Prijava

Tako je!!
Pravda za nabrekle dojke!!

Stop licemurnom vađenju sisa pod raznoraznim podmuklijem izgovorima!!!1

A ti Lukse nemoj da ih gledaš! :*

ZA vadjenje sisa na svakom mestu i u svakoj prilici! Odma ti lepsi dan, video si jos jedne gole sise, i stekao bitnu zivotnu mudrost.
Iz istog razloga je dobro i kurve da postoje, ja tako prodjem pored onih Filipinki, ne bi ih jebo ni kurcem hasima tacija, al se setim, mmmmm, vidi kurve, jes bre jebanje, dobra stvar, sta se ja nerviram oko gluposti, kakav porez, kakav poso...

I ne gledam, ali rado bih, a neću, trudim se biti čojek od principa da ne padam na ženske zlokobne manipulacije lolo

Možda malo perifernim vidom zvernem nonšalamantno kad se radi o impozantnoj dojki ali to se i ne broji jel tako tako je.

Ja ne gledam, to oči same nanišane, a ja kažem NE, gledaj kako baba prelazi semafor.

Ne brini se Luksiću. Kad žena zaista poželi da manipuliše, ona će to uraditi, a da ni ne budeš svestan :)
Principe čuvaj za teže i ozbiljnije stvari u životu, a vađenje sisa kojekude je sad ko dobar dan.

Dub
Ja ne gledam, to oči same nanišane, a ja kažem NE, gledaj kako baba prelazi semafor.

Dube, jes viđeo kako su moćne te zlokobne mađije issise? Žao mi te, dobar si čojek, a šta ti rade upravljaju očima k'o autićem na daljinski..... Ja kad sam u takvoj situaciji, samo se setim da su Vojvoda i Mladić u Hagu, jes' da se malo rasplačem i sujem Ojbrajtovu i sa sve pederima Toni Blerom i Karlom Biltom, ali mi zagarantovano odagna misli od bluda i nečasti. Probaj i ti.

Možda malo perifernim vidom zvernem nonšalamantno kad se radi o impozantnoj dojki ali to se i ne broji jel tako tako je.

Kako Luks iskusno lovi sise po trotoaru, zna da periferni vid bolje opaza objekte u pokretu.
Inace, meni je samo jednom bilo nezgodno to. Kasam imo 6 godina, prvi put dosao da vidim nekog bepca, a majka sasvim normalno, pred 20 gostiju izvadi sisu i pocne sa dojenjem. Tad sam shvatio da je to normalno. Trenutak kad pocne sisa da mi smeta je trenutak kada cu da se uclanim u LGBT pokret i da se demonstrativno raznesem.

E sad sam se setio bitne stvari!!! SMETA mi kad neka rodjaka ili zena od prijatelja ili tako nesto to uradi, tako sam programiran, odma okrecem glavu i bezim! Jednpit sam sedeo na nekoj svadbi preko puta jedne snajke i ona ga dekoltirala, i ja malo, malo pa u sise, i na kraju sam se iznervirao i otiso napolje...

Ако тако мора да буде, онда нисам против. Ал' сад да ваде сису ако није неопходно - е то је онда прекорачење нужне одбране...

Par puta su mi dojile cure na javnom mjestu ali to je bilo davno, mladost ludost, sad ga živ ne bih izvadio u javnosti. A za sise neam ništa protiv.

A, šta mislite o dojenjub u javnosti od strane muške jedinke?

Само тада може млада жена да обзнани груде да нахрани потомство, а не да около хода тек пропупело, а да не покрије своје меснато похотно попрсје...

ima negde onih kabina za dojenje.ubacili po parkovima.ili ih vise nema,verovatno neki narkoman overio.ili se neko iskenjao.

Мене нестварно узбуђује кад видим да жена извади сису на јавном месту, најозбиљније. Вероватно из разлога што је по друштвеним канонима табу гледати мајку док чини једну тако блажену радњу. Чак и неке жене одмах након порођају изгледају много хотије него пре, јебем га. Све у свему, немам ништа против да жене доје децу у јавности, чак напротив.

Срета-Штета

Ако тако мора да буде, онда нисам против.
Ал' сад да ваде сису ако није неопходно - е
то је онда прекорачење нужне одбране...

Ili je prekomerna upotreba sise!

http://www.deeprootsathome.com/wp-content/uploads/2012/07/10129708-breastfeeding-cover-by-kisskiss-hughug.jpg

Dakle nemam ništa protiv, jer je to mnogo bolje od kojekakvih formula bla bla, a ne mislim da zbog dojenja fiška majka nema pravo da napušta kuću na duže od sat dva.
Ali i to se može pristojno uraditi, pokriješ se maramom ili ovakvim nekim izumom i molim.

Inače, Lemajo, ovo ti je već druga tema o grudima... slučajnost?

Ne smeta mi, nemam običaj da buljim u sise tuđih žena, a nisam baš toliko zagoreo da jedva čekam takve prilike. Bogu hvala pa je voljna i ima mleka da sama hrani svoje dete, ja bi još otišao i sokić da joj kupim da se osveži.

bolje pivo.kazu da valja.