Prijava

Даклем овако. Изађем ти ја синоћ са једном пичком, попијемо ћепи и код мене у кола, ту ми се она буквално сама скине а мојој колосалној мочузи не пада на памет да се укрути. Шта све она није покушавала али ништа, бловџоб пуши, меша убибоже једино док ми је мастурбирала ја сам почео да замишљам једну другу рибу и ту је почело да се поправља али чим сам се вратио у стваран свет опет труба. Сви за њу кажу да је екстра пичка али мени никада није била ништа посебно тако да је можда то разлог. Умало нисам пропо у земљу и блам ме живи појео. Она се смејала и рекла како нисам једини коме се то десило, мада сам ја запао у психичку кризу јер ми се то први пут десило и сада ми је фрка да ће се то стално дешавати. Када сам дошао кући почео сам да га љуштим на нићпоре али чим се сетим шта ми се десило одмах паднем у кризу, пијем ракију, радим склекове, једем чварке и трешње и плачем наизменично. Има ли спаса мојој ерекцији или је отишла у неповрат? Вукајлијашице могу да ми пошаљу своје нејкед слике у изазовним позама да бих урадио својеврстан тест, окачио њихове слике на зид и слику ове рибе и проверио да ли је са мном све у реду. Да ли је мојој јебачкој каријери дошао крај или ми не гину афричке шљиве и вулкани и мед и ораси? Само могу да кажем НЕ ДАЈ БОЖЕ НИКОМ ДА БУДЕ КАО МЕНИ!!!

све зависи које си пиће попио, каква су кола била и у ком положају је био месец. уосталом, питај милана тарота, он боље зна.
пс. добра причица :)

jel ovo tema za one>"pederi i cimanje stop"?lep,situiran,okolina cacka.

пс. добра причица :)

Šta ima dobro u ovome ženska glavo?!
Hrabri kralju želim ti brz oporavak i mene strah da pričam dalje na ovu temu...

Džofri, dobar si čojek, zajebato je to. I ja sam imao sličnih da ne kažem erektilnih problema sa muškom potencijom. Meni je pomog'o recept babe Vidane: pred zoru ustani i utrljaj na ćunu smešu belog luka, mladih tucanih oraha i bagremovog meda, oko ćune uveži crven končić, na kaiš sveži potkovicu, i kad sunce izađe optrči triput oko kuće u smeru kazaljke na satu, i pri tome vodi računa kad trčiš da potkovica regularno lupće po mudima. I tako četeres' dana. K'o rukom odnešeno. Eno sad, troje mi rumene đece u avliji graje da kucnem u drvo.

P.S. Pusti ovog prinstkrinara, njemu se odavno ne diže, pomirio se čojek s tim što je i očigledno!!!!1

I šta se desilo kad si se probudio?

Samo si trebao da kazes, MORE MURS KUCKO JEDNA, NA STA DA SE DIGNE VIDI NA STA LICIS! Isceras je iz kola , ostavis u tom jebarniku, i odes kuci.. Pa nek ona misli da li su joj sise dovoljno velike i dupe zategnuo, i da li ume lepo da ga ducka..

Хахахаахаха не може да му се дигне!

Aj banujte ga.

А откад то банују људе због ерективне дисфункције?

I šta se desilo kad si se probudio?

Брате, још горе ми је било када сам се пробудио после те ноћи.

Nije lepo smejati se tuđoj nesreći.

nemojte da zajebavate covek,vec mu saljite nejked slike da uporedi.

Šalji sliku da procenimo

Skočimiš

Aj banujte ga

+1 ja da sam neka vlas', ja bi zaključala temu i udarila ban zbog spema foruma.

elem, koliko godina imaš džofri?

najlakse je coveka banovati...a nejked slike da uporedi?to nista...

Ma dešava se to svima, nije do tebe. Axaxaxaxaxaxax