Prijava

E, a gde jedete burek u Nišu? :D

Meni je Anton pekara kod Doma zdravlja neprevaziđena po tom pitanju, iako je Mićko i na VUkajliji postao popularan, jednostavno nije u tom rangu..

Добро је код Антона, али Мићко је Мићко...

Studiram u Nisu, jedno vreme proveo i u alexincu..tako da sam dosta vezan za jug :D

Niš, Niš bate sa će viš!

По јубиларни стоти пут, предлажем окупљање у току лета. :)

Антон није више то што је некад био, али на путу ка Нишкој Бањи на Трошарини преко пута ЈП бензинске пумпе има једна мала пекарица код вулканизера, неколико пута сам се усрао колико им је добар бурек!

Peki, omorina je...

Па окупљаћемо се на базену :))

Podavićemo se :)))

Za nakrota: Ja služio pešadijsku obuku u Zajčar pa nesam opazio da su oni ni po divlji, a ni po urbani od nas Zaplanjci, Vlasinci, Šopi, Moravci i ostali... I ič mi neje jasno što misliš da je BiDži-jebote po urban il po dobar od nas? Po bogat jeste :( I što je to "urban" sad kao neki komplamenat?
Pozdrav za svi od more :(

Rekoše mi da je ponovo otvoren King Burger (ne Burger king, znaju Nišlije:)) u Nišu, može neko da potvrdi?

Peki džabe se trudiš. Ja sam se jednom okupila sličajno s jednim vukajlijašem i izbi skandal. Man' se đavolja posla, mlad si i zelen.

Edmonde, mislim da je King jebeni, neoprvdano skupi burger prs'o našisto na veliko zadovoljstvo svih nas koji mrzimo skupe brze hrane. A i koj će ti penis kad imaš Lafa, Mićka i razne druge bolje i jeftinije od gorepomenutog.

Par tupih o urbanosti: Iskakim vam se na urbanos' svima koji se u svakoj drugoj rečenici privaćate za istu a i dalje stružete blatnjave opanke o stepenik kad se kačite u gradski autobus!

@dobra losha zla pukao je King, ali se ponovo reinkarnirao (na ogromno zadovoljstvo svih nas koji volimo, pre svega, DOBRU brzu hranu ;)).
Rekoh gore da mi je Mićko prosek, Anton na prvom mestu. I treće, ne živim više u Nišu, tako da mi je sve to nedostupno, uključujući i klaker, zbog kojeg me duša boli :)

Imaš dobar klaker, proizvodi ga "na-eks". Verovatno može da se nađe u lošije snabdevenim lokalnim prodavnicama ili u seoskim zadrugama. A ako je za tebe tost dobra hrana, onda kad svraćaš u Niš, jav' se, uvek mi prekoči neki bajat&buđav lebac, gre'ota se baci :D

U, bre, dobra losha zla, svela si ceo King burgerov asortiman na tost. Ja sam, dok su davali pomfrit kao prilog, kupovao veliki Cheeseburger sa pomfritom, a od kad su reŠili da se izbezobraze, morao sam da kupujem i porciju pomfrita. Drugo, Bigburger je odličan, takođe (nadam se da nisam pomešao, u njega stavljaju prženo jaje, slaninicu i još nešto, pored mesa).
A tost sam voleo jer je bio enormne veličine u početku, posle su ga skresali na ekstremno prosečan. Da se zna.
Važi, javljam se, a ti lociraj neku sodaru do tada :P

Е стварно, ако зна неко где се отворио Кинг Бургер (и да ли се отворио), нека јави овде. Као што реће Едмонд, имају веома квалитетне пљеске, мада има ту једна прича у вези тог Кинг Бургера.

Онај први који се отворио у Вождовој је једно време био ненормално нехигијенско место. Последњи пут кад сам био тамо (2 дана пред затварање), ја сам се згрозио као никад у животу. Пазите причу:

Одем ја тамо да купим, имали су у понуди неки "Мистер Кинг" са две пљеске у лепињи, неком сланином и неким много добрим сосом. Дакле, одем ја тамо, наручим ово и док сам чекао да ми спреме пљеску, навалим се онако леђима на оно што стоји уза зид, за случај да оћеш ту да једеш (стојиш ту и једеш). Чекам ја, и у једном тренутко видим како по том срању хода нека буба. Реко, ај бедара ми да кажем радници, само се одмакнем мало од зида, кад оно......

Погледам у ћошак горе уз плафон где је сијалица, а оно рој бубашваба, летећих мрава, комараца и разних инсектоидних гована, све то на пар метара од роштиља, шанка и оне посуде са прилозима. Погледам моју пљеску која се пече, кад оно, нека буба хода по зиду на пола метра-метар од моје хране... Огади ми живот...

Е сад, мени било глупо да се свађам са радницом, али видим да она одлично зна да се бубе шетају ту, чак је видела једну бубу која се шета по шанку и није ни пробала да је убије! У том тренутку, она мени пакује ово и спрема се да наплати. Кренем ја да извадим 200 кинти, кад се сетим да у другом џепу имам 'иљадарку. Понудим јој ја, а она крене да кења како нема ситно и ја се лепо понудим да одем да раситним, и наравно, никад се не вратим, купим лепо бурек код Мићка.

Два дана касније, неком је пукао филм и пријавио их санитарној инспекцији, после тога је и онај последњи Кинг затворен у парку на булевару.

u proteklih mesec dana, peki i ja smo se neformalno videli što čini južnjačko okupljanje vukajlijaša obavljenim :D

Следеће окупљање заказујемо за 5. април 2017. године. Ко ће да присуствује, нека се пријави овде.

A jel moze malo ranije? Mislim, nemo' se ljutite, al' ja sam u Nisu jos jedan obilazak Zemlje oko Sunca, pa ako moze u tom periodu da se organizuje nesto?

btw, nisam iz Nisa, samo ucim chkole tamo..