која су конкретна. Наркоманија је опасна болест и треба је лечити и третирати са озбиљношћу. Знам да има много наркомана и хејтера који не желе то да чују, али ако мисле да нису наркомани, ето нека је оставе ако могу. А да се при томе сете где су је оставили.

супстанца која изазива (драстичну) промену свести код појединца или групе, а услед чега долази до неурачунљивости, нерационалних емотивних и физичких реакција, измењене сензибилности чула, нерационалне промене понашања (агресија, хистерија, еуфорија, депресија) итд.

VINJAK?

а услед чега долази до неурачунљивости, нерационалних емотивних и физичких реакција
-
нерационалних емотивних и физичких реакција
-
нерационалних емотивних

Bravo!

Не убија сида, већ организам који откаже услед дејства тог вируса.

Bravo!

ето нека је оставе ако могу. А да се при томе сете где су је оставили.

E, ovo nije bravo, pokupio si fazon sa Pantelije.

ma pusti ga,nek troluje,ionako nece jebati...

Баново бих Вучицу.

2. Забранити гласање људима изнад 55 година,

Што? Не контам.

реално дрога је брате. може да науди после неког времена. што наравно не значи да је нужно лоша.

Ја да сам нешто власт, успоставио бих страховладу закона заснованих на идеји слободе, правде и једнакости, наравно, а свако кршење бих ужасно кажњавао (с тим што онај ко је прекршио закон после казне може да се врати у друштво на своје радно место и у свој социјални статус као да ништа није било, људски је грешити). Не би било смртне казне, казна би се састојала од месец дана гадног мучења методама по избору насумичне пороте дванаест мучитеља, који би се на ту функцију пријављивали добровољно, и тај рад би им се рачунао у стаж.( Наравно, ови из пороте сигурно не би на исти начин мучили крадљивца књига и педофила). Кажњеник би насумице бирао дванаест бројева, и тако би добио и казну и њене извршитеље. Био бих гадан апсолутиста, нико мој ауторитет не би смео да доведе у питање, али бих годишње одвајао два месеца од својих државничких функција. Један месец да и ја будем мучен као било који прекршитељ закона, да бих имао увид у то какав третман имају моји грађани, и да се не бих сувише занео моћи, и да бих дао на крају себи оправдање за мучење других. Други месец би се наравно опорављао.
Едит: нисам сасвим сигуран да ли бих себи омогућио малу привилегију да сам бирам пороту.

Владе, и вињак, ракија и остали дестилати и пића на бази алкохола - све је то облик зависности , али то зовемо алкохолизам а не наркоманија. У суштини, боље наркомански зависник од траве, него зависник од вињака.
Маша није лоша, то је само биљка. Није ни вињак. Али људи су малоумни па је користе у складу са својом интелигенцијом. Резултати су игла, делиријум теремес, насиље у породици, крађе, срозавање на социјално дно, кризе, зависност, неупотребљивост, ментална ретардација...
Фазон сам покупио од неке старе прозивке Чеде Прашка.

Срета-Штета
2. Зато што људи преко 55 година старости нема шта да се баве политиком, осим ако им то није професија у којој су успешни. Код нас гласају дементни људи који су заборавили шта је било на прошлим изборима.

Маша није лоша, то је само биљка. Није ни вињак. Али људи су малоумни па је користе у складу са својом интелигенцијом. Резултати су игла, делиријум теремес, насиље у породици, крађе, срозавање на социјално дно, кризе, зависност, неупотребљивост, ментална ретардација...

Ма бре шта убризгавају том иглом, траву или вињак? :)

Не, бре, немој да си буквалиста. Наркомански зависници који пурњају грање често заврше на иглама, знаш, оно, боцкају се у вену, акупунктура. Чак и када наркомани не желе да пређу на теже дроге од траве, ту су дилери да их навуку, јер је то такав посао. Сећам се времена када си могао само да купиш ``траву``. Сада имаш многе варијанте које све иду ка тешким дрогама - прскане, укрштане, сканк и остала срања.
Проблем је што је наркоманија психичка болест, слабост карактера, облик слабоумности, где појединац нема снаге да се избори са реалношћу и да је промени (себе или њу), па посеже за психоактивним супстанцама које ће то урадити (краткорочно). Тако заврше на тешким дрогама, јер животни проблеми се не решавају наркоманијом или алкохолизмом, већ само продубљују. Да људи нису зависни од тих супстанци, не би се звали зависници (наркомани/алкохоличари) већ некако педерски коректно. Можда... уживаоци опојних супстанци? Али то је лагање и обманам умањивање проблема и удаљавање од решавања истог. Уживаоци малих дечака? Уживаоци сексуалних односа са животињама? Конфучије је био јасан у томе да ствари треба назвати правим именом.
Пс. Пошто ово није тема, ко има муда да дискутује на тему наркоманије, ту сам. Да не смарам више, слабоумни ће се наљутити јер не могу да испрате чињенице.

Da sam ja neka vlast, bila bi nam jeftina mast.
Da sam ja neka vlast, a vala bila bi mi to čast.

Све ситније преступе (прелазак на црвено, бацање смећа по улици, слушање музике без слушки, ходаље контра страном улице...) бих кажњавао јавним батинањем, и вођењем евиденције ко је колико добио по дупету. Па би се сваки пут повећавала тура ако би се поновила иста грешка.
Било би ту још неких мера, ал' ово је можда најзанимљивије што бих спровео.

2. Забранити гласање људима изнад 55 година, као и онима који не прођу психијатријски преглед и тест опште културе. То подразумева и забрану гласања за све који немају завршену средњу школу, са просеком изнад 3,0.

Moрам да питам... Зашто?
ДП: Видим да је си на први део већ одговорио,молим одговор за ове са просеком испод 3,00.

Уништио бих Пинк и послао бих целокупно становништво на брисање било каквог сећања на исти. Сашу Поповића бих прогласио за турског шпијуна и послао бих га назад у Таџикистан...

Оче Гаврентије, свако ко није имао довољно мозга да заврши средњу школу са просеком ДОБАР, није ментално способан да гласа. Ми на свим изборима имамо излазност отприлике 60 посто, и ту групу чини највише пензионера који су блесави и заостали, а онда необразовани и лоше образовани људи. Најмању групу чине образовани и паметни људи. У питању је избор политичара који воде 7 милиона људи. Тај избор не треба да доносе људи који се нису побринули за своје образовање, зар не?